• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıcı olmaya başladı:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nişanlılık evresinde böyle olaylar yaşamalarına rağmen yinede evlenip hayatlarını karartanlara inanamıyorum
umarım sen böyle yapmazsın
:delphin:

Bunu yapanlardan biride bendim canım.nişanlıyken aynen anlattığın gibi sorunlar yaşadım evlenince değişir diye ama aynen devam etti.çok şükür şuan eşimle bir problememiz yok ama benim fedakarlığımdan diyebilirim.başka yönlerden değil ama bu ilgisizlikten hala yakınıyorum.ama iyi yönlerini görerek bunun üstünde durmamaya çalışıyorum.çok zor oluyor bu bazen isyan etmek istiyorsun ama dediğim gibi işte...

Bununla baş edebilirim herşeye rağmen seviyorum diyorsan devam et .ama şimdidien yorulduysan ilgisizlik gerçekten yaşayan için çok kötü bir durum uzun uzun düşün derim...

evt haklısınız songül. düşünmüyor değilim hani böle yaptıkça mutlu olmam gerekirken neden mutsuzum neden ilgi göstermiyor hakkım degılmı ben ona yeterınce gösteriyorum ilgiyi .... lale evt hatırlıyorum dedıklerını sevınce insanın gözü bişey görmüyordu işte şimdi keşkelerim var böyle yaptıkça... aklımda o kadar sey varkı..mesela yanında çocuk gıbı hıssedıyrm onun arkadaş çevresı kendı yasıtında hep ayrılmak istemiyorumda onu başkasıyla düşündükçe vazgeciyorum böle karma karısık oldum :(((((( yaza düğün yapacaklardı yaz geldi oldu düğünden bahsettikleri yok daha ağırdan alıyor her şeyi bir sey yapacagında bana sormak yok kimse beni bu kadar değersiz hissettirmede dedim msj yazmıstım cvp su oldu deme ole askm araycm senı hala aramadı:(

bence son kez konuşun ve kararınızı verin...
sonradan pişman olmayın derim...
bu bölümde açılan konuları aç çok okuyorsunuzdur...
deli gibi sevip,kısa süreli evlilik yapıp,
pişman olan bir sürü arkadaşımız var...
lütfen bu kervana katılmayın...
aslında ;belki şuan işsiz olduğunuz için ufak detaylara takılıyorsunuzdur diye
düşünmüştüm ama,sizin söylediklerinize göre
gerçekten bu durumda evlenmek doğru gelmiyor bana da...
hakkınızda hayırlısı olsun...
sevgiler...

Keske anneni dinleseydin, zorla ikna etmissin diye bi yazi okudum ilk sayfada..

ama seninde dedigin gibi insan kør mu oluyor nedir asik olunca.. ama bu ilgisizligin sonu hayra alamet degil, arama bakalim o aramadikca hatta bazen cikma bakalim telefonlarina, ne diyecek bi bak.. Ben olsam da ayrilirdim ama bize demesi kolay tabi..:teselli:

böyle durumlarda ben herkese bir şarkı sözüyle cevap veriyorum

kapı açık arkanı dön ve çık

ya ben bide şuna inanıyorum
şimdi 34 yaşındaki adamda seninle bişiler yaşamıyorsa kusura bakmada bu 3 yılda da çok kişiye gitmiştir bence..
biryerlere gidiyor sana demiyor...telde yarım saat konuşmaya mecali yok..ilgisiz...senin hayata bakışınla onunkisi farklı...hayat senin için yeni başlıyor
onun içinse sonlara doğru geliyor..senin okul,kariyer,iş mevzularının onu sıkacağını düşünüyorum..ben bile 17-18 yaşındaki öğrencilerin öss konularını çekemiyorum..zamanında konuşmadık mı konuştuk,kafaya taktık ama bir zamandan sonra insanın kafsı birşeyleri almıyor,sıkılıyor,anlamsız geliyor

hayat senin için yeni başlıyor
onun içinse sonlara doğru geliyor..

abartma canım sen de
70 yasinda da degil yani bu sonlara gelsin

ama yas farki cok
arkadasim bence o adam senle evlenmez zaten bosuna hic bekleme
ailen israr edince herhalde nisanlanmis ama aile muhabbetlerine girmek istemedigi icin de bu sefer sogumus bence
neden seni aramayani ariyorsun ki

abartma canım sen de
70 yasinda da degil yani bu sonlara gelsin

ama yas farki cok
arkadasim bence o adam senle evlenmez zaten bosuna hic bekleme
ailen israr edince herhalde nisanlanmis ama aile muhabbetlerine girmek istemedigi icin de bu sefer sogumus bence
neden seni aramayani ariyorsun ki

