- 23 Aralık 2016
- 132
- 75
- 18
- Konu Sahibi MorMeneksemmsn
Olabilir ama o zaman çoğu insanlar uymuyor demektir :)kafa yapına uymayan kişiler olduğu için sohbet edemiyor olabilir misin acaba canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir ama o zaman çoğu insanlar uymuyor demektir :)kafa yapına uymayan kişiler olduğu için sohbet edemiyor olabilir misin acaba canım
Samimi olmayan insanlarla hiç bi şekilde muhatap olmuyorum zaten az ve öz kişiler hep :) senin ki daha kolay aslında yani konuşmamak için kendini tutmak sadece gerekli şeyleri söylemek falan :)En cok taktir ettigim ozelliklere sahipsiniz. Ben de tam tersiyim. Kendimi degistirmek icin de cabaliyorum. Inanin konusmamak daha iyi. Insanlarla zamanla taniyip ortak bir seyler yaptıktan sonra eminim ki konusabilirsiniz. Boylelikle samimi olmayanlari da cevrenizden uzaklastirmis olursunuz.
Cevap veriyorum :)Soru bir burcun ne
Soru iki kucukken arkadaslarin sana nasil davranirdi
Soru uc evin en kucugu musun
Soru dort ailen sana kucukken soz hakki verir miydi
Aynı bende öyle çoğu zaman ne gerek var diyorum ama bazen de isteyip konuşamıyorum. en sevmediğim insan tipi şımarık olanlar bir iki boş konusanlardir :) Insanlardan farkliymisim gibi hissediyorum konuşmayınca yanlız kalmışım gibi hissediyorum bunu da ilk defa burda söylüyorum :) bana hep Neden konuşmuyorsun moralin mi bozuk falan diye soruyorlar birde bıktım bu sorulardan :)Ben de konuşacak konu bulmayıp genelde konuşmamayı tercih ederim. Hatta çoğu zaman ne gerek var uğraşmaya diye düşünürüm, sevdiğim insanların yanında değilsem
Boş konuşan ve konuşmuş olmak için konuşan insanlardan da hazzetmem şahsen, bence doğru yapıyorsun. Ortak ilgin olmayan insanlarla konuşup ne yapacaksın ki? Eğer tanımak istiyorsan da ilgi alanlarından konu açabilirsin. Belki benzer şeyler yakalarsın, insanlar böyle samimi oluyor![]()
Bende senin gibi tanimadiklarimla konuşabiliyorum çünkü onu tanımaya yönelik sorular sorabiliyorum onlar da bana ama tanıdığın insanla zaten herşeyini bildiğin için konuşcak bisey yok gibi geliyor :) ve bende çocukken o nadir sessiz sakın uslu hiç bi yaramazlığı olmayan cocuklardandim :)Ben cevap verebilirr miyimmm?.
