Arkadaşımın çevresinden biri.Bence çok saçma. Bir de bu kişi yakınınız mı? Uzaktan biri mı? Öylesine konuşmuş da olabilir. Sizinle dalga geçmiş de olabilir. Hiç araştırılacağını bile sanmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşımın çevresinden biri.Bence çok saçma. Bir de bu kişi yakınınız mı? Uzaktan biri mı? Öylesine konuşmuş da olabilir. Sizinle dalga geçmiş de olabilir. Hiç araştırılacağını bile sanmam
O zaman hiç bulasmayayim. Siz haklı olduğunuz halde böyle bir tepkiyle karşılaştınız. Ben emin bile değilim. Kim bilir neler gelir başıma.Tanıdığa gerek yok.
araştırırken de söyleyebilirler. O yüzden iyice emin olun isimsiz ihbardan.
ben sağlık ocağındaki doktoru ve hemşireyi şikayet ettim.
Gitmediğim halde 1 ayda 7 muayene görünüyordu :)
Tabi isim vermişler bu kişiye 7 muayene yazmışsınız, yok öyle bir şey diyor diye.
hemşire hanım arayıp hesap sordu bana, beni nasıl şikayet edersiniz diye.
yanlışlık olmuş işte diyor.
1-2-3-4 kaç yanlışlık olabilir? 7 mi?
Önce bana söylemeliydiniz, çocuklarınıza aşı yaptım o kadar dedi
Yani isimsiz ihbar olsaydı da isimsiz yapmazdım zaten sorun değil, ama karşı karşıya kaldığım durum saçmalık ötesi.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırmaya çalıştı. :)
İnsallah sizin şansınız yaver gider
Diyelim ki işletmesinin ruhsatsız olduğunu dusunuyorum. Ama kanitim yok.
Sonunda ben haksız çıkarsam olay öyle kapanıp gider mi yoksa bana dava açılır mı?
Haklısınız. Mantıklı değil. Kimisi şüphelenmek yeter onlar araştırır diyor ondan sebep sordum.Varsayımlarla birini şikayet edemezsiniz. O zaman hepimiz varsayımlar üzerine herkezi şikayet edelim sen buna vurdun sen bunu çaldın sen bunu yaptın vs. Mantıklı mı Hüsnü kuruntunuza söyleyin fazla kurmasin.
Peki. Teşekkür ederim.Hayir ya hic bisey olmaz
Ruhsat icin yazi yazilir islemler baslar
Yada ruhsatli der gecerler problem olmaz
Empati yapın birisi sizi şüphe üzerine şikayet etse ne dersiniz o kişiye ben hiç iyi şeyler söylemem mesala. vebal almayın emin olmadığınız şeyden.Haklısınız. Mantıklı değil. Kimisi şüphelenmek yeter onlar araştırır diyor ondan sebep sordum.
Empati yapınca hem üzücü hem sinir edici. Ben biraz farklı bı açıdan dusundum..empati yapmadan.Empati yapın birisi sizi şüphe üzerine şikayet etse ne dersiniz o kişiye ben hiç iyi şeyler söylemem mesala. vebal almayın emin olmadığınız şeyden.
Şahsen beni ilgilendiren bir konu değil. Yani ben biraz çocukça düşündüm sanırım. İnsalar her şeyi cimere sikyet edince basit bir şey gibi gördüm. Ama sonucunda iftira atmış bile olabilecegimi anladım. Vazgeçtim. Öyle bir vebal almak istemiyorum.Sizi bu konu neden sikayet etmeyi dusunecek kadar cok ilgilendiriyor? Burasi onemli.
Whatsap konuşmalarını atacaktım direk :/ . Saçmaladım kabulNe diye şikayet edeceksiniz diyelim ki ettiniz emin değilim mi diyeceksiniz
Evet Olmazmış :|Ankesörlü telefona mendil kapatıp ilgili kurumu "bir dost" diye arayın.
Olur mu öyle şey ya hu emin olmadan?:)
Şuan herşey için kanıt isteniyor, aksi cikarsa karsi taraf sizi sikayet edebilir.Diyelim ki işletmesinin ruhsatsız olduğunu dusunuyorum. Ama kanitim yok.
Sonunda ben haksız çıkarsam olay öyle kapanıp gider mi yoksa bana dava açılır mı?
Sizin bu kişiye ne gibi bir hırsınız varda emin bile olmadığınız, elinizde delil bile olmayan birşey için zor durumda bırakmaya çalışıyorsunuz?Diyelim ki birinin suç işlediğini düşünüyorsunuz ama emin değilsiniz. Biraz kendi kuruntunuz. Yani kafamda "böyle dedigine göre bu suçu işlemis olabilir" gibi bir düşünceyle bu kisiyi cimere şikayet etsem ve gerçekten kendi kuruntum çıksa yaptığım şey iftiraya mi girer? o kişi bana karşı dava açabilir mi? Adresimi kim olduğumu bir şekilde öğrenebilir mi?
Ve son olarak cimer benim düşüncemi dikkate alıp işlem yapar mı. net bi kanıt yok elimde.. Benim kurduğum ihtimaller üzerinden işlem yapar mı? Suçlu durumuna düşen ben olur muyum?
İntikam almak için böyle birşey yapmayı tabikide düşünmedim. Öyle anlasilmak istemezdim.Sizin bu kişiye ne gibi bir hırsınız varda emin bile olmadığınız, elinizde delil bile olmayan birşey için zor durumda bırakmaya çalışıyorsunuz?
Yazım dilinizden bile intikam için böyle bir işe kalkıştığınız belli. Tek derdinizde bu kişi benim yüzümden eğer öyle birşey yoksa mağdur olur mu ya da kul hakkı olur mu değilde; kendi başıma bir iş gelir mi oluyor, buraya konu açacak kadar iftiradan başınıza bir iş geleceğini düşündüğünize göre, sizde içten içe biliyorsunuz öyle birşey olmadığını bence?
Diyelim ki birinin suç işlediğini düşünüyorsunuz ama emin değilsiniz. Biraz kendi kuruntunuz. Yani kafamda "böyle dedigine göre bu suçu işlemis olabilir" gibi bir düşünceyle bu kisiyi cimere şikayet etsem ve gerçekten kendi kuruntum çıksa yaptığım şey iftiraya mi girer? o kişi bana karşı dava açabilir mi? Adresimi kim olduğumu bir şekilde öğrenebilir mi?
Ve son olarak cimer benim düşüncemi dikkate alıp işlem yapar mı. net bi kanıt yok elimde.. Benim kurduğum ihtimaller üzerinden işlem yapar mı? Suçlu durumuna düşen ben olur muyum?