- 20 Nisan 2007
- 4.070
- 10.484
- 733
- 45
- Konu Sahibi ervanazlim
Okulda kamera sistemi varsa işinize çok yarayacaktır.merhaba kk üyeleri... kısaca ben hemen konuya girmek istiyorum. Yazın kardeşimi okula kaydederken okul yönetimi yardım aldı altında bişeyler istedi para ve kırttasiye yardımı. Bunun kalktığını biliyoruz artık ve itiraz ettik. Neyse annem okul başalama tarihini sordu (bir hafta erken başlayacaktı çünkü emin olmak için ) Söz de hoca ileri geri konuşmaya başladı anneme. Çocuğuna daha bunları alamamaktan acizsin sorumlu Veli gibi bi de okul zamanınımı soruyorsun dedi ve eline alınacak listesini sıkıştırıp kayıt felan yapmıyorum çık dışarı dedi. Ve bizimle aynı odada olan bi beye de aynı maumeleyi yaptı. Biz de şikayet ettik tabi ki de...
Gelelim bu olaydan sonra ki asıl meseleye kardeşimin rahatsızlığı var çantası çok ağır ve taşımaması gerekiyor, annem sınıfa kadar bırakmak istedi bunu okula iletti ama kesinlikle kabul etmediler. Rapor istediler kardeşimin Dr. u başka ilde Ankara’da üç gün önce sırf bu rapor için ailem gitti ve raporu aldı. Dr. Da nasıl böyle bişeyde müsade etmezler bu kızın taşımaması lazım ağır yük demiş hatta. ( kendi ilimizde olan doktorların verdiği kağıdı kabul etmedi okul yönetimi).
Annem bugün raporu götürdüğün de müdür kabul etmemiş sen şikayet etmeye alışıksın git şikayet et bizi diye bağırıp çağırmış baya bişeyler söylemiş. Annem ağlayarak aradı beni ki kendisi 50 yaşında çok üzüldüm. Milli eğitim müdürüne gitti annem müdür okul müdürünü aramış anneme etmedikleri iftira kalmamış. Baştan beri sorun çıkardığını çocuğun en üst kattan zemin kata sınıfını değiştirdiğini biz raporu kabul ettik ama kadın bize bağırdı çağırdı diye. Annem bunları duyunca daha çok ağlıyor ki kesinlikle olmayan şeyler ne sınıf değiştirme ne diğer dedikleri. Bu arada annem okuldan çıkarken bi kadın geliyor yanına daha önce ki yıl da bi kadının oğlu tekerlekli sandalye de olduğu için kadına hiç bir tölerans göstermemişler oğlunu sınıfa götürmesi için çocuk hem çanta malzeme hem de kendi süremiyor diye kadın çok ağlamış yalvarmış ama kabul edilmemiş en son okulun bahçesin de müdüre şu çektiğim acıyı sende çek o zaman anlarsın beni demiş. Kadın bunu anlatmış anneme okul yönetiminin böyle şeylere izin vermediğini üzülmemesini .. Ne yazık ki çok üzücü bi durum olan bu ama...
Sonuç olarak da şimdi bu müdür annemi şikayet edecekmiş şahitleri varmış ki yancıları oluyor büyük ihtimalle. Annem çok kötü durumda iftira atıyorlar kızım yapmadığım demediğim şeyler diye ne desem de ağlayıp duruyor ne yapacağımı bilemedim sizlere sormak istedim.
Müdür şahit olarak ögretmen gösteriyorsa
Sizde şahitlik yaparsınız