• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıldım artık

Allah'ım ya dudağından mı öpüyor.
Küçücük bebek mikrop kapar,hasta olur.
Ne saçma sapan hareketler bunlar ya!
Hayatta izin vermem oracıkta çıngar çıkarırım.
İstiyorlarsa savaş çıkarsınlar.
Eşine söyle o tepki versin bu ne böyle yaa..
Hizmetçilik kısmını önemseyemedim bile şu dudak olayını okuyunca.

ıyyy
ben de mümkün değil öpmelerine izin vermezdim
doktor alerjik reasksiyon başlangıcı dedi çocuğun yüzüne dokunmayı yasakladı felan derdim herhalde

yeni doğum yapmışsın uykusuz kalıyorsundur zaten senden iş bekleyemeceklerdir
beklenti olursa ve ille de yapmak istemiyorsan çekil kenarda otur
çok yorgunum uykusuzum bu akşam bir güzel dinleneyim bari de

Şunuda düşünüyorum uyarsam neye yarar? Ben işe başlayınca o bakacak zaten.Eylülde işe başlıycam bu sefer maalesef bebeğimi kontrol edemiycem. Ben yokkken dilediği kadar öper burnundan dudağından hertarafından.Çıldıracam. Uyarsam bile ben yokken herşeyi yapabilir :(

bukadar hoşlanmadığın kayinvaldene bebek baktırmak nasıl bir tezatlıktır :44:

bebeğim doğduğu sıralar bende senin gibiydim...bebeği alırlar kucaklarını öpe öpe yapış yapış ederlerdi daha bir haftalık bebeği :( çok üzülürdüm üstelik bebeğim ağlardı gelirdim mutfaktan emzirmeye, aman öyle zırt bırt emzirilmez bebek bu ağlar susar şimdi diye vermezlerdi..
daha neler neler yaşayacaksın dur bakalım, inan çocuğun büyüdükçe bunlar en basiti kalacak...
şuan oğlum dört yaşına girecek, oraya gittiğimde çocuğum kucağıma gelmek istemiyor vuruyor şımarıklık yapıyor..yani yapmadığı herşeyi yapıyor...bizzat öğretiyorlar...emri vaki yaparak aklını çeliyorlar...
daha neler göreceksin bunlara çok üzülme...hizmet etme olayınızı bilmem ama bebeğini dudağından öpmesine izin verme asla..bebeğin henüz bağışıklığı yok bu dönemlerde ufacık bi bakteri virüs mikrop hemen yerleşir o minicik vücuduna...ilerde tedavisi zor hastalıkların temelini atabilir kayınvaliden...açıkça söyle anne sev öp o senin torunun ama dudağından öpme...ben annesi iken bile öpmem de...
gücenirse de gücensin..bebeğinin sağlığından daha mı önemli kv nin gücenmesi..

Beraber otursaydınız napacaktın acaba :ssz:
Alt tarafı arada gidiyormuşsunuz :44:
Bu kadar dert etmene sütünü riske atmana değiyor mu acaba arkadaşım :45:
Yemek yediğin evde sofrayı toplamak zaten saygıdandır benim bildiğim.
Bulaşıkları yıkayınca birşeyin eksilmez :34:
Dudaktan öpme olayında kesinlikle haklısın :20:
Bunu bence sen direk söyle kayınvalidene :31:
Benim kayınvalidem de öperdi ağzından.Ben direk söyledim anne lütfen o şekilde öpme zira mikrop kapabilir daha çook ufak diye..
Sen de güzellikle izah edebilirsin bence :13:

offf yaram çok derin benim zoruma giden iş değil aslında bugüne kadar şikayetçi olmadım.Zoruma giden enayi yerine konmak. Bukadar herşey üstüme yıkılıverip içerde çocuğumu dudağından öpmeleri. Kafayı yiycem. Kv çok alıngan bir insan ben ona nasıl söyleyecem? Ben çocukla onları yalnız bıraktığımda daha çok öpecek. :( üstelik fayda edecekmi dudağından öpme demem :(

Şunuda düşünüyorum uyarsam neye yarar? Ben işe başlayınca o bakacak zaten.Eylülde işe başlıycam bu sefer maalesef bebeğimi kontrol edemiycem. Ben yokkken dilediği kadar öper burnundan dudağından hertarafından.Çıldıracam. Uyarsam bile ben yokken herşeyi yapabilir :(

Bu kadar güvenmiyorsan bırakma o zaman arkadaşım kayınvalidene.

İşe başlamanı geciktir ertele vs yap ama bırakma madem öyle.

Güzellikle söylersen sorun çıkmaz.Ona rağmen de alınırsa kendi bilir .

