• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıcı biri olmak istemiyorum

Meslek insanda bi sure sonra aliskanlik yapiyo

Ozguven eksikligiyle yasamak cok zor ya

Ama ustune gitmeliyiz ki yenelim

Ortamlara girmek iletisim kurmak zor oluyo ozguven eksikligi olunca

Ama kendini buna itersen bi sure sonra bu tabunu yenebiliyosun
Üstüne gitmeye çalışıyorum artık kendimi çekmek yerine daha çok insanların içine girmeye çalışıyorum Bazen istemesem de tek yol bu bi yere cagirdiklarinda reddedesim geliyor ama kabul ediyorum sonra da pişman olmuyorum böylesi daha iyiymiş bu tabuyu yenmeye caliscam kendimi çektikçe bi adım öteye gidemedigini farkettim bir anda olcak Bişey değilmiş

Icimizdeki cocuk kitabi benim hayatimin donum noktasi diyebilirim

Zaten oldum olasi psikolojiye merakim vardir kisisel gelisim kitaplarini okumayi da cok severim

Bizim cocuklugumuzda ustun dokmen trt de cikardi pazar sabahlari. Ailece oturur izlerdik cizgi film seruvenimizden sonra. O programin bolumleri internette var hala

Ama su var ki kizlar ne kadar okursaniz okuyun ne kadar egitimcileri dinlerseniz dinleyin isi fiile dokmeden olmuyo. Ben dinledim okudum oldu olmuyo yani. Mutlaka caba gayret ve harekete gecmek gerek

Bu sebeple kurs ikinci universite vs tavsiye ediyorum

Usenme erteleme vaz gecme
Hem ikinci üniversiteyi okuyorum Hem çalışıyorum ve çok aktif bi işim var hatta iş gereği bir sürü insanla muhatap oluyorum :KK16:. Son yazdığın Üç kelime gerçekten çok manidar herşeyin özeti :) çok merak ettim o kitabı da ilk fırsatta okuycam

Kızlar merhaba ben pek konuşmayı seven biri değilim bi ortamda falan konuşmak istediğim zamanda sanki konuşmayı unutmuşum gibi konuşamıyorum hep sessiz sakın biriyim yani. ama en çok konuşan insanların yanında bile onlarla konuşurken bi süre sonra muhabbet bitiyor onlar da sıkılıyor benim yanımda ve çok soğuk durduğumu söylüyorlar genel olarak benim tanıdıkça severler ama ilk başta bi gıcık kapiyorlar:olamaz::KK16: insanların üzerinde ki ilk izlenimim budur yani ama küçüklüğümden beri böyle olduğum için bunu değiştiremiyorum istesem de ne yapabilirim kendimi yanlız hissediyorum iş hayatı olsun okul olsun arkadaş edinemiyorum hiç değişmek istiyorum herkesle hep bi aram da duvar var ve yaşım 22
Küfret, rahatlarsın:eğlence:

Hem ikinci üniversiteyi okuyorum Hem çalışıyorum ve çok aktif bi işim var hatta iş gereği bir sürü insanla muhatap oluyorum :KK16:. Son yazdığın Üç kelime gerçekten çok manidar herşeyin özeti :) çok merak ettim o kitabı da ilk fırsatta okuycam

Ikinci olarak hangi universiteyi okuyosun meslegin ne

Back
X