ya canım sonlara gelmesi demek illaki 70 yaşına gelmesimi demek? yani adam eline işini almış,gününü gün etmiş , iyi bir işi varsa mal mülk te yapmıştır , kariyer derdine de düşmüş yada kariyerini elde etmiş ...eee geriye ne kalıyor ki...bundan sonrası zaten aynı aynı aynı..hayatında değişen pek de bişi olmayacakki bu saatten sonra..evlenmekte istemiyorsa varsa yoksa işi işi işi.....ama bu kız öyle değil ki..önünde üniversite var..bitirecek..kendini geliştirmek isteyecek..sınavlara girecek..iş derdine düşecek..kariyer derdine düşecek..o ise zaten bunların hepsini aşmış gitmiş...bu bakımdan sonlarda demek istedim..zaten belli bir yaştan sonra hayat monotonlaşıyor ve herşey aynı devam ediyor..

ya canım sizin ilişkiniz yani sen 17 yaşındayken başlamış.o zaman nişanlın 31 yaşındaymış..bu pekte normal bişi değil.buna halk arasında iyi bir şey denmiyor
hani sen 25 olursun tanışırsınız ,o başka
senin konuna gelirsek , bu adam 34 yaşında ...evlenip ayrıldı mı bilmiyorum ama öyle oldu ise işin daha da zor.sen ilk defa evleneceğin için heyecanlı olacaksın ,o ise başından böyle birşey geçmiş olduğu için heyecanlı olmayacak....
birde yaşın küçük olduğu için onun her dediğine inanman daha da kolay senin.accık bir ilgi gösterse bu seni mutlu eder..ama 30 yaşındaki bir kadın için bu yeterli olmayabilir
birde 17 yaşındaki bir kız olarak yada 18-19-20 yaşındaki bir kız olarak ,senden büyük birisine hayranlık duyman ve onu göklere çıkarmanda normal.belkide ona aşırı ilgi,sevgi gösterdin ve bu onu mutlu etti,şimdi ise buna doydu..yani 30 yaşındaki birisinin 35 yaşındaki bir erkeğe göstereceği ilgi ile 17 yaşındaki birisinin göstereceği ilgi başkadır..
belki de bu ilgi onun başını döndürdü..yoksa neden yorgunum ben yatıyorum desin,hemde her akşam..sonuçta sana ayıracağı yarım saat olmalı
güzelim sizin ilişkiniz zaten baştan yanlış başlamış..iyi değerlendir durumu ve yol yakınken dön.şahsen ben 31 yaşındaki birisinin 17 yaşındaki birisine farklı gözle baktığını görsem o kişi ile ilgili iyi şeyler düşünmem

aynen katılıyorum.
31 yaşındaki bir adamın 17 yaşındaki kızla işi olmamalı bence.yaş farkı çok fazla;aynı dilden konuşmamanız çok normal.
diğer konularını bilmiyorum.okul iş konusunda taviz vermişsin sanırım.umarım o istemedi diye okulu falan bırakmamışsındır.
karar senin tabi ama ne karar verirsen ver karşısına oturup istek ve beklentilerini anlat derim.

bu işin sonu yaş..
ısparta'ya yola çıkmış, bi mesaj atma zahmetinde bulunmamış.. sen aramasan hiiç haberin olmicak.. böle sorumsuzluk olabilir mi? şehirdışına çıkmak önemli bişey sonuçta, bunu bile haber vermiosa daha neler yapıyodur kimbilir (ilgisizlik anlamında)..

aaaaa cıldırıcam heee bu erkek milletini anlayamıyorum ya daha bide kadını anlaması zor derler off off