Bence kaynanan alışmış senin her seferinde iş yapmana...
Yapma bundan sonra çocuklu kadınsın sen artık..
Ayrıca kendi annenin evinde yapıyosun, ne var misafir olduğun evde yapsan ama diyenlere bu lafım::47:
İnsan kendi büyüdüğü evde iş yapmaya zorlanmaz..
Kaynanasının evinde kimse iş yapmak zorunda değil:20:
Bırakın bu kafa yapısını artık
Siz gönülden yapıyosanız da herkesi mecburmuş gibi eleştirmeyin...
Sofra toplamaya ucundan yardım et yeter işte

İşe başlayınca kv nin bakacak olması çok kötü bi durum yaa..
Keşke başka bi yolu olsa..
Kendi annen falan bakamaz mı :26:

Son düzenleme:
Şuan ağlıyorum eşim evi terketti. Akşam kayınvalidem bizdeydi ve çocuğu defalarca öptü. Dudağından öptüğünü gördüm o anda başımdan kaynar sular indi. Tam onu yakaladığım esnada bi şey konuşuyodum ve o konuştuğum şeyin devamını bile tam getiremedim. Gözüme baka baka öptü. Öbür odaya gittim ve ağladım. Onlar gidincede eşime söyledim sen ne demek istiyorsun benim anneme tacizcimi diyerek evi terketti. Onlar çok hassas bir aile. Ben uyarsam eşim benimle hiç konuşmaz. çok sıkıntılıyım çook. ne yapacam ben? :(

Su is meselesi ayri ama anlasilan kv sana inat yapiyor ki gozune baka baka opuyor.
El kadar bebeye mikrop bulastiracak.
Artik ne anliyorsa bebegi agzindan opmekten.
Insan gozunden sakinir ama bunlar inadina mikrobu agzina kasikla verecekler neredeyse.
Esinde ayri alem, taciz ne alaka.
Akli nasil calisiyor acaba.
Pekte hassamislar belli !!!
O hassasiyeti minik bebegine gosterse ya.
Hey Allahim akil fikir ver.
Sen daha lohusa sayilirsin uzulme bu kadar.
Mumkunse doktoruna soylet, esini korkutsun biraz.
Kv ile karsi karsiya gelmeden cozmeye calis eger bebege bakacaksa daha savas. Yeni basliyor belli

Şuan ağlıyorum eşim evi terketti. Akşam kayınvalidem bizdeydi ve çocuğu defalarca öptü. Dudağından öptüğünü gördüm o anda başımdan kaynar sular indi. Tam onu yakaladığım esnada bi şey konuşuyodum ve o konuştuğum şeyin devamını bile tam getiremedim. Gözüme baka baka öptü. Öbür odaya gittim ve ağladım. Onlar gidincede eşime söyledim sen ne demek istiyorsun benim anneme tacizcimi diyerek evi terketti. Onlar çok hassas bir aile. Ben uyarsam eşim benimle hiç konuşmaz. çok sıkıntılıyım çook. ne yapacam ben? :(

iyi de sen mikrop kapmasından bahsetmedin de taciz gibi mi söyledin
eşin neden buraya çekti konuyu anlamadım

bahsettiğimiz şey bebeğin mikrop kapması
hassas bir aile de ne demek
mikrop, duyguları hassas aileler de bulunmuyor mu

bence senin farklı problemlerin de var eşinle
konuyu böyle bir yere çekip evi terketmesi saçma sapan bir davranış

Şu annelerin yavrularının yavrusunu emzirme ve dudaktan öpme hobilerinden ifrit oluyorum!
Bu kv'ye karşı önyargı değil kendi annem, kardeşim vs de yapmaya kalksa sanırım ucunu düşünmez kırarım da gerekirse.
Sağlık bu sevecek adam ayağının altını bile öper o bebeğin, dudaktan öpünce noluyo aşırı sevgi mi:19:
Tepki verecekler olucaktır belki ama bana da cidden sapıklıkmış gibi geliyo öz anası olsa hadi diycem de kv vs. öpecek yer mi yok iğreniyorum resmen.

Umarım ilerde başıma gelmez:18:

...

Dudağından öpme konusunda nasıl bir söylemde bulundunuz da eşiniz evden çıktı gitti.. burasını tam anlayamadım...
Serinkanlı bir tartışma yapmadığınız belli... Ki bu doğal, hala lohusa sayılırsınız... Ama tacizci söylemine kadar nasıl gelindi, onu anlayamadım...

Son düzenleme:
Kusura bakma şimdi kocana birşeyler söylerdim de banlanmak istemiyorum..........sen anlatamıyorsan internetten öpülen bebeklerin sonunun ne olduğunu göster.........bu kadar cahilliği benim burda bünyem kaldırmıyor...........viral enfeksiyonlar bebeklerin vücudunda çok çabuk yayılır.............örneğin kayınvalidede küçücük bir uçuk vardır farkında bile değildir bebeğin vùcudu bunu kaldıramaz Allah korusun bebeği kaybedebilirsiniz bile..........haberlere çokça konu olmu§tur.........bebekten 70 cm kadar uzak durmanız gerekiyor.......poposundan öpsün ayaklarından öpsün...............yarım akıllı kocana eski haberleri göster

Kendini nasil ifade ettigin cok onemli. Konuyu kv isleri bana yikacak kendisi agu bugu yapacak degil de, kv isleri bana yikiyor, onceden bunu onemsemezdim ama simdi bebegim var ve bensiz agzindan da optugu dusunulurse onlari yalniz birakmak istemiyorum diye acsaydin tepki gosteren de olmayacakti.

