İstanbul anadoludayım
bende ilk yıl yalnızdım eve kapanmıştım ama bu böyle olmayacak... gittim bir spor kursuna yazıldım sağlıklı ve fit oldum. hemde spor salonundan arkadaşlarımda oldu. örgü kursuna gittim mükemmel oldu. ingilizce kursuna gittim günüm doldu tabi bu arada mükemmel arkadaşlar edindim. bunu da kırşehir gibi küçük bir ilde yaptım. heleki siz istanbuldasınız sıkıldım demenize hayret ettim. bir kadın akşama kadar evde paspal paspal oturmamalı. kendini geliştirmeli. ayrıca maddi durumu falan karıştırmayın. bu gittiklerimden sadece spor saalonu paralıydı. onada param yok diyosanız parklarda yürüyüş yerleri var her gün bir saat yürüyüşte yapabilirsiniz. böyle olursanız eşiniz size daha da hayran olur. kendini geliştiren kadınları herkes sever. tabi insan tembel ruhlu olunca bunların hiçbiri olmaz. evde akşama koka koka oturur maalesefYeni Evliyim evimden uzağa geldim ve iş bulamadım hala tanıdık kimse yok konuşacak kimse yok Komsu yok bunalıma gireceğim artık akşamları esımın ısten gelmesini dört gözle beklıyorum artık Sağolsun geldıgınde ılgılenıo yorgunum demıo çıkarıp gezdırıyor ama yetmıyor aılemle sureklı telefonda konusuyorum ama bır yere kadar o da evımız merkezi bır yerde gündüzleri çıkıp gezmiyorum bıraz ama ınsan yanında bırını Arıyor konuşacak gezecek sohbet edecek ben kaldım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?