• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şikayette bulunma..

mylittlepeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
406
520
33
Merhaba arkadaslar. Bugun annemin cüzdani calindi. Çalan kisi tanidik. Gunduz annem evdeyken oturmaya gelmis. Bir ara lavaboya kalkmis, mutfaga kalkmis. Sonra gidince annem cantasinin yerinin degistigini farketmis. Annem aksam farketmis. Calan kisi ise ikindi vakti ayrilmis evden. Aksam annem farkedince polise gittik. Polis birsey yapamayacaklarini soyledi. Aradan kac saat gecmis, simdiye onu yok etmistir, yinede ifadesini aliriz dedi. Ne yapabiliriz ne olur bilgisi olan arkadaslar yardimci olun. Savcılığa mi gidelim ne yapalim. Adresi bilgileri belli

gidip o kişi ile konuşun bu kadar eminseniz?
evde gizli kamera var herşey ortada deyip tepkisini ölçün.

Merhaba arkadaslar. Bugun annemin cüzdani calindi. Çalan kisi tanidik. Gunduz annem evdeyken oturmaya gelmis. Bir ara lavaboya kalkmis, mutfaga kalkmis. Sonra gidince annem cantasinin yerinin degistigini farketmis. Annem aksam farketmis. Calan kisi ise ikindi vakti ayrilmis evden. Aksam annem farkedince polise gittik. Polis birsey yapamayacaklarini soyledi. Aradan kac saat gecmis, simdiye onu yok etmistir, yinede ifadesini aliriz dedi. Ne yapabiliriz ne olur bilgisi olan arkadaslar yardimci olun. Savcılığa mi gidelim ne yapalim. Adresi bilgileri belli
Aaa ne cesaret insanlar azıtmış,göz göre göre hırsızlık :KK57:

Evde kamera filan yoksa işiniz zor. Ispat etme açısından. Ben birşey çıkacağını sanmıyorum. Tabi bu benim fikrim. Inşallah suçlu cezasını çeker ama hiç zannetmiyorum

Ben evime gelen bir insandan bu kadar suphe edemem. Kesin ben kaybetmisimdir derim.Suphe etsem evimde olmazdi.

İlk defa mi evinize geliyor.

Benim evime hirsiz geldi. Hemen polise gitmemize ragmen , bir sey bulamadilar . Bor cuzdan veya cantayla hic ugrasmazlar. Dedikleri gibi kolaylayca imha edilir

Back
X