Sık sık büyük tuvalete çıkmak belirti mi

papatyam15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2023
9
5
1
26
Bata 4 gün var, bu aralar sık sık büyük tuvalete çıkıyorum normalde günde birdi şimdi üç dört kez falan çıkıyorum, böyle garip bir belirti olabilir mi acaba, bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mı

Bata 4 gün var, bu aralar sık sık büyük tuvalete çıkıyorum normalde günde birdi şimdi üç dört kez falan çıkıyorum, böyle garip bir belirti olabilir mi acaba, bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mı
Hamilelikte genelde kabızlık olur. Progesteron hormonu sebebi ile sindirim sistemi yavaşlar, gaz problemi de olabilir. Tabii kabızlık olmaması da gebelik yok demek değildir. Beslenme düzeni de bu tip şeyleri etkiler.

Yanlış anlamayın ama bu kadar kendinizi dinlemeyin. İnanın hiç beklentide olmadığınız zaman oluyor. Benim hiç belirtim yoktu hamile kaldığımda.

Bende adete yakın çok tuvalete çıkardım adetleiyken de çok afedersin ama ishal olurdum hep gebe kaldım direk kabız oldum

Back
X