- 3 Nisan 2014
- 36.460
- 149.067
- 798
Daha ileri gidebilecegini düşünmedim açıkçası ilk defa böyle birsey yaşadık bebeğim var onun için çekimser kaldim
eşiniz bebeğiniz var diye çekimser kalmamış?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ileri gidebilecegini düşünmedim açıkçası ilk defa böyle birsey yaşadık bebeğim var onun için çekimser kaldim
Ozaman ailesini konuşmayın,onların tavrını görmemezlikten gelin başka sorunlar varsa susmayı deneyin.Evet birçok sebebi var doğunun en ücra illerinden birinde yaşıyorum bir ailem yok çocuğumu babasız buyutmek istememek ailesi yüzünden çıktığı için butun sorunlar duzelecegini zannetmek
Bu yorumu yazmak için geldim, kesinlikle katılıyorum.Bebeğinizi babasız büyütmek istemediğiniz için annesiz büyütebilirsiniz....
Sakami sebepleriniz varsa bile gidip darp raporunuzu alin. Hayir nasil sebepler olabilir. Madem oyle oldürene kadar bekleyecek misinizKizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
Baska konu da var iste 2 yasinda bebegin bogazina yapisiyor adam kadin hala karnimdakini nasil emzirecegim diyor suclu cocuk cunku hareketliymisSenin bacağını kıran herifden babalık mi bekliyorsun sen !Merhametsiz vicdansız bıri babalık yapmayı ne bilsin çocuğunu da döver ozmn ne diyeceksin babasıdır döver de severde mi diyeceksin.Senin kocan karaktersiz hiç ailesi yüzünden bu haldeyiz demeyin.Ailesi yüzünden madem gidip ailesinide dövdümu sana gücü yetiyor bak sen hâlâ karasizlikla bekle bı köşede
O zaman bir sey yapma ayrilamam bebegim var.bazi sebepleriniz varsa yapmayin .darp raporu alsanoz bile 6 ay gecerli sonrasi dava acsaniz bile affetmis sayiyor hakimler.sonra neyse ayrılamam yorumuniz geliyor.neden konuyu açtınız. Madem kenara koseye para altin atin ilerde kolunuz kirar bakici tutarsiniz yadacocugum bacagini kirar hastsne masrafi olur belki bosanirsiniz ama kenarda paraniz olsun biraz ailenizde destek degil geleceginiz icin gidin calisin para atin sizin sonunuz yok o adamlaDaha ileri gidebilecegini düşünmedim açıkçası ilk defa böyle birsey yaşadık bebeğim var onun için çekimser kaldim
Doğunun ücra illerinde yaşamak daha iyi.kiralar daha ucuz.cıkın artık şu türk filmi kafasından.amaç ne yani ? Ne oluyor doğunun ücra (!) şehrinde yaşayınca.Evet birçok sebebi var doğunun en ücra illerinden birinde yaşıyorum bir ailem yok çocuğumu babasız buyutmek istememek ailesi yüzünden çıktığı için butun sorunlar duzelecegini zannetmek
isteyene vermez allah maşallah canilere çocuklar dizi dizi.ne diyelim boşuna dünya imtihan demiyorlar. Heralde gamsızlıktan.Baska konu da var iste 2 yasinda bebegin bogazina yapisiyor adam kadin hala karnimdakini nasil emzirecegim diyor suclu cocuk cunku hareketliymis
Hangi iyi baba çocuğunun annesinin bacağını kırar ?Ben yetiştirme yurdunda büyüdüm hep bir aile özlemi çekerek. Kötü bir eş ancak hakkıni yiyemem gerçekten iyi bir baba. Ve çocuğum çok düşkün
cocugunuzu böyle biriylemi büyüteceksiniz? YapmayinEvet birçok sebebi var doğunun en ücra illerinden birinde yaşıyorum bir ailem yok çocuğumu babasız buyutmek istememek ailesi yüzünden çıktığı için butun sorunlar duzelecegini zannetmek
Yok aşkım bekle seni oldursun öyle şikayet edersinKizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
O zaman yiyin dayağınızı, oturun evinizde.Daha ileri gidebilecegini düşünmedim açıkçası ilk defa böyle birsey yaşadık bebeğim var onun için çekimser kaldim
Çoğunluğu da değil şimdi.benim hayatıma giren bütün erkekler kanatsız melekti neredeyse.abartılı bir ifade.Kesinlikle evet. Erkeklerin çoğunluğu kadınların çaresizliğinden beslenir.
Şikayetçi olmayacaksan bile bir polis merkezi havası solusun mutlaka.