valla cnm benim sana tavsiyem sana böyle aci veren birinden uzak dur.seni üzmekten baska hicbi ise yaramaz emin ol.sana huzur verecek birini sok hayatina yoksa ömür boyu bunun pismanligini yasarsin
canım bende sevgilimle başta buna benzer bi durum yaşıyordum ben ona yalan söylemek zorunda kalmıştım bi konuda ve üniversitedeyken arkadaşlarımla birkaç erkek arkadaşın evine gittiğimiz için bana neler dedi neler güvenide pek kalmamıştı açıkcası ama ben ona kendisinden başkasının umrumda olmadığını ıspatladım zamanla oturdu yerine artık eski konuları ne o nede ben hiç ama hiç açmıyoruz eğer arada gerçekten aşk varsa aşılmayacak engel kalmıyor tatlım
yaralar kapanmadan gelecek olmazmıs benım yaralarım yokmu ben nasıl unutup devam edıyorum. Anlıcagınız ben gercekten eskı konulardan cok sıkıldım artık acılsın ıstemıyorum ne yapabilirim yardımm edin lutfennnbelkı bıraz kendı tarafımdan gorduklerımı anlatmıs olabılırım sorularınız olursa cevaplarım. Bıraz uzun oldu kusura bakmayın....
Bu iş bitmiş...
Sizin özveriniz, sürekli alttan almanız, kendinizi yok saymanız ve her şeyi sineye çekmenizle ancak bir süre daha devam eder. Bütün fedakarlıklarınıza rağmen sizi terk ettiğinde de o süre için pişman olursunuz, keşke bu kadar yıpratmasına izin vermeseydim dersiniz ama hala sürdürme gayretinde olduğunuza göre henüz o vakit gelmemiş.
Bence sana tek yardim edebilecek kisi sensin:) unutma kimse senden degerli degil seni bu kadar uzen yoran bir durumu neden devam ettireceksin ki? Yillar once iliski uzerine bir kitap okumustum benimde acabalarla bogustugum bir donemdi o kitapta iliskinizin size olan + ve - lerini siralayin yanyana sonrasinda cok sevdiginiz birinin yerine koyun kendinizi ve kararinizi verin yaziyordu ben oyle yapmistim ve kararimdan hic pisman olmadim liste icin ornek vereyim hemen mesela + lari beni sevindirmek icin sevmese bile arkadaslarimla iyi geciniyor - ye ornek de tam tersi olarak dusunebilirsin sacma gelebilir belki sana ama yazmak seni rahatlatacak denemeni oneriyorum:)
erkek arkadaslarımı sıldım attm oda kız arkadaslarını cıkardı hayatından ayrılmıcam dedm ıspatlamaya calıstım tamam ınanıyorum gıtmıyecegıne dıyor 2 gun sonra basa sarıyoruz. Dıyrum kı senı hep mutlu edıcem hıc uzmucem cok ıyı davranıyorum alttan alıyorum bu seferde dıyor kı soz verdıgın ıcın boyle davranıyosun tamam o zaman dıyorum rahatsız oluyosan ıyı davranmıyım normal konusuyorum sonra dedıgı su al ıste bu kadar senın ıyı davranman ben sana demstm soz verdgn ıcın ıyı davranıyosun ne yapacagımı sasırdım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?