Sıkıcı Hayatım Ölsem Daha İyi:((

Merhaba kızlar,
Her sorunumu buraya yazıyorum çünkü başka çarem olmadığını biliyorum o kadar yalnızım ki içimi dökebileceğim sorunlarımı paylaşabileceğim ve beni yargılamadan dinleyen bir Allahın kulu yok.Ben uzun zamandır işsizim tam işe başlıyorum sonra çıkarılıyorum çalıştığım firmalar küçük gıda firmaları büyük firmaların zaten teknikerleri var bana ihtiyaçları yok.Kpss sınavına girdim 85 aldım ancak ondan da umudum yok.O kadar siteye iş başvurusunda bulundum çağrılmıyorum.Bütün gün evdeyim yalnızım arkadaşlarımın çoğu evlendi çoluk çocuk pek görüşemiyorum herkesin hayat mücadelesi işte.aklım karışık kendimi beceriksiz görüyorum ki öyleyimde.İşyeri kurmak istedim o kadar pahalı ki nasıl yaparım.her zamn güçlü ayaklarının üzerinde duran bir kız olmak istemiştim ama yanıldım.Ne yapacağımı bilmiyorum ailemden para almaya utanıyorum.Burada Asosyal oldum dışarı çıkmaya insanlarla konuşmaya utanıyorum çekiniyorum.Boş bir hayat benim ki çok yalnızım çok ne aşk var nede iş ruh sağlığımda bozuldu.her şeyi içime atıyorum eriyorum.Ben şimdi ne yapmalıyım???

Niye bu kadar umutsuzsun ki atanma konusunda? Ben de 85 küsur puanla atandım 3001 ile. İkinci yılım bitti memuriyette.

cnmm sakın hiççç moralini bozma tek değilsin.........
mesela ben üni bitti ilk 1 yıl hiç yol katedemedim baktım olmuyor.... alanım dışında işe girdim.... şuan hala aynı işyerinde çalışıyorum ama biryandanda kendimi geliştirmek istiyorum.. çabalıyorum... mutluyum hani Allah a çok şükür aç değilim açıkta değilim işim garanti gibi(özel sektör sonuçta oyüzden gibi) kendi mesleğim olsaydı enazından iş öğrenmiş olurdum mesleğim olurdu.... burda ancak büyük şirketlerde yeralabilen bir iş yapıyorum :26::26:
yani
eğer işsizlik seni bu kadar boğuyorsa sana tavsiyem başka iş alanlarına da bakın...... çalışırken biryandanda kendini geliştirebilirsin....
inan bana kimse mutlu değil işinde öyle herşey iyi olacak süper olacak diye bakınma işlere sana tavsiyem ama öyle ağır şartlar falan olursa da sakın kabul etme........

Aynı buhranlara benimde kapılacağım dönemler gelecek mi acaba diye düşündüm bir an :26:
Temmuzda istifa ettim, dinlenemeden yeni bir işe başladım, proje bazlı, sabah gece demeden mesai ücreti ödenmeden saygısız davranışlara rağmen çalışıyorum, sanırım yine istifa edeceğim :43:
Anladımki ben çok yanlış bir meslek seçmişim, diş hekimi, mimar... vb bir meslek seçmeliydim ki tek tabanca çalışayım. Haksızlığa, emek sömürüsüne, suçsuz yere azarlanmaya gelemiyorum...
O kadar mutsuzumki tekrardan yeni bir meslek için üniversite sınavına hazırlanıyorum :25: 85 fena bir puan değil, atanma şansın var, uşak denizli taraflarını dene mutlaka gelir :48:

Hergün birilerinin laf sokmasıda cabası tabiki örneğin kuzenim paraya ihtiyacın var mı nede olsa çalışmıyorsun deyip 5 tl verdi geçen bunu kardeşçe söylese sevinir insan yanımdadır diyeama o kadar beni aşagılayıcı söylediki lafta söyleyemiyorum kimseye dilim yok sanki.Ayakta ne kadar durmaya çalışsamda insanlar kırıyor kanadımı dışarı çıkmazmışım tüm gün evdeymişim kocaya gitsem daha iyiymiş insanlar çok kırıcı burada ise beni anlayan sizler varsınız...

