• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkça giyilen tayt, sizce seksi duran bir giyecek midir?

sıkça giyilen tayt, sizce seksi duran bir giyecek midir?

• EVET

OY: 12 66,7%
  • HAYIR

OY: 6 33,3%

• Ankete Katılan
    18
tayt var tayt var şimdi :D evde giyileni ayrı sokakta giyileni ayrı :D
helede eti yumuşak olanlarda pek tercih edilmemeli :D evde pek seksi görünmesekte yinede fit gösterdiği kesin ama uykuyada elverişli değil yaaa :D

Evde giyiyorum, dışarda hiç giymedim. Rahatlığı seksiliğinden daha cazip geliyor yani bana :KK53:
Ve evet bence seksi bi giyecektir tayt :KK8:

Not: Serperim paylaşınca aklıma geldi beden ekleyeyim dedim, kesinlikle 34-36-38 beden olmayanlar seksi değil, külaha oturtulmuş dondurma gibi oluyor, seksilikle alakası yok yani :KK45:

Son düzenleme:
tayt-giyen-şişman-kadınlar_606095.webp

Ya arkadaşlar yapmayın lütfen. Neresi seksi oluyor. Erkekler resmen ök.zzzg gibi bakıyor ya. Giymedim giymemde herhalde. 35 bedene sahibim ama asla sokakta giymem ya :)

Ama kimilerinede çok yakışıyorr :)

Benim pantolonum yok diyebilirim o kadar cok cesit taytim var ki deriden kadifeden termal ve toplayicilara kadar tayt bana gore cok seksi ama tabi tasiyabilene tabi. Ben kendime yakistirdigim icin vazgecilmezim. 49 kiloyum bacak boyum uzun ve popom kucuk oldugu icin cok hos duruyor ama kilolu bayanlarda begenmiyorum. Cunku hatlari cok fazla belli ediyor. Ben taytlarimi tunikle degilde tarz kazaklarla wamp gomleklerle ve bustiyerle kombine ediyorum bide ustne motorcu dericeket ve dekolteli botie de giyince kendimi buluyorum:)

Benim pantolonum yok diyebilirim o kadar cok cesit taytim var ki deriden kadifeden termal ve toplayicilara kadar tayt bana gore cok seksi ama tabi tasiyabilene tabi. Ben kendime yakistirdigim icin vazgecilmezim. 49 kiloyum bacak boyum uzun ve popom kucuk oldugu icin cok hos duruyor ama kilolu bayanlarda begenmiyorum. Cunku hatlari cok fazla belli ediyor. Ben taytlarimi tunikle degilde tarz kazaklarla wamp gomleklerle ve bustiyerle kombine ediyorum bide ustne motorcu dericeket ve dekolteli botie de giyince kendimi buluyorum:)

Varsa bir kombin ekler misin? Deri ceket ve bootie ile çok hoş görünüyor olmalı.

E="seRperiM, post: 37278154, member: 364445"]Varsa bir kombin ekler misin? Deri ceket ve bootie ile çok hoş görünüyor olmalı.[/QUOTE] Telden giriyorum fotograflarim makinede simdi yuklemek olum canim yaaa:)

Back
X