Cunku bu problemlemlerin %80 i ben de var. Tabimadigim insanlarla cok kolay iletisime gecebiliyorum ama tanidk yerlerde konusamiyorum elimde olmadan yuzum dusuyor vs
Cevap1 oglak burcuyum
Cevap2 arkadasim pek yoktu ama uyumlu bi cocuktum ve gereginden fazla hareketsiz bi cocukluk gecirdim
Cevap3 ilkcocugum
Cevap4 babane~dede ortaminda buyudugum icin sira bana gelmezdi pek :))
Teskkurler![]()
Çok çok iyi anlıyorum seni aynı durumdayız :) Ben de düşünürüm hep böyle olup yalnız kalmak mı iyi, yoksa çok kişiyle konuşmak mı... Çevre de önemli işte nalet olsun kiAynı bende öyle çoğu zaman ne gerek var diyorum ama bazen de isteyip konuşamıyorum. en sevmediğim insan tipi şımarık olanlar bir iki boş konusanlardir :) Insanlardan farkliymisim gibi hissediyorum konuşmayınca yanlız kalmışım gibi hissediyorum bunu da ilk defa burda söylüyorum :) bana hep Neden konuşmuyorsun moralin mi bozuk falan diye soruyorlar birde bıktım bu sorulardan :)
Aa ne güzel iyiki yorum yaptınız teşekkür ederim :) evet tam olarak dinleyemiyorda olabilirim bana konusurlarken benim fikrim sorulunca ne diyordunuz diyenlerdenim arada kopukluk oluyorTavsiyem onları gorunurde dinleme, tüm duyularinla dinle, bende bazen o lafını bitirince ne desem diye düşünüyorum onun dediğini anlamadığımdan susuyorum. Hiç kafanda kurgulama şöyle yapayım aha benden sıkıldılar diye düşünme içten dinleyip geri dönüt vermem en güzel iletişim bu arada ben psik danışman rehber öğretmenim![]()
Bende moralim bozukken kötü oluyorum yanlarında bile duramıyorum insanların kendimi hep yanlız bi yere çekerim ama iyiyken böyle değilim tabi pskiyatrise gitmeyi düşündüm ama ilaç kullanmayı sevmediğimden gitmedimBen de konuşacak konu bulamıyorum ya.Ben de çare bulamadım.Benim depresyondan.Önceden böyle değildi.Yani bıcır bıcır konuşmadım hiçbirzaman ama böyle değildim.Çok da üzülüyorum buna bazen şu son yıllar arttı.
Kitap tavsiyesi :
iyi hissetmek.
Hatalı alanlarımız
Özgüven
Yaa araştırırım tabi bende bıktım çünkü bu halimden :) sen araştırdın mi bişeyler yaptın mi PekiEMDR terapisiyle çözümü var diye okumustum.Bi araştirmani tavsiye ederim.Hipnozla da olabilir.Büyük ihtimal çocuklukta yaşayip unuttugun bir travma olabilir sebebi.Bu arada beni anlattin sanki :)
Cevap veriyorum :)
Burcum yengeç yükselenim balık yani oldukça duygusal bi insanım
Küçükken arkadaş edinmekte zorlanmazdim pek ama cekingenligim hep vardı karşı taraf yaklasirsa arkadaş olabiliyorduk ben yaklasamiyordum yine arkadaşlarım dislamazdi ama beni
En küçük değilim iki kardeşiz o benden küçük
Dördüncü soru küçükken de çok sessizdim ve uslu bi çocukluğum oldu ailemle de konuşmazdım ama onlarda beni konusturmaya çalışmadı annem bi hata yaptığımda fazla kızardı ondan çok cekinirdim söz hakkı da pek verdiklerini hatirlayamiyorum
Birde ben ben küçükkende sessizdim bu yüzden insanlar beni çok severdi bende hep öyle kaldım yanlış Bişey söylerim korkusuyla konuşmuyordum da öyle yapa yapa büyüdüm hatta komik ama :)
Ne güzel analiz ediyorsun :) o kitabı mutlaka okuyacağım kendi mi sürekli geliştiriyorum zaten işimde de iyi olduğumu düşünüyorum bilgi ve beceri olarak ama iletişim problemim var özgüven eksikliğinden de kaynaklanabilir tabi kendime daha fazla güvenmek bende istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorumAslinda senin tabiatin geregi girisken ve konuskan olmalisin ama annenin kucukken sana yaptigi baski susmana sebep olmus
Tabi bunlar sordugum yuzeysel sorularin yuzeysel cevaplari daha da konusmak gerek dogru kaniya varmak icin
