Sık gece uyanması

atesinannesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
21
3
1
31
Oğlum 7 ay 10 günlük. Son günlerde gece uykusundan çok sık uyanmaya başladı. Gaz mı yoksa anne sütümü yetmiyor anlayamıyorum. Bazen uyandığında gaz da çıkarıyor. Tabi her uyanmasında emiyor da. Aç olduğu için mi yoksa gazdan mı uyanıyor nasıl anlayabilirim?

Diş ağrısı da olabilir. Diş de bebekleri uykudan çok uyandırır. Zamanı da. Belki ondan yapıyordur minnoş

7 aylık bebek açlık sebebiyle uyanmaz. ortam sartları, diş olabilir. 7 aylık bebekte gaz sorunu da görülmesi normal değil. yani gazını rahatca çıkarabilir. uykusundan uyandırmaması gerekir onu gazın.

7 aylık bebek açlık sebebiyle uyanmaz. ortam sartları, diş olabilir. 7 aylık bebekte gaz sorunu da görülmesi normal değil. yani gazını rahatca çıkarabilir. uykusundan uyandırmaması gerekir onu gazın.
Aslında evet ama ek gıdaya başlaması daha doğrusu tadımlara başlaması sebebiyle sindirim sisteminin belki alışmaya çalışması sebebiyle gazı olabileceğini düşünüyorum aslında

Aslında evet ama ek gıdaya başlaması daha doğrusu tadımlara başlaması sebebiyle sindirim sisteminin belki alışmaya çalışması sebebiyle gazı olabileceğini düşünüyorum aslında
ek gıdasına bir iki damla zeytinyağı damlatmayı deneyin. belki de dediğiniz gibidir. ama 6.ayda bebeğin sindirim sisteminin artık tamamen geliimiş olması bekleniyor. ama evet belki ek gıdayı sindirmede sorun yasıyordur. 🥲

Bazı bebekler 9 ay hatta 1 yaşına kadar gaz sorunu yaşayabilirler, aslında bu alerjik kaynaklı oluyor çoğunlukla ama ortada çok büyük sorun yoksa yani aşırı huzursuz değilse gaz çıkartma sorununu görmezden geliyorlar. Ek gıdadan dolayı da olabilir alışması zaman alır. Bence diş olabilir, benim bebeğim alerjik ve dolayısıyla hala gaz sorunu olmasına rağmen yine 4 saat falan uyur emer tekrar 4 saat uyurdu. 1 aydır 4+2+1+1 falan gidiyoruz. Gaz yok diyemem var, ama dişi de geldi. Bende bakıyordum devamlı anlamıyordum 2 gündür kendisi ısırınca parmağımı hissetmeye başladım. Şuan 6 ay 25 günlük. Dişte olabilir :)

Bizimki de yedi aylik olmak uzere. Bu ara uyanmalarda show yapiyo. Aglayarak bagirarak uyanip emmek istiyo. Dis olabilicegini dusunuyorum ben de.

Back
X