Merhaba kızlar,
Her sorunumu buraya yazıyorum çünkü başka çarem olmadığını biliyorum o kadar yalnızım ki içimi dökebileceğim sorunlarımı paylaşabileceğim ve beni yargılamadan dinleyen bir Allahın kulu yok.Ben uzun zamandır işsizim tam işe başlıyorum sonra çıkarılıyorum çalıştığım firmalar küçük gıda firmaları büyük firmaların zaten teknikerleri var bana ihtiyaçları yok.Kpss sınavına girdim 85 aldım ancak ondan da umudum yok.O kadar siteye iş başvurusunda bulundum çağrılmıyorum.Bütün gün evdeyim yalnızım arkadaşlarımın çoğu evlendi çoluk çocuk pek görüşemiyorum herkesin hayat mücadelesi işte.aklım karışık kendimi beceriksiz görüyorum ki öyleyimde.İşyeri kurmak istedim o kadar pahalı ki nasıl yaparım.her zamn güçlü ayaklarının üzerinde duran bir kız olmak istemiştim ama yanıldım.Ne yapacağımı bilmiyorum ailemden para almaya utanıyorum.Burada Asosyal oldum dışarı çıkmaya insanlarla konuşmaya utanıyorum çekiniyorum.Boş bir hayat benim ki çok yalnızım çok ne aşk var nede iş ruh sağlığımda bozuldu.her şeyi içime atıyorum eriyorum.Ben şimdi ne yapmalıyım???
Niye bu kadar umutsuzsun ki atanma konusunda? Ben de 85 küsur puanla atandım 3001 ile. İkinci yılım bitti memuriyette.