Hergün birilerinin laf sokmasıda cabası tabiki örneğin kuzenim paraya ihtiyacın var mı nede olsa çalışmıyorsun deyip 5 tl verdi geçen bunu kardeşçe söylese sevinir insan yanımdadır diyeama o kadar beni aşagılayıcı söylediki lafta söyleyemiyorum kimseye dilim yok sanki.Ayakta ne kadar durmaya çalışsamda insanlar kırıyor kanadımı dışarı çıkmazmışım tüm gün evdeymişim kocaya gitsem daha iyiymiş insanlar çok kırıcı burada ise beni anlayan sizler varsınız...

Sen ne takıyorsun onları, şu kuzeni bana göndersene ben ona insan aşşağılamak nasıl olurmuş göstereyim :24:

:)))banada öğretsene laf çarpmayı hiç yapamam sadece biri değilki o kadarçok gıcık var ki...

İnsanlar böyledir işte canım onlara kulak asmaman gerekiyor her söyleneni takmayacaksın iyi açıdan bak birde bak yakınların sana ne kadar yakın görüyorsun ;)

İnsan olan düşünür konuşur karşımdaki kırılırmı ne olur diye demek ki tam vasfı ile insan değil sen iyi kötü bir iş bak kendine ne olur ise iyi kötü kafanı dağıt paranı kazan en güzeli bu olacaktır sana yalnız kaldıkça düşün düşün kendini mahvedersin.

Merhaba kızlar,
Her sorunumu buraya yazıyorum çünkü başka çarem olmadığını biliyorum o kadar yalnızım ki içimi dökebileceğim sorunlarımı paylaşabileceğim ve beni yargılamadan dinleyen bir Allahın kulu yok.Ben uzun zamandır işsizim tam işe başlıyorum sonra çıkarılıyorum çalıştığım firmalar küçük gıda firmaları büyük firmaların zaten teknikerleri var bana ihtiyaçları yok.Kpss sınavına girdim 85 aldım ancak ondan da umudum yok.O kadar siteye iş başvurusunda bulundum çağrılmıyorum.Bütün gün evdeyim yalnızım arkadaşlarımın çoğu evlendi çoluk çocuk pek görüşemiyorum herkesin hayat mücadelesi işte.aklım karışık kendimi beceriksiz görüyorum ki öyleyimde.İşyeri kurmak istedim o kadar pahalı ki nasıl yaparım.her zamn güçlü ayaklarının üzerinde duran bir kız olmak istemiştim ama yanıldım.Ne yapacağımı bilmiyorum ailemden para almaya utanıyorum.Burada Asosyal oldum dışarı çıkmaya insanlarla konuşmaya utanıyorum çekiniyorum.Boş bir hayat benim ki çok yalnızım çok ne aşk var nede iş ruh sağlığımda bozuldu.her şeyi içime atıyorum eriyorum.Ben şimdi ne yapmalıyım???

Aman bea canım ınsanın saglıgı yerınde olmadıktan sonra her sey bos
Bu donemlerde bu yaslarda bole bu sekılde dusunmen cok normal
Pozıtıf ne kadar ınsanlara yaklasırsan ısınele ne kadar ılgılenırsen o kadar yararlı olursun bunu unutma
Sana tawsaıyem accık cık gez bırıle yanı bu ılla sakır sakır para harcaman dıl ama bı alıwerıs merkesızıne gıt dolas yemek ye en azından haftada bır bunu yap degerlendır derım

açıköğretimden lisansını tamamla derim ben sana.
gıda teknikerliğinin alımlarını bilmiyorum ama işletme iktisat gibi bölümlerin alımlarında bu puan ayarında bir puanla yerleşebilirsin.

Merhaba kızlar,

herşeyin bir zamanı vardır canım evlenip mutlu olmanında atanıp memur olmanında acele etme allahtan hayırlısını iste sen çalış çabala olmazsa bilki ya zamanı gelmemiştir yada o senin hakkında hayırlı olan değildir yada bekle daha iisi seni bulacak belkide ölmek çözüm değil cnm aslında ölünce asıl hayat başlıyor cnm bunu unutma

Merhaba kızlar,

Böyle düşünme lütfen heleki ölsem daha iyi gibi bişeyi bir daha aklından bile geçirme unutma büyük mutluluklar büyük sıkıntılardan sonra gelir hakkında hayırlısı boyleymis diye duşun Rabbim bı kapıyı kapatır digerini acar gönlünü daya yetrki düşünme böyle kötü seyler inşallah KPSS den güzel bı sonuc alırsın ve bizimle paylaşırsın dilerim

cnm benim

sağlığın yerinde mi? gözlerin görüyor,elllerin tutuyor mu?

seni seven bir ailen sıcak bir evin önünde yemeğin var mı?