arkadasım üzülerek söylüyorumki iş bitmiş insan sevdiğiyle herzaman görüsmek ister herzaman konusmak ister hep merak eder nebilim onunla değilken bile onunladır özler ... bence üztüne düşme hele bi arama sorma o aradıgında haa meraba ay ben yatıcam sonra görüsürüz felan de kapat bunu yap sana neden böyle yapıyorsun dediğinde konu acılmıs olur ve sende içinde e varsa söyle bu sekilde yıprandıgını umursamadıgını ne yapmaya calıstıını ögren ve derimki imkanın varsa ( hani el için yasarızya ) eğer kimse umrunda değilse sen kendin için yasıyorsan ve seni kötü karsılıycak cogunlıgun yoksa yol yakınken ayrıl derim seni haketmiyo zaten üstüne yeterince düşmüşsün yapacak bişey yok bununla hayat öldüremessin bi düşün sene nişanlıken böyle valla biz kedi köpek gibi kavga ederdik ama bakardım nişanlım iş yerime gelirdi veya güzel bi mesaj gönderirdi mesajları karsılıksız kaldıgında gözleri kıpkırmızı gelirdi yanıma nebilim tamam nişanlıken cok tartısırsın fikirleriniz uymaz iki farklı insansınız sonucta ama kalp almak var bide yani seni düşündüğünü hissettirmesi var bu böyle olmaz canım evlendikten sonrada aa ben dedim sana cok yogunum ses cıkarma der sonra üstüne biraz geldiğinde kes sesini der ne bilim anam ... belkide akşamları geldiginde kendisini tatmin edip uyur ay aklıma hersey geliyo kusura bakmaya güzelim :)
ama bununla bi ömür cekilmez ya ay gezice tozucan tartusucan küsücen barısıcan öpecen git öte gel beri dicen nişanlıyken sonrada zar zor evlenicen ohh nihayet dicen evlendikten sonra ve evlendiğinizde bir cok sorunu asmıs olman gerekki senin mutlu olasın yok yok canım yakma cıranı derim evlendikten sonra cok zorlanırsın en azından nişanlıyken yol yakınken ayrılırsın zararın neresinden dönersen kardır seninle bişey parlasmıyo bu adam sana değer vermiyo allah korusun evlendiğinizde adam cıkıyorummm bile demez kapıyı ceker ... hem ayrılacakmı bi bakarsın ayrılmak istediğini söylediğinde nasıl karsılıycak zaten ayrılmaya ozaman karar verirsin sen anlarsın orda yüz ifadesinden hareketlerinden kolay gelsin arkadasım insallah hakkında hayırlısı olur

sana şunu diyim aramda 14 yaş farkı olan bi sevgilim vardı vakti zamanında...o beni öle el üstünde tutardı ki bebeği gibiydim bi dediğimi iki etmezdi hatta "onun gibi seven var mı"diye düşünürdüm bu birazda yaş farkıyla alakalı.yaşı büyük olduğu için değerimi daha çok biliyordu ama ben onun yanımda abim gibi durmasından rahatsızdım hep hesap yapıyordum o şu yaştayken ben bu yaşta diye.onun gibi aşık olsam batmazdı gözüme belki. derdim hep "evlensek çok mutlu eder beni " diye.buna rağmen bu yaş farkından dolayı yürütemeyeceğimi anladım ki ailem çok karşıydı onlar karşı geldikçe ben inada bindirdim ne için savaştığımı bilmeden savaştım. ailemle tanışmaya geldikleri gün vazgeçtim bunun vicdan azabını hala çekerim. bende onu başkasıyla düşünemiyordum fakat nedeni aşkım değil onun bana olan aşırı sevgisi ve ilgisini başkasına göstersin istemezdim...
Sen;
senin kıymetini daha çok bileceği yere ilgilenmeyen bi erkekle birliktesin iyi düşün.10 sene sonra hiç ilgilenmez "yorgunum"der geçer.
sen gezmek istersin onun umru olmaz şimdiden böyle yapan 40 ına gelince nolur kimbilir
yaşadım biliorum ii düşün yaş farkını gözardı etme çok aşık değilsen...yoksa katlanamazsın yaşadıklarımdan edindiğim tecrübe bu.umarım yardımcı olur sana...

Son düzenleme:
herkesin yorumunu okudum ve herkes yaşa takmış durumda tıpkı ben gibi, sen daha 20 yaşındasın canım ya hadi ewlendiniz diyelim nişanlın şuan 34 yaşında bi ilersini düşün bakalım çocuğunuz olduğunu dedesi gibi durcak sen en güzel zamanlarında olucaksın belki bu sefer sen istemiceksin yanında onu bu sefer sende ona ilgisiz ve isteksiz olcaksın bu sence ne kadar mantıklı herşeyi en ince ayrıntısıyla otur bidaha düşün vericeğin karar hakkında en hayırlısı olsun. Evlilik toz pembe derler evlenince pembesi gider tozu kalır hihoyyyt aman toz pembe hayallere kapılanlanlardan olmayasın ok

ben 20 yasındayım o ise 34
3 senedır cıkıyrduk ama bana hıc böle hıssettirmemişti her seyı bana sorardı o zamanlar güzeldı şimdi hiç bişey göremiyorum seviyorum diyor ama sözle demek kolay tabıkı uygulama yokkkkkk....pazar günü beyfendı iş için ıspartaya gitmiş sabah cıkmıs yola ıkındıne dogru o aramayınca ben aradım yoldayım diyor gıdıyorum ıspartaya diyor ben aramasam söylemeyeckti belkide bende saf saf neler düşünüyorum hala uyuyor ha şimdi arayack dısarı cıkalım diyecek diye bekliyorum o ole dıyımce ıı tamam dedım üzüntülü bir şekilde hiç tınlamadı ble tamam dedi kapattı sonrasında tavır yaptım ama tık yok insan kendini böle degersız hissedermi ya bı arasaydı 2 dk gıdıyorum diye oturdum ağladım bende cnım sıkıldı :((