Sana da dogan cuceloglu nun icimizdeki cocuk kitabini oneriyorum
Sana baska bi tavsiyem surekli kendini gelistir bi kursa gidebilirsin dil kursu olabilir meslek hayatinda isine yaricak baska kurslar olabilir kendini gelistirebilcen bi hobi olabilir kendini gelistirme cabalari ozguvenini yerine getirir
Kendine guvenmeyi ogrenmelisin
Cunku sen herseyi basarabileek bi insansin
Mevla seni oyle yaratti cunku
Evet arastirdim yarin terapiye gidiyorum:)Yaa araştırırım tabi bende bıktım çünkü bu halimden :) sen araştırdın mi bişeyler yaptın mi Peki
Kendimi gördüm sende ben de kurtulmak istiyorum bu durumdan,takipteyim.Kızlar merhaba ben pek konuşmayı seven biri değilim bi ortamda falan konuşmak istediğim zamanda sanki konuşmayı unutmuşum gibi konuşamıyorum hep sessiz sakın biriyim yani. ama en çok konuşan insanların yanında bile onlarla konuşurken bi süre sonra muhabbet bitiyor onlar da sıkılıyor benim yanımda ve çok soğuk durduğumu söylüyorlar genel olarak benim tanıdıkça severler ama ilk başta bi gıcık kapiyorlarinsanların üzerinde ki ilk izlenimim budur yani ama küçüklüğümden beri böyle olduğum için bunu değiştiremiyorum istesem de ne yapabilirim kendimi yanlız hissediyorum iş hayatı olsun okul olsun arkadaş edinemiyorum hiç değişmek istiyorum herkesle hep bi aram da duvar var ve yaşım 22
Bende alcam o kitabı ve EMDR terapisi için arastirmadayim arkadaşlar sağolsun çok güzel çözüm önerileri sundular. Sende benim gibisin ya insanlarla ilişkilerde hep sıkıntı bu durum utangaclikta çok var bende belki de çocukluktan gelen bilmediğimiz ve yaşadığımız bişeyin sonucu bu ama bıktım artık bu durumdan benBende aynı durumdayım yengeç burcuyum. Aslında çok eğlenceli ıyi arkadaşlıklar kuran biriyim ama anlaştığım ınsanlarla. Benim annemde fazla despot tu.korkudan fikirlerimi ve düşüncelerimi fazla ifade edemezdim. Yeni bir ortama girdigimde beni soğuk olarak görürler taki taniyana kadar. Kendimi gelistiremiyorum da bazı sorunlardan dolayı. Içimizdeki çocuğu hemen alacağım inşallah faydası olur
Bu yazılanları okudukça tek ben değilmişim diyorum benim gibi bi sürü insan var rahatladım yaa :)Kendimi gördüm sende ben de kurtulmak istiyorum bu durumdan,takipteyim.
Ne güzel analiz ediyorsun :) o kitabı mutlaka okuyacağım kendi mi sürekli geliştiriyorum zaten işimde de iyi olduğumu düşünüyorum bilgi ve beceri olarak ama iletişim problemim var özgüven eksikliğinden de kaynaklanabilir tabi kendime daha fazla güvenmek bende istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum
Ne güzel analiz ediyorsun :) o kitabı mutlaka okuyacağım kendi mi sürekli geliştiriyorum zaten işimde de iyi olduğumu düşünüyorum bilgi ve beceri olarak ama iletişim problemim var özgüven eksikliğinden de kaynaklanabilir tabi kendime daha fazla güvenmek bende istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum
Kızlar merhaba ben pek konuşmayı seven biri değilim bi ortamda falan konuşmak istediğim zamanda sanki konuşmayı unutmuşum gibi konuşamıyorum hep sessiz sakın biriyim yani. ama en çok konuşan insanların yanında bile onlarla konuşurken bi süre sonra muhabbet bitiyor onlar da sıkılıyor benim yanımda ve çok soğuk durduğumu söylüyorlar genel olarak benim tanıdıkça severler ama ilk başta bi gıcık kapiyorlarinsanların üzerinde ki ilk izlenimim budur yani ama küçüklüğümden beri böyle olduğum için bunu değiştiremiyorum istesem de ne yapabilirim kendimi yanlız hissediyorum iş hayatı olsun okul olsun arkadaş edinemiyorum hiç değişmek istiyorum herkesle hep bi aram da duvar var ve yaşım 22