Sık idrara cıkma sorunsali

tazegelin5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
245
49
5+6 haftalik hamileyim:anneadayı:En Büyük KK ve su 4 gundur nerdeyse 15 dkkada bir tuvalete cikiyorum tuvaletle kanka oldum resmen kesintisi uyumak bir hayal yarin dr randevum var sorucam ama ilk sizlere sormak istedim sizdede varmidir ne zaman gecer:mad::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

5+6 haftalik hamileyim:anneadayı:En Büyük KK ve su 4 gundur nerdeyse 15 dkkada bir tuvalete cikiyorum tuvaletle kanka oldum resmen kesintisi uyumak bir hayal yarin dr randevum var sorucam ama ilk sizlere sormak istedim sizdede varmidir ne zaman gecer:mad::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bendede aynısı var canım :KK43: dr randevun nasıl geçti kalp atışını duyabilin mi tahmini doğu tarihimiz aynıymış nasipse:emir_bebek: benim de p.tesi kontrolüm var çok heyecanlıyım çooook

Benim de öyle kizlar gece en az 6 kere kalkliyorum, hekim bol bol su icmen lazim dedi ama tuvalet sorununu düsündükce soguyorum sudan :/

Mrb kızlar tuvalete gitmek kadar güzel bir şey yok hamileligin doğal seyri şikayet etmeyin çünkü ben 12 haftalikken bir gece hiç yapamadım gobegim şişti ve hastaneye kaldırıldım defalarca sonda takıldı çıkartıldı enson çare 1 hafta sonda ile yattım.. hastaligin sebebide yok tüm testler temiz çıktı idrar böbrek enfeksiyonu da yoktu. İşte o zaman tuvalete gitmek kadar güzel bir şey yokmuş anladim sık sık tuvalete gitseniz bile en azından yapabilmek guzel. Şimdi iyiyim allaha Şükür rabbim kimseye yasatmasin. Haftalar ilerledikçe düzelir wc sorununuz

Valla ben susamama rağmen gece su içmiyorum bendede aynı sorun var 15 dk da bir çıksam iyi . Ben wc den kalkıyorum yatağa gidiyorum bi damla da gelse çokmuş gibi hissediyorum yine gidiyorum wc. Gözlerim kapalı gidiyoruM artık çok sinir bozucu. Sabahta dinç kalkamıyorum. :KK43:

bende nerdeyse 15 dak.1 cikiyrm cok su icerim normaldede ama gebelikten beri 3 kati fazla tuvalete cikiyrm gece 1 yudum su icsem 1 bardak icmisim gibi zor yetisiyrm:)ama alistim artik tek otu tarafi disarda hic wc kullanmazdim artik kullanmdigim benzin istasyonu kalmadi:KK45:

bendede aynısı var canım :KK43: dr randevun nasıl geçti kalp atışını duyabilin mi tahmini doğu tarihimiz aynıymış nasipse:emir_bebek: benim de p.tesi kontrolüm var çok heyecanlıyım çooook
Doktorum bugun hava sartlarindan dolyi gelememis ;( yrin insallah ama canim benim gec dollenme 6 hftalik o yuzden doktorla konuscam yarin Allah kismet ederse tam olarak ne zaman dogucagini :) =)

Mrb kızlar tuvalete gitmek kadar güzel bir şey yok hamileligin doğal seyri şikayet etmeyin çünkü ben 12 haftalikken bir gece hiç yapamadım gobegim şişti ve hastaneye kaldırıldım defalarca sonda takıldı çıkartıldı enson çare 1 hafta sonda ile yattım.. hastaligin sebebide yok tüm testler temiz çıktı idrar böbrek enfeksiyonu da yoktu. İşte o zaman tuvalete gitmek kadar güzel bir şey yokmuş anladim sık sık tuvalete gitseniz bile en azından yapabilmek guzel. Şimdi iyiyim allaha Şükür rabbim kimseye yasatmasin. Haftalar ilerledikçe düzelir wc sorununuz
Cok gecmisler olsun canim sonda kadar aci veren birsey yok

bende nerdeyse 15 dak.1 cikiyrm cok su icerim normaldede ama gebelikten beri 3 kati fazla tuvalete cikiyrm gece 1 yudum su icsem 1 bardak icmisim gibi zor yetisiyrm:)ama alistim artik tek otu tarafi disarda hic wc kullanmazdim artik kullanmdigim benzin istasyonu kalmadi:KK45:
- aynı durumdayım canım her yarım saatte bir tuvaletteyim bazen koştura koştura gittiğim bile oluyor... ebe hemşireye sordum son haftalarda daha da artacak bu durum dedi herhalde ben artık mesaiye tuvalette başlar orda da bitiririm :)

- aynı durumdayım canım her yarım saatte bir tuvaletteyim bazen koştura koştura gittiğim bile oluyor... ebe hemşireye sordum son haftalarda daha da artacak bu durum dedi herhalde ben artık mesaiye tuvalette başlar orda da bitiririm :)
evet son aylarda napicaz bilmiyrm bende evden cikamicam heralde:KK64:

nornal canim idrar kesene baski oldugundan dolayi cok sık cikiorsunn

Dogru söylüyorsun canim, tuvalete cikabilmekte bi nimet aslinda, su anda ne kadar git gel sorun yapsakta bu aslinda bizim icin daha iyi, daha saglikli.

Cok gecmis olsun bu arada sanada, Allah bi daha göstermesin.

Ben 25 haftalık hamileyim ve sık sık tuvalete cıkma durumu gebeliğimin en basından beri var :KK48:
Bunu dr uma sormustum ve endişelenicek bir durum olmadıgını, bebegin yaptıgı baskıdan ötürü oldugunu söyledi...
Yani canını sıkma.. adım başı dk başı wc ihtiyacı anormal değil. ben bazen hapsururken altıma bile kaçırdıgım oluyor : )))

Bunu da yaşayan var mı bilmiyorum rtık : )) :KK49:

Var canım ben :)Her hapşırdığımda olmasa da çok güldüğümde,bazen hapşırdığımda vs ufaktan kaçıyor :) Ben bunun normal olduğunu bir çok yerde okudum,telaş etme.Yeter ki idrar yaparken yanma veya renginde koyuluk olmasın.

X