- 26 Kasım 2014
- 100
- 27
- 38
- 31
- Konu Sahibi o simdi anne
-
Susma Hayır üzerine daha çok gelirler ole olurmu yaa ayıp ayıp susar bence düşüyor diye dahada üzerine gelirler dişini göstermeniz lazımSlm kizlar eski actigim konudan belki tanıyanlar olur esimle boşanma asamasindaydm bir ay ne aradi ne sordu üstelik dört aylik bebegm vardi yaklasik uç ay öncesinden bahsediyorm neyse bir ayin sonunda ailesi yari özür dilemeyle gelip beni aldilar ailem kizini onlara ver bosan diyodu kuzim için bi sans daha verdm aslında Esim çok kotu zalim biri değil sadece ailesine çok bagli onlar ne deseo ddünyanın en zeki en akkili kişileri ona gore bende dünya görmemiş cahilmsm onun gözünde büyüden de supheleniyorm biri birineo kadar kayitsiz sartsiz inanmazcunçünkü zaten aksama kadar kendilerine kursun döktürüp muska baglatiyolar hacmi hocalardan ciktikkari yok sorsan nusubetten korunmak için falan diyorlar neyse eşinin görmediği ama baba yaptiklari çok şey var evime çocuğuna kendime ne aksam niye aldn gorumcelerimde yok diye benle kavga etmeler laf sokmalar sonuçta Esim aliyo zorlarinagidiyor kkuzini gelip izin almadan götürüp bi saat iki saat sonraggetiriyorlar inanin eve doğalgaz baglattik diye bile küçük gorumcrm niye ablamin evinde yok diye kavga cikardi simdi sorum bunların hiçbirini Esim gormuyo sizce soylemeli şikayet etmelimym yoksa susmalimym
Allah kotuye firsat vermesin.
İki ucu boklu (afedersinz)degnek babami savunmustm vermez falan demistm artik geri donmem icin mi nedense asla barindirmam bakmam evimde dedi sanki benimkiler cok iyi ders oldu bana ama dort elle okuluma saridm sayekerindeSeni hatirliyorum, keske baban arkanda olsaydi da o eve geri donmeseydin. Hala ayni demek ki kizini ver bosan ne demekse artik...
Neyse madem dondun esinin ailesiyle fazla muhatap olma, esin gorussun karisma. Eger cok `senin ailen soyle boyle` muhabbeti yaparsan ters teper.
Allah yardimcin olsun ne diyeyim. Ama esinin ailesiyle isin zor farkindasindir zaten. Bu insanlar hic gozunu bile kirpmaz seni bosatirken. O yuzden okuyorum diyorsun, ne yap et bi meslek edin. Yarin bi gun ortada kalma. Bunu seni uzmek icin soylemiyorum, kizin icin soyluyorum. İnsallah bi gun kurtulursun bu manyaklardan.Aynen
İki ucu boklu (afedersinz)degnek babami savunmustm vermez falan demistm artik geri donmem icin mi nedense asla barindirmam bakmam evimde dedi sanki benimkiler cok iyi ders oldu bana ama dort elle okuluma saridm sayekerinde
sen onlarin neler yaptığını soylemeyip, uzak durdukca tüm sorunu sende sanar eşin.. büyü ile ilgilide bi arkadasimi da kv istemiyodu bigun dip kose temizlik yaparken evin her kosesinden muska bulmus, ayırmak için.. sonra tabi kabul etmemis hoca hoca cok.gezdiler bozdurmak icin..Şikayet edersem acaba daha mi çok yönelir onlara bilmiyorum ama ben sustukcada sahada cogsliyo mudahaleler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?