Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bata 4 gün var, bu aralar sık sık büyük tuvalete çıkıyorum normalde günde birdi şimdi üç dört kez falan çıkıyorum, böyle garip bir belirti olabilir mi acaba, bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mı
Bata 4 gün var, bu aralar sık sık büyük tuvalete çıkıyorum normalde günde birdi şimdi üç dört kez falan çıkıyorum, böyle garip bir belirti olabilir mi acaba, bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mı
Hamilelikte genelde kabızlık olur. Progesteron hormonu sebebi ile sindirim sistemi yavaşlar, gaz problemi de olabilir. Tabii kabızlık olmaması da gebelik yok demek değildir. Beslenme düzeni de bu tip şeyleri etkiler.