İyi günler öncelikle. 1 ay öncesi belediye binasında çantamdan telefonum çalındı.kamera kayıtlarını izledik ve o gün kalabalık olduğu için bişey tespit edilmedi.sonrasında karakola gittik ihbar için ve bizi savcılığa yönlendirdiler,gittik şikayet dilekçemizi verdik..media marketten telefonu alırken onca dil döktüler ve 1.800 Tl nın yanında 300 400 liraya kasko sigorta yaptırdık..Neyse bizde buna güvenerek mahkeme kağıdıyla Media markete gittik para iadesi için.1 hafta içinde dönüş yapıcaz dediler,ve tabiki 5 hafta olmasına rağmen dönmediler..Bugün gittim ve darp veyahutta zorlama olmadığı için sigorta kapsamına girmediğini söylediler.Birinci şoku burda yaşadım.Daha sonra aynı gün içinde mahkeme kararı geldi elime,ordada kaybolma ihmali sözkonusuymuş ve takipsizlik kararı çıkmış..Buda ikinci şok oldu tabiki..15 günlük itiraz hakkı varmış.Pazartesi günü gidip kartal adalet sarayına (adalet neresindeyse artık bunun) itiraz etcem çıkan karara,ve Media markete maddi ve manevi tazminat davası açmak istiyorum.1 ay sonra düğünüm olcak ve benim bütün söz nişan resimlerim,özel bilgilerim,davetli liste ve numaralarım,düğün için yaptığım bütün araştırmalarım kısacası her şeyim telefonumdaydı,ve bana telefonun en çok lazım olduğu zamanda beni bu derece mağdur etmelerinin tabiki bi bedeli olmalı,şu yoğun zamanımda bide bu işle uğraştırmalarıda cabası..Ne yapmalıyım sizce , Media marketi ve sigorta şirketini dava etmek istiyorum ,bana bi maliyeti olurmu? Şuan onu karşılama gibi bi lüksümde yok.maliyetsiz bir şekilde nasıl halledebirim. Ve karara itiraz etmem Bi işe yararmı ?
Adaletin hırsızdan yana olması ,ve hırsızların yerine bizim gibi mağdurların bu şekilde tabiri caizse cezalandırılması, insanları hırsız olmaya meylettirmiyo değil, lütfen yardım edin
Adaletin hırsızdan yana olması ,ve hırsızların yerine bizim gibi mağdurların bu şekilde tabiri caizse cezalandırılması, insanları hırsız olmaya meylettirmiyo değil, lütfen yardım edin