arkana bile bakma bırak gitsinnnnnnnnnn

canım kafa yapılarınız, hayat tarzınız uyuyorsa yaş farkı önemli değil o kadar ama böyle umursamaz davranması çok kötü...
insanın gün içinde bir mesaj atması ne kadar vaktini alırki yada ne kadar yorar bu insanı....bende nişanlıyım nişanlım da çok yoğun işi gereği ama hem kendi hem de ben gün içinde sürekli haberleşiriz nerdeyim napıyorum vs. diye....
böyle de olması gerekir....akşamları konuşmalarınız da monotonlaşmış bence sen biraz renk katmalısın canım bu konuşmalara mesela gün içinde değişik birşeyler yap yada bir yerlere git değişik şeyler anlat ki şu "napim oturuyorum" muhabbetinden kurtulun....
herşey gönlünce olur inşallah sevgiler canım

bence açık açık sorunlarınızı konuşun... böyle olmaz...

böyle hayat geçmez nereye kadar. bence onu çekmek katlanmak zorunda değilsiniz restinizi çekin.

henüz nişanlılık döneminde yorgunum uyicam anlayış göster demeler, ve şehir dışına çıktığında sizin bunu yoldayken öğrenmeniz nebilim sanırıım sizde farkındasınız hata yaptığınızın fakat bu hatayı sürdürmek içinde ısrarlısınız gibi geliyor bana yani bildiğiniz halde gördüğünüz halde yaşadığınız ve bu durumdan mutsuz olduğunuz halde sürdürmeniz nekadar mantıklı?? illa başkasıyla olmasın benimle olsun benimle uyusun benimle gülsün başkası olmasın diye bir hayata giriceksiniz kusura bakmayın ama bile bile lades derim ben buna...

ben hiçbir erkeğin saat 9da konuşamayacak kadar yorgun olacağını sanmıyorum...
bıraksak gece 4lere kadar otururlar...

hiç mi anlatacak bir şeyi olmuyor...ben sevgilimle buluştuğumda günüm boş da geçse bıcır bıcır ne yaptığımı anlatırdım... inasan sırf paylaşmak için en ufak şeyi bile anlatıyor...

acaba aradaki yaş farkından dolayı paylaşabileceğiniz şeylerin olmadığı kanısına mı vardı..

sen kaç yaşındasın o kaç ?

bende aynısı yazacaktım katılıyorum arkadaşıma
saat 9 da konuşamayacak kadar yorgun olamaz

bence fazlasıyla rahatsız edici bi durum sende bu duruma çok uzulmekten ziyade kızıyosun anladığım kadarıyla çok sevsen kahrolman lazımdı kahrol üzül demiorum tabi ama çok büyük bi sevgi yok sanki arada bence yol daha yakınnn...

canım yaşlarınızı da öğrendiğim için tekrar yorum yapmak istedim...
bir arkadaş demiş sen hayata yeni başlıyorsun o da bitirmiş... evet haklı... hem de çok haklı...
sen öyle bir yaştasın ki kişiliğin yavaş yavaş oturacak ; hayattan beklentilerine karar verip yola çıkacaksın; o yollarda bazen canın yanacak yolu değiştireceksin... ama gideceğin bir yol var...

o ise evet 70 yaşında değil ama artık hayatta bir yeri var ; bir işi var...

senin şu yaşlarda okulda olup pembe hayaller kuruyor olman lazım...

ama seni değersiz hissettiren biri için canını sıkıyor ve o kadar çok şeyi kaçırıyorsun ki...
en önemlisi kaçırdığın SENıN HAYATIN...

bir arkadaş demiş bu adam 34 yaşında belli şeyler yaşıyordur... cinsellik olarak ve üzgünüm ama senle yaşayamayacğı şeyler bunlar sanıyorum ki... saat 9da yorgun olmaların nedeni aşikar aslında...

eğer sen 26-27 yaşında olsaydın ve aranızdaki yaş farkınız 14 olsaydı bu yorumu yapmazdım...

lütfen tekrar düşün ve hayatının senin ellerinden ; saçma sapan biri yüzünden gitmesine izin verme...

senin için biraz büyük nişanlın şimdiden böyleyse ilerde sen 30 o 44 olunca senin en cıvıl cıvıl zamanlarında o kös kös evde oturmayı ve tv basında uyuklamayı tercih edecek bana pekte uygun bi yas farkı gibi gelmedi

Back
X