şikayetçiyim

busra3450

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
6
0
32
İyi günler öncelikle. 1 ay öncesi belediye binasında çantamdan telefonum çalındı.kamera kayıtlarını izledik ve o gün kalabalık olduğu için bişey tespit edilmedi.sonrasında karakola gittik ihbar için ve bizi savcılığa yönlendirdiler,gittik şikayet dilekçemizi verdik..media marketten telefonu alırken onca dil döktüler ve 1.800 Tl nın yanında 300 400 liraya kasko sigorta yaptırdık..Neyse bizde buna güvenerek mahkeme kağıdıyla Media markete gittik para iadesi için.1 hafta içinde dönüş yapıcaz dediler,ve tabiki 5 hafta olmasına rağmen dönmediler..Bugün gittim ve darp veyahutta zorlama olmadığı için sigorta kapsamına girmediğini söylediler.Birinci şoku burda yaşadım.Daha sonra aynı gün içinde mahkeme kararı geldi elime,ordada kaybolma ihmali sözkonusuymuş ve takipsizlik kararı çıkmış..Buda ikinci şok oldu tabiki..15 günlük itiraz hakkı varmış.Pazartesi günü gidip kartal adalet sarayına (adalet neresindeyse artık bunun) itiraz etcem çıkan karara,ve Media markete maddi ve manevi tazminat davası açmak istiyorum.1 ay sonra düğünüm olcak ve benim bütün söz nişan resimlerim,özel bilgilerim,davetli liste ve numaralarım,düğün için yaptığım bütün araştırmalarım kısacası her şeyim telefonumdaydı,ve bana telefonun en çok lazım olduğu zamanda beni bu derece mağdur etmelerinin tabiki bi bedeli olmalı,şu yoğun zamanımda bide bu işle uğraştırmalarıda cabası..Ne yapmalıyım sizce , Media marketi ve sigorta şirketini dava etmek istiyorum ,bana bi maliyeti olurmu? Şuan onu karşılama gibi bi lüksümde yok.maliyetsiz bir şekilde nasıl halledebirim. Ve karara itiraz etmem Bi işe yararmı ?
Adaletin hırsızdan yana olması ,ve hırsızların yerine bizim gibi mağdurların bu şekilde tabiri caizse cezalandırılması, insanları hırsız olmaya meylettirmiyo değil, lütfen yardım edin

Allah yardımcınız olsun. Ben de media markt magduruyum. Kaç gündür uğraşıyorum ama ürünü satana kadar onların ilgisi

Merhaba,
Savcılığın takipsizlik kararına masrafsız itiraz edebilirsiniz.Fakat tazminat davasını masrafsız açamazsınız.Bu hususta bir avukatla yüz yüze görüşmeniz öneririm.
İyi günler dilerim

Merhaba,
Savcılığın takipsizlik kararına masrafsız itiraz edebilirsiniz.Fakat tazminat davasını masrafsız açamazsınız.Bu hususta bir avukatla yüz yüze görüşmeniz öneririm.
İyi günler dilerim

peki itiraz dılekçesi işe yararmı, işe yaraması için ne yaazmalıyım ? Bunların haricinde hukuki olarak neler yapılabilir başka,ve minimum ne kadar olur tazminat bedeli bana,işe yararmı yıne Bi mağduriyet yaşarmıyım. Bi dava açabilir yada Bi şekilde şikayetçi olabilir miyim, çok teşekkürler

Allah yardımcınız olsun. Ben de media markt magduruyum. Kaç gündür uğraşıyorum ama ürünü satana kadar onların ilgisi

kesinlikle öyle. Bana utanmadan sıgorta şirketinin numarasını verıyolar bide, sanki ben gittim özellikle sigorta yaptırdım şirkete.parayı alırken iyi hoş her şey.Bizim 1 liramız eksik olsa kasadan geçirmiyolar , kendileri 2 mılyarın üstüne yatıyolar.ne ala memleket.herkes boşuna oluyo,telefon hırsızlığı süper valla.Baksanıza ne ceza var ,aramaya bile gerek duymuyolar hırsızı,bulmak istemiyorlar.Sonra ülkede hırsızlık oranı neden yüksek .Sizin magduriyetiniz ne aceba

Merhaba,
İyi günler dilerim

bana verdikleri sözleşmeyi sonuna kadar okudum. Telefonun biyerde unutulması ve sonrasında çalınması durumu hariçç,bütün olası durumlarda sıgorta geçerliliği olduğu yazıyor.Sıgorta şirketinin bu durumu zaten başlı başına bi dolandırıcılık değil mi? Ucretsız avukat bulma şansım varmı pekı,barodan falan.

Merhaba,
İyi günler dilerim

bana verdikleri sözleşme ile savcılığa suç duyurusunda bulunabilir miyim? , yada yapabileceğim hukuki Bi işlem yok mudur? Hakkımı aramadan ,tamam deyip enayi yerine konulmamın üstüne soğuk su mu içmeliyim? ,yapabileceğim hiç bişey yok mudur?

bana verdikleri sözleşme ile savcılığa suç duyurusunda bulunabilir miyim? , yada yapabileceğim hukuki Bi işlem yok mudur? Hakkımı aramadan ,tamam deyip enayi yerine konulmamın üstüne soğuk su mu içmeliyim? ,yapabileceğim hiç bişey yok mudur?
Vallahi ben de uğraşıyorum ama tavırları iğrenç. Hergün tüm sosyal hesaplarimdan yazıyorum, şikayet dilekçesi yazdım. Papağan gibi " kutu olmadan değişim iade olmaz " diyorlar. Nereye basvursam bilmiyorum. Bir avukatla görüş bence

Vallahi ben de uğraşıyorum ama tavırları iğrenç. Hergün tüm sosyal hesaplarimdan yazıyorum, şikayet dilekçesi yazdım. Papağan gibi " kutu olmadan değişim iade olmaz " diyorlar. Nereye basvursam bilmiyorum. Bir avukatla görüş bence

hem maddi açıdan,hemde manevi vakit ayırıp avukat olaylarına giremem canım.Ama pazartesi gidip itiraz dilekçesi yazcam,ve dolandırıcılık şikayetinde buluncam.Tamam artık o Bi şekilde kısmetimizden çıktı, ama bu şekilde salak yerine konmak insanı gerçekten çok sinir ediyor.Sende gerekli yerlere başvur , sakın susup oturma.Valla ben gerekirse direk gidip Media market şubesine kım yetkiliyse Bi güzel bağırıp çağırcam Bi güzel.Hiç olmassa sinirim geçer biraz,bu tur yerlerde biraz hırçın olmadan ,tabiri caizse dişini göstermeden kesinlikle ciddiye almıyolar.

Merhaba;
Buradan size doğrudan dilekçe içeriği yazmak şeklinde bir yardımda bulunmamız Avukatlık yasası gereği maalesef mümkün değil. İtiraz dilekçesinde olayı ayrıntıları ile izah edip eğer varsa savcılık şikayetinizde bahsetmediğiniz hususları da yazmanız da faydalı olabilir.
İyi günler dilerim.

X