Şikayet Dava süreci

Ay ne
bileyim bir an önce sonuçlansın istyorum 🙂 bide siz koruma kararı , avukat filan deyince panikledım
Anladım hayırlısı bakalm beni neler beklıyor.
Birde savcıya numaramı değiştirsem süreç için sorun olurmu dedim hayır bi sorun olmaz dedi
tabıkı numaranızı degıstırmenız sorun olmaz nıye olsun kı
bıraz fazla panıksınız :) adam ahlaksız teklıfde bulunuyor tehtıt edıyor tacız edıyor santaj yapıyor tabıkı koruma kararı cıkartabılırsınız bunda panık olacak ne var

tabıkı numaranızı degıstırmenız sorun olmaz nıye olsun kı
bıraz fazla panıksınız :) adam ahlaksız teklıfde bulunuyor tehtıt edıyor tacız edıyor santaj yapıyor tabıkı koruma kararı cıkartabılırsınız bunda panık olacak ne var
İşte koruma kararını özellikle sormuştum savcıya adrwsını bılmedıgı için gerek yok dedi sizin gibi detaylı söylese çıkarttırırdım neyse artık bekleyip görücez
Avukat işini halletmeye çalışıcam iyi olur öyle olursa o takip eder hem
Numara değişmede hani bu süreçte eski numara gerekir mi diye sormıştum🙂

İşte koruma kararını özellikle sormuştum savcıya adrwsını bılmedıgı için gerek yok dedi sizin gibi detaylı söylese çıkarttırırdım neyse artık bekleyip görücez
Avukat işini halletmeye çalışıcam iyi olur öyle olursa o takip eder hem
Numara değişmede hani bu süreçte eski numara gerekir mi diye sormıştum🙂
adamın sıze fızıksel olarak zarar vermeyecegını derdının para koparmak oldugunu bıldıgı bundan emın oldugu ıcın hergun neler yasıyor neler goruyor neler duyuyor savcılar piri olmuslar artık bakınca yuzune ne oldugunu anlıyorlar. ondan gerekyok demıstır bırde onlara gore kısa surede hallolacagı ıcın sapıgın adresıne teblıg gıttıgı an yazmayı da keser buyuk ıhtımal kaybolur :D teblıgı almasa bıle ıfadeye cagırmıs olduklarından gıtmezse polıs zoruyla ıfadeye tekrar cagırırlar o serefsız artık huzursuz olacak ve aılesı de ogrenecek sız rahat olun

adamın sıze fızıksel olarak zarar vermeyecegını derdının para koparmak oldugunu bıldıgı bundan emın oldugu ıcın hergun neler yasıyor neler goruyor neler duyuyor savcılar piri olmuslar artık bakınca yuzune ne oldugunu anlıyorlar. ondan gerekyok demıstır bırde onlara gore kısa surede hallolacagı ıcın sapıgın adresıne teblıg gıttıgı an yazmayı da keser buyuk ıhtımal kaybolur :KK70: teblıgı almasa bıle ıfadeye cagırmıs olduklarından gıtmezse polıs zoruyla ıfadeye tekrar cagırırlar o serefsız artık huzursuz olacak ve aılesı de ogrenecek sız rahat olun
Aminn inşallah bir an önce olur bunlar
İnşallah ben zaten bugun yenı hattı takmayı düşünüyorum telefona yazamasın da artk

Bütün mesajları okuyamadım yazıldı mı bilmiyorum ama hakkında dava açıldığında eğer mahkeme ceza verecek olursa hakkında lehe hükümlerin uygulanabilmesi için senin maddi zararını karşılamak zorunda.
karşılanmadığı takdirde cezası ertelenmez dolayısıyla zararını giderme olasılığı yüksek o yüzden moralini bozma, biraz zaman alabilir ama.
Bu arada sen de dava açıldıktan sonra mahkemede İfadeni verirken muhakkak zararım giderilmediği taktirde etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmasına rızam yoktur diye belirt
Ayrıca İddianame düzenlendikten sonra sana yine hakaret ederse suç olabilecek herhangi gibi şey yaparsa bunlar için de ayrıca sikayet et bir de bunlar için dava açılsın

numarayı neden değiştiriyorsunuz ki yazsın yazsın da suçu katmerlensin
onca paranız gitmiş hala avukat tutmama inadınızı da anlamadım bi de o gitsin yani işleriniz düzgün yürüsün de giden para olsun

adamın sıze fızıksel olarak zarar vermeyecegını derdının para koparmak oldugunu bıldıgı bundan emın oldugu ıcın hergun neler yasıyor neler goruyor neler duyuyor savcılar piri olmuslar artık bakınca yuzune ne oldugunu anlıyorlar. ondan gerekyok demıstır bırde onlara gore kısa surede hallolacagı ıcın sapıgın adresıne teblıg gıttıgı an yazmayı da keser buyuk ıhtımal kaybolur :KK70: teblıgı almasa bıle ıfadeye cagırmıs olduklarından gıtmezse polıs zoruyla ıfadeye tekrar cagırırlar o serefsız artık huzursuz olacak ve aılesı de ogrenecek sız rahat olun
Merhaba tekrar

hala bir gelişme yok.şu an incelenme sürecinde sanırım. Benimde şu andaki whatsapp instagram kayıtlarım konusmalarım falan inceleniyor mudur biliyor musunuz

Merhaba tekrar

hala bir gelişme yok.şu an incelenme sürecinde sanırım. Benimde şu andaki whatsapp instagram kayıtlarım konusmalarım falan inceleniyor mudur biliyor musunuz
hala avukatla gorusmedınız degıl mı :)

Bizde soyle olmustu. Iki tarafin da ifadeleri alinmisti. Olay savciliga intikal etmisti. Savci gerek gorurse dava aciliyor, gerek gormezse acilmiyor. Bizde ifadeler verildikten 5 ay sonra bana mahkeme ilami gonderildi adresime.

Sureci bilmiyorum ama, guclu durup Sıkayet ettıgınız ıcın sizi kendi adıma tebrik ederim.
Insallah tertemız kurtulursunuz.

helal olsun demeye geldim.herkes hakkını arasa keşke:KK9:

Back
X