Çorbalar Sıkıcık Çorbası (Duru Bulgur İle)

Ellerinize, emeklerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim...

Canım bu çorbanın özelliği o,Kütahya yöresine ait,tarhana mutlaka konulur :34:

Teşekkür ederim :16:

ben akşam yaptımda bende kayseriliyim tamda konunun üzerine geldim :1:

vardır bir bildiğin ellerine sağlık tarhanasızına bayılırım buda güzel olmuştur :16::16:

ben akşam yaptımda bende kayseriliyim tamda konunun üzerine geldim :1:

vardır bir bildiğin ellerine sağlık tarhanasızına bayılırım buda güzel olmuştur :16::16:

Hmm siz sade bulgurla mı yapıyorsunuz canım,öylede güzel oluyodur,ben bulguru çok severim :56:

Evet Kütahya da hep böyle yapılır,çok güzel oluyo,tarhana çok güzel lezzet veriyor canım :21:

Canım ellerine sağlık, değişik ve leziz görünümlü bir çorba olmuş, KK ailemizin kızlarının hepsi marifetli maşallah:nazar: seçim yapmak çok zor:)

bu yarışmayla değişik yöresel şeyleri de görmüş olduk hiç içmedim bu çorbayı da ama bulgur ve tarhana oldukça besleyici ve lezzetli olur herhalde,
ellerine sağlık sunumu da beğendim başarılar.

Canım ellerine sağlık, değişik ve leziz görünümlü bir çorba olmuş, KK ailemizin kızlarının hepsi marifetli maşallah:nazar: seçim yapmak çok zor:)

Çok teşekkür ederim canım,keşke ikram etmekte mümkün olsa :21:

Güzel görüşünüz için ayrıca teşekkür ederim herkes adına,maşaallahı var arkadaşlarımın hepsinin :16:

bu yarışmayla değişik yöresel şeyleri de görmüş olduk hiç içmedim bu çorbayı da ama bulgur ve tarhana oldukça besleyici ve lezzetli olur herhalde,
ellerine sağlık sunumu da beğendim başarılar.

Çok teşekkür ederim canım :16:

Çok besleyici evet,daha da besleyici olması için haşlanmış mercimek de ilave edenler var canım :34: Bende hazır kuru sebze ilave ettim :56:

Back
X