sık sık vajinal enfeksiyon olup hamile kalanlar

Benimde yaklaşık 3 yıldır geçmeyen vajinal mantarım var kullanmadığım ilaç kalmadı şimdi bizde esimle bebek istiyoruz ama 3 aydır deniyoruz olmadi doktora gittim gecen gun corona olduğu için muayene bile etmesi ilaç verdi gönderdi kullanmak istemedigim için almadim bile hamile kalmaya mantar engellmidir diye sorduğunda bana direk hayir engel degildir dedi bende neden olmuyor peki dedim 3 aydır deniyoruz diye sordum daha erken 3 ay beklemen lazim diye geçiştirme bir cevap verdi ondan önceki gittiğim doktor da bana sirkeli suyu şırınganın içine koy iğnesini çıkart vajinana enjekte et orayı o temizler demisti ben hiç denemedim ama nasıl olur bilmiyorum

Kızlar bişey sorcam. Bu enfeksiyon dediğiniz şey kaşıntı yanma ve batma olmadan da olabilir mi? Bende her zaman değil ama bazen bu beyaz sıvı dediğiniz sıvı oluyo. Kokusuz. Acaba farketmeden enfeksiyon mu geçiriyorum? Doktora muayene olduğumda hep özele gidiyorum sürekli fitil yazıyo ama her defasında yazıyo. Yani özel olduğu için bazen gereksiz yere ilaç da kullandırabiliyolar anlaşmalı oldukları markaların. Tabi doktordan iyi bilemeyiz ama tecrübelerinizi merak ettim

Acık beyaz akıntı bende de oluyor ama kasıntı falan yok mantar degiş bence bendeki.ama bende sarı akıntı okuyordu doktor enfeksiyon var biraz dedi simdi o gecti gibi ama alt karında biraz agrı oluyor sık idrara cıkıyorum

Bu pis mantardan bende hep oluyorum özellikle son 1 yıldır 10 gün kötü 2 gün iyi bazen ağlıyorum resmen dayanılacak gibi değil bazen dayanamayıp kaşıyorum da kanıyor Artk ve kabuk tutuyor çok kötü ya. Çocuğa engel değil diye biliyorum da enfeksiyon varsa soğan suyu iyi geliyor ama mantara daha bulamadım 😖😖😖

artık kafayı yemek üzereyim.bıktım artık vajinal enfeksiyon olmaktan yada mantar olmaktan.gitmedğim doktor kullanmadığım ilaç,fitil yaptırmadığım smear,hpv,bakteriyogram testi kalmadı sonuçlarında da birşey çıkmıyor doktorlar bünyen yapıyodur diyor ama ben artık bıktım ya.bu ay ilk defa bebek için çalışmalara başladık soğan suyu falan kullanıyodum herşey iyiydi taki bugüne kadar yeniden vajinamda kaşıntı ve yanma hissetmeye başladım.ya çocuğum olmazsa diye korkuyorum etrafınızda böyle sık vajinal enfeksiyon olup hamile kalan sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı?
bir kere olup geçse neyse ama böyle sürekli olan var mı aranızda bir tek benmiyim wc ye gittiğimde yada çamaşırımda o beyaz akıntıyı götürdüğümde delirme aşamsına geliyorum.
napmam lazım soğan suyuna önümüzdeki ayda devam edicem başka bildiğiniz ot vs. varsa yardım edin.
doktora sordum bebeğe engelmi diye belli olmaz engel olur derim ilk korunmasız ilişkinde hamile kalırsın olmaz derim çocuk için uğraşırsın dedi.rahim filmi çektirmek istiyorum ama 1 yıl çocuk denemeden olmuyomuş.şimdiden hepinize çok teşekkür ederim:2::2::2:
Çok geçmiş olsun. Benim inanın bilgim yok olsa söylerdim. Ben size bir soru sormak istiyorum. Vijanal mantar nasıl birşey belirtileri neler?ben olsam nasıl anlarım?

Bu pis mantardan bende hep oluyorum özellikle son 1 yıldır 10 gün kötü 2 gün iyi bazen ağlıyorum resmen dayanılacak gibi değil bazen dayanamayıp kaşıyorum da kanıyor Artk ve kabuk tutuyor çok kötü ya. Çocuğa engel değil diye biliyorum da enfeksiyon varsa soğan suyu iyi geliyor ama mantara daha bulamadım 😖😖😖
Enfeksiyon olunca sogan suyu nasıl kullanılıyor

Soğan suyunu kayntp içebilirsiniz yda soğanı közleyip veya haşlayıp cücüğünü fitil olarak kullanın bir başka yöntem ise 1 çay bardağı süt içine de soğan rendele cezveye olabilr ateşe koy süt çekilsn kalan o soğanları bi bez üzerine yay ped gibi işte önüne koy böyle çok bastır vajina ağzına kadar gitsin zararı yok 1 gece öyle uyu o içindeki enfeksiyon u çeker. Burdda bi hekim kadın öyle akıl veriyordu denedim de üçünü zaten enfeksiyonm yoktu da yine denedm mantar için az zamanlı faydası oldu gibi sanki ama yine eskiye döndü T Tugba220

Adet bitiminde yapman daha iyi çünkü adette için temizlenmiş oluyur ya buda tam temizliyor işte

Suyu kaynatıp içmek mantıklı ne kadar zararsız dense de vajinaya farklı seyler koymak phnı bozabilir

artık kafayı yemek üzereyim.bıktım artık vajinal enfeksiyon olmaktan yada mantar olmaktan.gitmedğim doktor kullanmadığım ilaç,fitil yaptırmadığım smear,hpv,bakteriyogram testi kalmadı sonuçlarında da birşey çıkmıyor doktorlar bünyen yapıyodur diyor ama ben artık bıktım ya.bu ay ilk defa bebek için çalışmalara başladık soğan suyu falan kullanıyodum herşey iyiydi taki bugüne kadar yeniden vajinamda kaşıntı ve yanma hissetmeye başladım.ya çocuğum olmazsa diye korkuyorum etrafınızda böyle sık vajinal enfeksiyon olup hamile kalan sağlıkla bebeğini kucağına alan varmı?
bir kere olup geçse neyse ama böyle sürekli olan var mı aranızda bir tek benmiyim wc ye gittiğimde yada çamaşırımda o beyaz akıntıyı götürdüğümde delirme aşamsına geliyorum.
napmam lazım soğan suyuna önümüzdeki ayda devam edicem başka bildiğiniz ot vs. varsa yardım edin.
doktora sordum bebeğe engelmi diye belli olmaz engel olur derim ilk korunmasız ilişkinde hamile kalırsın olmaz derim çocuk için uğraşırsın dedi.rahim filmi çektirmek istiyorum ama 1 yıl çocuk denemeden olmuyomuş.şimdiden hepinize çok teşekkür ederim:2::2::2:
Çevremde çok kişi var ve hamile . En önemlisi moral. Bide dalinle temizleyin oturaklı tuvalet kullanmayın

Back
X