Şikayet etmeli miyim

Yorumları tek tek okumadım ne yapmayı planliyorsunuz tam olarak boşanacak misiniz yoksa bosanmayip süründürecek misiniz?üçüncü ihtimal pişman olursa barisacak misiniz aklıma bir yol geldi ona göre yorum yapacağım
Hayır, boşanma davami açtım. Surundurmek gibi bir derdim yok. Çokça pişmanlık söylemleri duydum öncesinde de, birleşince aynı şekilde. Yani kesinlikle dönüşüm yok. Çocuğumu böyle çirkinliklere de şahit bırakmışlar. İstediği zaman alıyordu. Anladım ki babalık adına da çocuğa faydası yokmuş. Resmi günlerinde alacaksa alsın, almasa daha iyi. Çünkü ilk duyduğunda çocukla konuşmak istedi, çocuğa kullandığı cümle şu "Şerefsiz niye annene yalan söylüyorsun, seni bir daha yanıma göndermez işte" Bundan sonra her aldığında çocuk bunlara maruz kalacak. Uzaklaşması en doğrusu. Her yaptığı yanına kâr kaldı ve azdikca aziyor. Bosanacagim.

kadının kocası durumdan haberdar mı?

belki o duyar?

ben de şüphelenmiştim eski sevgilim evli biriyle mi diye. aldatılmışım sonradan baktım kocası ayrıldı kadından sosyal medyadan ekledim beni kabul etmişti ayrılınca zorlamadım artık ama öğrendiğini düşünüyorum.

bence adam eninde sonunda duyar hele o da polisse belki arkadaşları söylerler.
Kadının kocası haberdar mı bilmiyorum, sanmıyorum da.

Hayır, boşanma davami açtım. Surundurmek gibi bir derdim yok. Çokça pişmanlık söylemleri duydum öncesinde de, birleşince aynı şekilde. Yani kesinlikle dönüşüm yok. Çocuğumu böyle çirkinliklere de şahit bırakmışlar. İstediği zaman alıyordu. Anladım ki babalık adına da çocuğa faydası yokmuş. Resmi günlerinde alacaksa alsın, almasa daha iyi. Çünkü ilk duyduğunda çocukla konuşmak istedi, çocuğa kullandığı cümle şu "Şerefsiz niye annene yalan söylüyorsun, seni bir daha yanıma göndermez işte" Bundan sonra her aldığında çocuk bunlara maruz kalacak. Uzaklaşması en doğrusu. Her yaptığı yanına kâr kaldı ve azdikca aziyor. Bosanacagim.
ozelden yazıyorum size o halde

Back
X