Sık İdrara Çıkma

Htckck94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
7
2
1
30
Merhabalar 16+4 günlük hamileyim özellikle son 4-5 gündür aşırı derecede idrara çıkma olayım artışta. Lavabo-odalar arası mekik dokumaktan vallahi yoruldum. Geceleri rahat 3-4 defa uyanıyorum. Netten epey araştırdım ilk 3 aydan sonra azalır diyorlar bende azalma yok aksine artış var. Benim gibi olanlar vardır muhakkak, varsalar ne gibi şeyler yapıyorlar yardımcı olur musunuzzz?

Merhabalar 16+4 günlük hamileyim özellikle son 4-5 gündür aşırı derecede idrara çıkma olayım artışta. Lavabo-odalar arası mekik dokumaktan vallahi yoruldum. Geceleri rahat 3-4 defa uyanıyorum. Netten epey araştırdım ilk 3 aydan sonra azalır diyorlar bende azalma yok aksine artış var. Benim gibi olanlar vardır muhakkak, varsalar ne gibi şeyler yapıyorlar yardımcı olur musunuzzz?
Canım ben hamile değilim ama hamileolan çok yakin arkadaşım var tam tersi bebek büyüdükçe idrara cikma sikligi çoğaldı dogumuna 2 haftadan az kaldi hâlâ sürekli lavaboya gidiyo o da çok şikayetçi

canim bebegin konumuna gorede degisir tam idrar kesesinin oralardaysa baski yapar..idrar enfeksiyonun falan yoksa...daha dur tuvalete yatak atcaz nerdeyse resmen :olamaz: geceleri bende bastan beri hep iki uc kalkiyorum..simdi tuvalete gidiyorum cikip gelip odada koltuga oturuyorum sanki saatlerce tuvaletimi tutmusum gelmis gene bidaha gidiyorum butun gunum boyle geciyor tepindikce bebis bide iyice beter oluyor..

Ben gebelikten önce de fazlasıyla tuvalete çıkan bir insandım, hatta gebelikte (vücut alınan suya alıştığı için sanırım) daha az çıkar oldum. Tabii az dediğime bakma günde rahat 10-12 defa. :) aşağı yukarı aynı haftalarda bende de sıkılaşmıştı idrara çıkma, hatta gece de çok fazla uyanıyordum, sonra sonra azaldı. :) şimdi de (sanırım bebek büyüdüğü için) tekrar sıklaşmaya başladı. 27. Haftadayım bu arada.

canim bebegin konumuna gorede degisir tam idrar kesesinin oralardaysa baski yapar..idrar enfeksiyonun falan yoksa...daha dur tuvalete yatak atcaz nerdeyse resmen :olamaz: geceleri bende bastan beri hep iki uc kalkiyorum..simdi tuvalete gidiyorum cikip gelip odada koltuga oturuyorum sanki saatlerce tuvaletimi tutmusum gelmis gene bidaha gidiyorum butun gunum boyle geciyor tepindikce bebis bide iyice beter oluyor..

Bende hic olmuyor hatta hamilelik belirtisinde sık idrara cikmak falan derlerdi oyuzden hamile degilim ben diyordum:) sanirim bebegin yerlesimiyle alakali

Ben gebelikten önce de fazlasıyla tuvalete çıkan bir insandım, hatta gebelikte (vücut alınan suya alıştığı için sanırım) daha az çıkar oldum. Tabii az dediğime bakma günde rahat 10-12 defa. :) aşağı yukarı aynı haftalarda bende de sıkılaşmıştı idrara çıkma, hatta gece de çok fazla uyanıyordum, sonra sonra azaldı. :) şimdi de (sanırım bebek büyüdüğü için) tekrar sıklaşmaya başladı. 27. Haftadayım bu arada.

