Canım ben hamile değilim ama hamileolan çok yakin arkadaşım var tam tersi bebek büyüdükçe idrara cikma sikligi çoğaldı dogumuna 2 haftadan az kaldi hâlâ sürekli lavaboya gidiyo o da çok şikayetçiMerhabalar 16+4 günlük hamileyim özellikle son 4-5 gündür aşırı derecede idrara çıkma olayım artışta. Lavabo-odalar arası mekik dokumaktan vallahi yoruldum. Geceleri rahat 3-4 defa uyanıyorum. Netten epey araştırdım ilk 3 aydan sonra azalır diyorlar bende azalma yok aksine artış var. Benim gibi olanlar vardır muhakkak, varsalar ne gibi şeyler yapıyorlar yardımcı olur musunuzzz?
Merhabalar 16+4 günlük hamileyim özellikle son 4-5 gündür aşırı derecede idrara çıkma olayım artışta. Lavabo-odalar arası mekik dokumaktan vallahi yoruldum. Geceleri rahat 3-4 defa uyanıyorum. Netten epey araştırdım ilk 3 aydan sonra azalır diyorlar bende azalma yok aksine artış var. Benim gibi olanlar vardır muhakkak, varsalar ne gibi şeyler yapıyorlar yardımcı olur musunuzzz?
canim bebegin konumuna gorede degisir tam idrar kesesinin oralardaysa baski yapar..idrar enfeksiyonun falan yoksa...daha dur tuvalete yatak atcaz nerdeyse resmengeceleri bende bastan beri hep iki uc kalkiyorum..simdi tuvalete gidiyorum cikip gelip odada koltuga oturuyorum sanki saatlerce tuvaletimi tutmusum gelmis gene bidaha gidiyorum butun gunum boyle geciyor tepindikce bebis bide iyice beter oluyor..
Ben gebelikten önce de fazlasıyla tuvalete çıkan bir insandım, hatta gebelikte (vücut alınan suya alıştığı için sanırım) daha az çıkar oldum. Tabii az dediğime bakma günde rahat 10-12 defa. :) aşağı yukarı aynı haftalarda bende de sıkılaşmıştı idrara çıkma, hatta gece de çok fazla uyanıyordum, sonra sonra azaldı. :) şimdi de (sanırım bebek büyüdüğü için) tekrar sıklaşmaya başladı. 27. Haftadayım bu arada.
Ay güldüm kusura bakma. 10-12 yazmissin.Ben gebelikten önce de fazlasıyla tuvalete çıkan bir insandım, hatta gebelikte (vücut alınan suya alıştığı için sanırım) daha az çıkar oldum. Tabii az dediğime bakma günde rahat 10-12 defa. :) aşağı yukarı aynı haftalarda bende de sıkılaşmıştı idrara çıkma, hatta gece de çok fazla uyanıyordum, sonra sonra azaldı. :) şimdi de (sanırım bebek büyüdüğü için) tekrar sıklaşmaya başladı. 27. Haftadayım bu arada.
Ay güldüm kusura bakma. 10-12 yazmissin.
Dua et benim yerimde değilsin. Keşke senin gibi on defa gidiyorum diye şikayet etseydim. Ben sadece gece uyurken 10 defa gidiyorum. Günlük gittiğim sayı ortalama 45-50 . Doğuma bir hafta kala saymıştim meraktan sonuç 66. O da en son saymayı bıraktım. Sanırım 70 civaridir. Ikinci hamileligim ikisi de böyle geçti.
Maalesef ki bir çözüm yok. Idrar yolu enfeksiyonu vs.yok
Konu sahibi sukredin. Ben gece on defa kalktığım için uykumu bile alamıyorum. Offf
Sizinki daha fenaymış. :) Ben diğer insanlara göre çok sık çıkıyorum ama sizin maşallah... :/ öyle olsa herhalde hastaları odada bırakıp tuvalete giderdim sık sık, komedi gibi. :))
Sen son 3 aya gir de tuvaletten kalkıyorum kapısından çıkarken geri dönüyorum :) ve buna yapacak hiçbişey yok bebişler büyüyor mesaneye baskı yapıyor :)Merhabalar 16+4 günlük hamileyim özellikle son 4-5 gündür aşırı derecede idrara çıkma olayım artışta. Lavabo-odalar arası mekik dokumaktan vallahi yoruldum. Geceleri rahat 3-4 defa uyanıyorum. Netten epey araştırdım ilk 3 aydan sonra azalır diyorlar bende azalma yok aksine artış var. Benim gibi olanlar vardır muhakkak, varsalar ne gibi şeyler yapıyorlar yardımcı olur musunuzzz?
valla ben suan 28 haftalığım, 7. haftamdan beri sürekli wc deyim, geceleride en az 3 kez uyanıyorum, 7 kez uyanmışlığımda var :)Merhabalar 16+4 günlük hamileyim özellikle son 4-5 gündür aşırı derecede idrara çıkma olayım artışta. Lavabo-odalar arası mekik dokumaktan vallahi yoruldum. Geceleri rahat 3-4 defa uyanıyorum. Netten epey araştırdım ilk 3 aydan sonra azalır diyorlar bende azalma yok aksine artış var. Benim gibi olanlar vardır muhakkak, varsalar ne gibi şeyler yapıyorlar yardımcı olur musunuzzz?
valla ben suan 28 haftalığım, 7. haftamdan beri sürekli wc deyim, geceleride en az 3 kez uyanıyorum, 7 kez uyanmışlığımda var :)Merhabalar 16+4 günlük hamileyim özellikle son 4-5 gündür aşırı derecede idrara çıkma olayım artışta. Lavabo-odalar arası mekik dokumaktan vallahi yoruldum. Geceleri rahat 3-4 defa uyanıyorum. Netten epey araştırdım ilk 3 aydan sonra azalır diyorlar bende azalma yok aksine artış var. Benim gibi olanlar vardır muhakkak, varsalar ne gibi şeyler yapıyorlar yardımcı olur musunuzzz?
Merhabalar 16+4 günlük hamileyim özellikle son 4-5 gündür aşırı derecede idrara çıkma olayım artışta. Lavabo-odalar arası mekik dokumaktan vallahi yoruldum. Geceleri rahat 3-4 defa uyanıyorum. Netten epey araştırdım ilk 3 aydan sonra azalır diyorlar bende azalma yok aksine artış var. Benim gibi olanlar vardır muhakkak, varsalar ne gibi şeyler yapıyorlar yardımcı olur musunuzzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?