Şikayet

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Iyi geceler kizlar.
Bizim bir sorunumuz var uyuşturucu , içki kullanan biri esini de surekli dövuyor bir cocugu var. Artik uyuşturucudan kafayi yemiş durumda. Çok sinirli ve hayal dunyasinda kurduklarina inanip kavga cikariyor... Ayikken cok iyi bir insan
( genelde cok nadiren ayık) ama hergun kullaniyor bu igrenc seyleri sonra oraya buraya saldiriyor.
Ne yapabiliriz nereye sikayet edebiliriz ? Cunku bu illetleri biraksin istiyoruz. Ama bizden oldugunu bilmemeli.

Not: Eşimin kardeşi olur kendileri...
Benim evimde bile sorun cikariyor. Ailecek korkuyoruz kendisinden ne yapacagi belli olmuyor 🤦🏻‍♀️ kv ve kp eli kolu baglanmiş ne yapacaklarini sasirmişlar...

Kusura bakmayın biraz acımasız oldu yorumum ama Allah kurtarsın tez zamanda

Allah yardımcısı olsun ailesinin .
Bırakmak istemedikten sonra çip taktırıp ona rağmen devam edenleri biliyorum sonu hapis oldu .
Amatem var tedavi olmak istiyorsa gitsin
Onun disinda polise şikayet edersiniz ifade alıp geri bırakırlar başka ne yaparlar bilmiyorum :KK64:

Allah yardımcısı olsun ailesinin .
Bırakmak istemedikten sonra çip taktırıp ona rağmen devam edenleri biliyorum sonu hapis oldu .
Amatem var tedavi olmak istiyorsa gitsin
Onun disinda polise şikayet edersiniz ifade alıp geri bırakırlar başka ne yaparlar bilmiyorum :KK64:

Eşinin şikayet etmesi gerekiyormuş. Eşide korkuyor kendisinden.. sonucta ifade alip birakicaklar.

Eşinin şikayet etmesi gerekiyormuş. Eşide korkuyor kendisinden.. sonucta ifade alip birakicaklar.
Maalesef öyle oluyor .
Eğer maddeyi alırken falan yakalansa çıkamaz içeriden ama onu da takip edip denk getirmek gerekiyor eşi için durum çok zor keşke boşansa .

Maalesef öyle oluyor .
Eğer maddeyi alırken falan yakalansa çıkamaz içeriden ama onu da takip edip denk getirmek gerekiyor eşi için durum çok zor keşke boşansa .

Kizin kimsesi yok inanilmaz uzuluyoruz kendisine. Durup durup kiza sariyor gorseniz perisan halde. Koruyamiyoruz kendisini en cokta bu uzuyo bizi

Eşinin ailesi yok mu alsın çocuğunu gitsin yanlarına. Canları tehlikede farkında mısınız? Konuşularak çözülecek bir durum yok ortada adam bağımlı. Amatem gibi tedavi merkezlerinde bile tedaviye cevap verip bırakanların orani düşük.

İkna edip tedavi olmasını sağlamaya çalışsınlar. Şikayet niye etmiyor eşi? Çocuğunun canı söz konusu.

Kizin kimsesi yok inanilmaz uzuluyoruz kendisine. Durup durup kiza sariyor gorseniz perisan halde. Koruyamiyoruz kendisini en cokta bu uzuyo bizi
Inşallah Rabbim yardımcısı olur gerçekten çaresizlik ve yalnızlık çok zor kadın sığınma evine falan gitmeyi düşündü mü hiç ? Bu durumda başka ne yapılır ki umarım daha iyi fikir veren biri çıkar burada

bende yakinimi sikayet ettin kullaniyor ama asiri bagimli degil hic birsey yapmadi polis sadce evin adresini istedi evden cikarkene takip edeceklermis bizde vermedik konu komsu görür diye yani plis alsada birsey yapmaz onlarca insan var cok üzüldüm cok zor bi durum yasamayan bilemez allah karisina yardim etsin cok zor kurtulmak kendi kafasindan silmesi gerek amatemlerde simdi öyle cok birsey yapmiyor kendinde bitecek sadce ama o kisi cok bagimlisi hergün yapiyorsa bi de icki kullaniyormus onun en hayirlisi ölüm ama kötülere hic birsey olmaz allah hidayet versin cocugu var ama cocugu bu pskiloji icinde büyürse onun gelecegide cok kötü yavrum allah cocugunun yüzüne baksin yinede cok üzülüyorun bi batakliga giruyorlar cikamiyorlar aliskanlik eminimki cok zor tüm ev halki etkileniyor bundan haliyle para bulamayinca düzgün bi iste calisamiyor dua edin bol bol allah bi kapi acar ins karisina cocuguna cevresine zarar vermez ins tez zamanda kurtulur amatemler cok yetersiz bu konuda bi program ozlemistim uyusturucudan kurtulanlaru getirmuslerfi ve onlarda aynisini dediler yani knedilerini bildikleri icin bagimlilari kurtariyorlar ne zaman kriz gecirdiklerini falan cok zormus öyle anlattilar cok üzüldüm su saat allah sabir versin en gir imtihan onlarin da

Back
X