Ay güldüm kusura bakma. 10-12 yazmissin.
Dua et benim yerimde değilsin. Keşke senin gibi on defa gidiyorum diye şikayet etseydim. Ben sadece gece uyurken 10 defa gidiyorum. Günlük gittiğim sayı ortalama 45-50 . Doğuma bir hafta kala saymıştim meraktan sonuç 66. O da en son saymayı bıraktım. Sanırım 70 civaridir. Ikinci hamileligim ikisi de böyle geçti.
Maalesef ki bir çözüm yok. Idrar yolu enfeksiyonu vs.yok
Konu sahibi sukredin. Ben gece on defa kalktığım için uykumu bile alamıyorum. Offf

Ay güldüm kusura bakma. 10-12 yazmissin.
Dua et benim yerimde değilsin. Keşke senin gibi on defa gidiyorum diye şikayet etseydim. Ben sadece gece uyurken 10 defa gidiyorum. Günlük gittiğim sayı ortalama 45-50 . Doğuma bir hafta kala saymıştim meraktan sonuç 66. O da en son saymayı bıraktım. Sanırım 70 civaridir. Ikinci hamileligim ikisi de böyle geçti.
Maalesef ki bir çözüm yok. Idrar yolu enfeksiyonu vs.yok
Konu sahibi sukredin. Ben gece on defa kalktığım için uykumu bile alamıyorum. Offf

Sizinki daha fenaymış. :) Ben diğer insanlara göre çok sık çıkıyorum ama sizin maşallah... :/ öyle olsa herhalde hastaları odada bırakıp tuvalete giderdim sık sık, komedi gibi. :))

Sizinki daha fenaymış. :) Ben diğer insanlara göre çok sık çıkıyorum ama sizin maşallah... :/ öyle olsa herhalde hastaları odada bırakıp tuvalete giderdim sık sık, komedi gibi. :))
:halay:ooooowww evet kötü olurdu. Şukret o yüzden. :dua:

Ay ben ne cektim ondan :( 3. ayda başladı dogum yapana kadar sürdü cozum bulamadim sabaha kadar wc gidip geldim hatta diyordum wc onune yatak sericem diye

Yola cikip geri eve donüyordum cocuklarla parka gidiyorduk iki dk olmadan bana wc arıyorduk ;)

Allah kolaylik versin sanada :)

Sen son 3 aya gir de tuvaletten kalkıyorum kapısından çıkarken geri dönüyorum :) ve buna yapacak hiçbişey yok bebişler büyüyor mesaneye baskı yapıyor :)

Tam 39 haftalik hamileyim . Doğum yaklaştığı için tuvalet ihtiyacimi görsem dahi sanki 4 saattir kendimi tutuyorum da çok sıkışmısım gibi . Tuvaletten çıkıyorum tekrar tuvaletim geliyor . Gece 2 saatte bir uyaniyorum tuvaletim geldiği için çok zor oluyor bünye ağirlasinca. Ilk üç ay ve son 3 ay bu problem çoğu gebe de görülüyor malesef :)

valla ben suan 28 haftalığım, 7. haftamdan beri sürekli wc deyim, geceleride en az 3 kez uyanıyorum, 7 kez uyanmışlığımda var :)

valla ben suan 28 haftalığım, 7. haftamdan beri sürekli wc deyim, geceleride en az 3 kez uyanıyorum, 7 kez uyanmışlığımda var :)

Azalmak mı 5-6 kez kalktığım oluyor gece.Gündüz wc kapısının önünden geçsem giresim geliyor

2 gebeliğinde de tuvalet özel mekanım oldu. Ben gece 5-6 kere uyanıyorum . Bebek büyüdükçe artıyor azalma olmuyor yanlış bilgi. Enfeksiyon varken de sık çıkılıyor ama yanma yada tam boşaltamama hissi oluyor. Onun dışında normalde bi dışarı gezmeye çıksam berde cami var nerde lavabo lokanta ben onlara bakıyorum en fazla bi saat arayla giriyorum lavaboya

Sizin kadar çok olmasa da bende gece ve sabaha karşı mutlaka kalkıyorum. Özellikle gece öyle bir sıkışıyorum ki zor atıyorum kendimi tuvalete bende 17+4 deyim, gün içinde de idrarım geldiğinde baya sıkışarak gidiyorum tuvalete, bi anda geliyor zaten . Bunun için yaptığım hiç bir şey yok yapabilceğimizde pek bir şey yok sanırım

Back
X