Şık olmak için nasıl giyinilir

H.G.S.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
132
23
98
Diğer
Kızlar ben kot pantolon ,kazak ve spor ayakkabı giyip rahat dolaşan biriyim.
4 yaşında oğlum var ekstra hareketli topuklu ayakkabım bile o yüzden.
Size sorum gündüz şıklığı nasıl yapılır önerilerinizi bekliyorum ..

kişiden kişiye değişir bu konunun cevabı ya.
günlük olarak benim en sevdiğim kıyafetler, tayt+kısa elbise, etek + bot üçlüsü.

yine karlarprensi karlarprensi nin dediği gibi günlük sade takılar bence çok fark ettiriyor.

Çok güzel şık kazaklar var altına dar bir jean ve bilekte hafif topuklu botlarla gayette şık olabilirsin.

Yuksel bel dar pantolon bagcikli yarim cizme ve kisa bol bir kazak. Uzerine bol bir kaban ve sal. Kucuk kutu gibi uzun askili bir canta veya kocaman bir el cantasi. Bu aralar en sevdigim tarz bu ve cok cok şık

Ben günlük kısa veya bol kazaklar, uzun hırkalar, yüksek bel kot ve bot giyiyorum genellikle.
Tarzın önemli açıkçası, spor ayakkabılarla dar paça bilekte biten kotlar veya şu boy friend denen erkek modeli pantolanları tercih ediyorum.

Çok aşırı desen ve renk karmaşasına girme. Canlı renklerden korkma ama fazla çeşitlilik olmasın. 3 renk kafi...

Lycralı pantolon. Üzerine gömlek ki artık çok güzel gömlekler var yada balıkçı yaka bir body. Büyük metal bir kolye ve minik bir küpe, kolye yoksa büyük spor küpe. Spor Ayakkabı yerine bot. Üzerinize şık bir hırka da olabilir. En önemlisi saç. Saç iyi olursa makyaj olmadan bile iyi görünüyor insan.

Tayt üstüne hafif uzun genis kazak kazagin icine gonlek de giyebilirsin altinada topuklu kalin topuk yada cizme oluyor çanta ve kaban onemli,yuksek bel etek de guzel duruyor ama boyunuza ve kilonuza yakisacak seyler tercih etmelisiniz fazla renk ve fazla taki kotü duruyor.

Mesela şu an saçlarım düz. Slim fit yüksek bel antrasit pantolon. Koyu yeşil düz body, antrasit asimetrik hırka. Antrasit küpe lerim var. Dışarı çıkarken montum ve botlarım aynı renkteler. Bir baktım da şimdi evde otururken de bakımlıymışım ben :)

bence şıklık herkesin tarzına göre değişir. kimi klasik şıklıktan hoşlanır, örneğin siyah kalem etek, üzerine gömlek, altına ten çoraplar ve topuklu ayakkabı, kimi spor şıklıktan hoşlanır, bir kot üzerine yün triko, altına dolgu topuk çizmeler vs gibi. ben mesela işe giderken rahat kıyafetler giymeyi seviyorum. kadife pantolon, üzerine kazak ya da uzun hırka, altına topuklu yarım bot. kolye ya da küpeyle de biraz hareketlendiririm oldu bitti:)

size de önerim hem çocuğunuz var, hem de rahat giyinmeyi seven biriyseniz kot yerine mesela açık kahve ya da bordo tonlarında bir kadife pantolon, üzerine uzun bir triko, saçınızı düzleştiriyorsanız hoş olur, ya da tepeden atkuyruğu, büyük halka küpeler ya da uzun bir kolye, pastel tonlarda hafif bir makyaj, hafif bir koku ve dolgu topuk uzun çizmeler. işte hem sade hem rahat hem çok şık:KK36:

Ben ne giydiğinden öte kaliteli giydiğine bakarım birinin.
Kadın şıkır şıkır giyinmiş. Uyum var ama bir şey eksik. O da kumaşın basitliği. Daha doğrusu elbisenin basitliği.
Dolabımda 100 tane farklı şey olacağına 10 tane kaliteli şey olmasını tercih ederim.
Marka, seçkin marka 1 adım öne çıkartır insanı. GErisi ayrıntı.

Ben ne giydiğinden öte kaliteli giydiğine bakarım birinin.
Kadın şıkır şıkır giyinmiş. Uyum var ama bir şey eksik. O da kumaşın basitliği. Daha doğrusu elbisenin basitliği.
Dolabımda 100 tane farklı şey olacağına 10 tane kaliteli şey olmasını tercih ederim.
Marka, seçkin marka 1 adım öne çıkartır insanı. GErisi ayrıntı.

Özellikle klasik kıyafetlerde marka olmadı mı bir potluk oluyor.
Ama spor kıyafetler için çok aynısını düşünmüyorum.

Ben sadelige dikkat ederim. Renk uyumu da cok onemlidir. Mesela en fazla 3 cesit renk kullanirim aksesuvarlar da dahil.

Özellikle klasik kıyafetlerde marka olmadı mı bir potluk oluyor.
Ama spor kıyafetler için çok aynısını düşünmüyorum.
Bence aynısı..
Yani kumaş, kesim, dikim direkt kendini ele veriyor.
3 tane kazak alacağıma 1 tane alırım. Benim de tarzım böyle.

kotun üsütne güzel bir tişört ve ona uygun bir şak tak çok havalı olursun.. aksesuarlar insanı çok değiştiriyor. büyük bir saat kıyafetini tamamlayabilir. şal takmazsan uzun bir şık kolye boğazlı üstüne.. bu tür şeyler.. moda programlarını seyret fikir edin. internette kombin blogları var onlara bak

gömlek üstüne kazak dar bir pantalon güzel düz bir ayakkabı...

Şıklıkta bence önemli olan vücut yapına uygun kıyafetler giymek. Göbeği olan ya da yanlarından yağ fışkırmış bir kadın düşük bel pantolon ve dar badi giymemeli mesela. Kusurları örterek kıyafet giymek önemli. Fazla kilo vs yoksa, ten renginize uygun kıyafetler tercih edin. Özellikle kışın, tayt üzeri tuniklerle hem rahatlığı hem şıklığı yakalayabilirsiniz. Bazen aynı taytı öyle bir giyiyorum ki çocuk gibi oluyorum, ama farklı bir kazakla farklı bir ayakkabıyla daka kadınsı oluyorum.

Şıklıkta bence önemli olan vücut yapına uygun kıyafetler giymek. Göbeği olan ya da yanlarından yağ fışkırmış bir kadın düşük bel pantolon ve dar badi giymemeli mesela. Kusurları örterek kıyafet giymek önemli. Fazla kilo vs yoksa, ten renginize uygun kıyafetler tercih edin. Özellikle kışın, tayt üzeri tuniklerle hem rahatlığı hem şıklığı yakalayabilirsiniz. Bazen aynı taytı öyle bir giyiyorum ki çocuk gibi oluyorum, ama farklı bir kazakla farklı bir ayakkabıyla daka kadınsı oluyorum.

tayt geldi hayat değişti :)
aynen ya.
hayat kurtarıcı. bir de benim gibi mini giyemeyen biri için kıyafet çeşitliliğini de artırıyor.

Back
X