Yine kocanla konusurken nasil ifade ettiysen olayi, sen benim anneme nasil tacizci dersine gelmis konu. Bence kocanin kendisini yanlis anladigini, olayin tacizle ilgisi olmadigini, sadece agizdan opmenin cocuk icin sihhi olmadigini anlat, bunu kv de soyle. Bundan da aliniyorsa alinsin canim. Ayrica senin yerinde olsam bulasiklari sadece durular, levyenin icine birakirdim. Anne X pek durmuyor, uyusun yikiycam derdim, uyursa yikardim uyumazsa yikamadan sivisirdim :9:

Baskalarini kirmayayim diye kendini parcalama, onlar bu kiz ne dusunuyor diye incelikli dusunuolar mi hayir, e sen niye dusunuosun

Benim yengem babaannemlere gittigimizde dogru duzgun is yapmazdi, diyelim yemek hazirlanacak annem halam yengem mutfaga girerlerdi, yengem sadece 1 tane corba yapardi mesela. Ama abartir da abartir, ortada surekli kostururda dururdu, atiyorum ben corba yapiyorum da siz soyle seversiniz di mi? ya da corba yapacagim ama X'i bulamiyorum anne falan.

Sende bulasiklari levyeye doldurdugun gun cay meyve getirdiginde yaptiklarinin altini cize cize yap, anne bu meyve tabaklarina koydum ama digerlerine mi koysaydim, ya da babacim cayi biraz daha mi demleseydim, getirirken Caylaaaar geldiiii diyerek gulumseyerek gir, yani artik her olay reklam pazarlama sekerim. Kendini yirtsan fayda yok, tek is yp abart dur ayni etki :34:

Okudukça afakanlar bastı yemin ederim ,ne kadar abartılmış öpmüşse öpmüş ne olmuş yani.
Bu kadar feryat figan odalara kaçıp ağlayacak kadar saçmalık.
Oooo çocuğuna hamileyken sigara içer sizi tenzih ediyorum çocuk doğduktan sonra aman mikrop kapar .
Kimi göçebe yaşayan çingene çocuklarına bakın çıplak çıplak dolaşıyorlar ne bulurlarsa yiyorlar,bizden sağlamlar...

Arkadaşım haklı olabilirsin ama abartmayın şu işi ya...
Yeni doğum yaptığım da bir kaç günlüğüne kayınvalideme gitmiştim , çocuğu öpünce kötü bir koku geliyor, evhamlıyım haliyle kayınvalideme kim bu çocuğu öpüyor böyle pis pis kokuyor dedim , ev kalabalıktı .
Sonra farkettim ki oğlumun kulağının arkası egzama olmuş nasıl utandığımı anlatamam çok pişman oldum saçma sapan konuştuğum için.

Okudukça afakanlar bastı yemin ederim ,ne kadar abartılmış öpmüşse öpmüş ne olmuş yani.
Bu kadar feryat figan odalara kaçıp ağlayacak kadar saçmalık.
Oooo çocuğuna hamileyken sigara içer sizi tenzih ediyorum çocuk doğduktan sonra aman mikrop kapar .
Kimi göçebe yaşayan çingene çocuklarına bakın çıplak çıplak dolaşıyorlar ne bulurlarsa yiyorlar,bizden sağlamlar...

Arkadaşım haklı olabilirsin ama abartmayın şu işi ya...
Yeni doğum yaptığım da bir kaç günlüğüne kayınvalideme gitmiştim , çocuğu öpünce kötü bir koku geliyor, evhamlıyım haliyle kayınvalideme kim bu çocuğu öpüyor böyle pis pis kokuyor dedim , ev kalabalıktı .
Sonra farkettim ki oğlumun kulağının arkası egzama olmuş nasıl utandığımı anlatamam çok pişman oldum saçma sapan konuştuğum için.

Tamam odaya kacip aglamak falan abartili da, ben de bebegim olsa agzindan opulmesini istemem. Cocugum henuz konusamiyor diye babaannesi ile opusmek zorunda degil.

Tamam odaya kacip aglamak falan abartili da, ben de bebegim olsa agzindan opulmesini istemem. Cocugum henuz konusamiyor diye babaannesi ile opusmek zorunda degil.

Yok konu sahibi sanırım lohusalıktan çıkamamış , konu tacize gelmiş baksana , nasıl ifade etttiyse kendini.
Bu meselenin buraya kadar getirilmesi fazla hassas bir dönemde olduğunu gösteriyor bana .

Çocuğun bünyesi zayıfsa zaten kapar o mikrobu bir yerden .
Elimiz ağzımıza gitmiyor mu ? Dudaktan olan mikrop ellere çok rahat bir şekil de geçer,eğer bir rahatsızlık görürseniz dudaktan değil öpmek ellemesine bile müsade etmemek gerek .

Back
X