...

ve daha birçok şey..:31::31::31:

şükretmelisin.

ve zamanla her şey değişir rayına girer:34::34::34:

hayat bir imtihandır ve bu imtihanı iyi verebilenlerden olmak önemli olan.

sabret Allah yeni yeni kapılar açar sana inşallah..

kendini çok yıpratıp kasma,ufak şeylerden mutluluk almazsak hayat çekilemez olur.

ve sorunlar zamanla çözülür inşallah..:34:

ayrıca iş sahibi olmuş ama insan olmamamış,insanlıktan zerre nasibini almamışlara da takma

gün gelir devran döner.işi olsa ne olur hem eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek

...

boşver sen kendi yoluna bak,dua et çabala sonu da iyi gelir Allah yeni kapılar açar.hepsi geçmişte kalır.

:34:

tatlı canını üzme hiç.

insanlar aşağılamaya pek meraklı zaten,kendileri de Allahın bir kulu oldularını yalnızca aciz bir kul olduklarını ve yarın başlarına nelerin gelebileceğini unutup öyle yaşıyorlar.

boşver salla........

inşallah isteklerine kavuşursun hayırlısıyla

bak ben de bilgisayar prog.mezunuyum 81 aldım bekliyorum yarın da banka sınavına gireceğim

arkadaşlarım vardı hepsi şehir dışından gelmişlerdi okul bitince geri döndüler doğal olarak ama onlar yoksa başkaları girecek elbet hayatına.

en başta ailem var sevdiğim var.

sen de elindekilerle mutlu olmaya bak gerisi de gelecektir inşallah cnm..

gece karardıkça,sabah yakşalır,aydınlanır bir anda:31::31:

Şahsım, kendi hayat görüşüm adına söylüyorum ki;

Hayat, mutluluğu geçtim.
Bir amaç uğruna mücadele etmek için , kulluk yapmak için, inanmak için, birini burnunun direği sızlarcasına özleyebilmek için,
geceleri üzüntüden-dertten-kederden uykusuz kalabilmek için hatta yalnızlıktan sıkılmak için bile yaşamaya değerdir.

Yine de duam,temennim; kendim, sevdiklerim, her iyi insan için vakti zamanı gelip rahmetli olunca ebedi huzura kavuşulmasıdır inş...

Bence nefes alıyorken direnin, çabalayın, şükredin.​

Şahsım, kendi hayat görüşüm adına söylüyorum ki;

Hayat, mutluluğu geçtim.
Bir amaç uğruna mücadele etmek için , kulluk yapmak için, inanmak için, birini burnunun direği sızlarcasına özleyebilmek için,
geceleri üzüntüden-dertten-kederden uykusuz kalabilmek için hatta yalnızlıktan sıkılmak için bile yaşamaya değerdir.

Yine de duam,temennim; kendim, sevdiklerim, her iyi insan için vakti zamanı gelip rahmetli olunca ebedi huzura kavuşulmasıdır inş...

Bence nefes alıyorken direnin, çabalayın, şükredin.​

Allaha sığınıyorum başka çarem yok bu yaşta evde oturmak insana fena koyuyor dayanacağım bakalım...

Allaha sığınıyorum başka çarem yok bu yaşta evde oturmak insana fena koyuyor dayanacağım bakalım...

Afrodict, seninle aynı durumdayız. Ben de gıda teknikeriyim, :34: (aslında hiç tekniker olamadım) 2 yıl oldu mezun olalı. Gıda teknikeri olarak hiç çalışamadım. Başka işlerde çalıştım. Şu an tekrar işsizim ve yine başka işlere bakıyorum. Sekreterlik ilanlarına başvuru yapıyorum hep, gerçi onlardan da olumlu bir cevap gelmedi ama bakalım.

Bu arada hangi üniversite, hangi yıl seninki?

Afrodict, seninle aynı durumdayız. Ben de gıda teknikeriyim, :34: (aslında hiç tekniker olamadım) 2 yıl oldu mezun olalı. Gıda teknikeri olarak hiç çalışamadım. Başka işlerde çalıştım. Şu an tekrar işsizim ve yine başka işlere bakıyorum. Sekreterlik ilanlarına başvuru yapıyorum hep, gerçi onlardan da olumlu bir cevap gelmedi ama bakalım.

ege üni 2009 mezunuyum hala işsizim o kadar arıyorum ama nafile

ege üni 2009 mezunuyum hala işsizim o kadar arıyorum ama nafile

Canım kariyer , yenibiriş.com secret.cv buralara baktın mı mutlaka vardır sana göre bir iş

Back
X