Sıkıcı olmaya başladı:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayatını kurtarabılmek için hala fırsatın var ..

yorumlarınız için az da olsa gözümü açtığınız için teşekkür ederim arkadaslr.cook iyi düşünmem lazım aslında:( aslında evet olgun insanlardan hoşlanıyorum ben belkı o yuzden bağlandım ona belkı maddı durumu iyi diye belki daha iyisi çıkmaz diyorum böle biri karşıma kafam o kadr karışık kı:( yazdıklarınızınhepsi çok doğruuu kızlar ne diyecem bilmiyorum ama hakkımda hayırlısını veriri inş. allahımm hepimizin inş...:(((

ya arkadaşım kusura bakma ama
baştan sona yanlış bir ilişki...
20 yaşında 34 yaşında biriyle nasl bir paylaşımın oldu
nesine vuruldun anlamıyorum ama gel sen bu işi yol yakınken bitir..
ne demek ya nişanlılık evresi canım cicim en güzel dönemler
adam umarsızca hareketler,arayıp sormamalar...
olmaz canım
bence aşk böyle olmaz..dikkatli ol

insan bir kere evlenmek için evlenir...onunla bir ömür boyu yaşayacağına karar verirsin evlenirken.
sen 25 o 35 yaşında olsa belki ikinizin de kişilikleri oturmuş olduğundan dolayı daha iyi anlaşabilirdiniz,beklentileriniz aynı olabilirdi.. ama sen tam kişiliğinin oturma dönemindesin.bana yaş farkı fazla geldi açıkçası.
ilgisiz olması da cabası...iyi düşün çok önemli bir karar evlilik.

burda arkadas adamın maddi durumu iyi oldugu icin, bi daha oylesini bulamam diye ayrilamiyor
tek sebep maddiyat sanırım

burda arkadas adamın maddi durumu iyi oldugu icin, bi daha oylesini bulamam diye ayrilamiyor
tek sebep maddiyat sanırım

öyleyse daha da büyük bir yanlışın içinde...
ilerde o maddiyatın karşılamadığı şeyleri farkettiğinde dehşete kapılacak...

umarım yok yakınken döner... nişanlılık tanıma evresidir... olmuyorsa olmaz...
nişanlanan herkes evlenecek diye bir kaide yok...

yorumlarınız için az da olsa gözümü açtığınız için teşekkür ederim arkadaslr.cook iyi düşünmem lazım aslında:( aslında evet olgun insanlardan hoşlanıyorum ben belkı o yuzden bağlandım ona belkı maddı durumu iyi diye belki daha iyisi çıkmaz diyorum böle biri karşıma kafam o kadr karışık kı:( yazdıklarınızınhepsi çok doğruuu kızlar ne diyecem bilmiyorum ama hakkımda hayırlısını veriri inş. allahımm hepimizin inş...:(((

senin yaşadıklarını yaşadım şuan neyi neden hissettiğini yada hissettiğini sandığını çok iyi biliyorum dediklerimi yabana atma sana yardımcı olmak isterim ben bu süreçte çok yıkıcı bir dönem geçirmiştim ama dediğim gibi benim sevgilim çokk ilgiliydi ona rağmen...daha iyisi neden çıkmasınki o yaşlarda birini bulacaksan eğer zaten nelerini bulursun erkeklerin canına minnet gencecik sevgili.sen şuan çalişmadığın için kendine olan güvenini kaybetmişsin daha iyisi çıkar.buna emin ol.heyecanlarınızı beraber paylaşacağınız biri daha güzel olmaz mı? maddi durumu iyi diye etkilenmişsin ama çok yanlış ilerde bu sana yetmicek.para mutluluk demek değil.yaşı görünüşü batacak gözüne.yanlız hissediceksin aşık olsan neyse ama değilsinde.inan cehennem olur evin sana.
seninki daha nişanlıyken böyle yapıyor evlenince senin en güzel çağında o herşeyden hevesini almış olacak çok sıkılacaksın ben o zamanlar toz konduramıyordm şimdi iiki yapmışım diyorum yaş farkı önemli arkadaşlar hayat tozpembe değil...

Evet Beyaz Tavşan, bence de maddiyat için, böylesini bulamam diye kaçırmak istemiyor, (kendisi söylemiş)...
Aslında herşeyiyle uygun bir eş adayı olmadığının kendisi de farkında bence..

Hata..Hayırlısı olsun ..

Bence kararını bir kez daha gözden geçirmelisin.
Şİmdiden böyleyse evlenince değişir diye düşünüyorsan sen yanılırsın.
Çevremde fazlasıyla örneği var...

öyleyse daha da büyük bir yanlışın içinde...
ilerde o maddiyatın karşılamadığı şeyleri farkettiğinde dehşete kapılacak...

umarım yok yakınken döner... nişanlılık tanıma evresidir... olmuyorsa olmaz...
nişanlanan herkes evlenecek diye bir kaide yok...
aynısını yazacktım ben de
nişanlılık bunun için zaten, aynı evde yaşamak kadar olmasa da huyunu suyunu öğrenmek, uyum sağlayıp sağlayamayacağınızı anlayabilmek içindir
siz uyum sağlayamıyorsunuz bu çok net anlaşılıyor
hiç bir şey için geç değil, iyi düşün hayatının en güzel döneminde yanlış karar verme

konya yazmısssın yasadıgın yere bende konyadayım canım arkadasım ve bende aynı bu konulardan sıkayetcıyım..
bızım bu konyalı erkeklere nısanlanınca ne oluyo bende anlamıs degılım...
nısanlının durumunun ıyı oldugunu solemıssın sakıncası yoksa ne ıs yapıyor ogrenebılırmıyım..
ısım dolayısıyla ve cevrem dolayısıyla tanıyabılırım...
ıstedıgım kadar trıp atayım benımkınıde hıc umrunda degıl...sanırım yanlıs yoldayız...sevıyoruz dıye bu kadar canımızı acıtmaları gerekmıyor...sen konyanın neresındesın?calısıyorum sekreter yazmıssın ama..

Bende senin konularini hatirliyorum
Bence nisan için acele etmissin
Hatta nisan yapmayacaktin kanimca
Bu sekilde bir iliski nasil yuruyebilir sence ?
Inan evlenince daha kotusu olacak
Duzelmez de
Bence iyi dusun ve kafana yatmiyorsa da yol ver gitsin

konyalıym ama suan orda oturmuyorum cnm mühendis kendisi... teşekkür ederim yorumlarınız için bu arada bişey açıklamam lazım her şeyi maddiyata tabiki bağlamıyorum yanlış anladınız.. ben kendimi özel hissetmek istiyorum huzur istiyorum sevgi istiyorum kendısıne bunları söylüyorum ama anlayş ıstıyr benden işleri yüzünden ve çook sorumsuzzzz fazlaa yani kafam o kadar karışıkkı ne yapacam bilmiyorum:(

Back
X