• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıldım artık :(

nil5347

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.201
590
323
32
Yeni Evliyim evimden uzağa geldim ve iş bulamadım hala tanıdık kimse yok konuşacak kimse yok Komsu yok bunalıma gireceğim artık akşamları esımın ısten gelmesini dört gözle beklıyorum artık Sağolsun geldıgınde ılgılenıo yorgunum demıo çıkarıp gezdırıyor ama yetmıyor aılemle sureklı telefonda konusuyorum ama bır yere kadar o da evımız merkezi bır yerde gündüzleri çıkıp gezmiyorum bıraz ama ınsan yanında bırını Arıyor konuşacak gezecek sohbet edecek ben kaldım böyle :KK43::KK43::KK43:

imkanınız varsa hobi kurslarına gidin, orada bolca kendinize arkadaş bulabilirsiniz

Şimdilik iş arayışı içindeyim hobı kursunda ne olabılır bılmıyorum mı hıc:110:

Komşularınız yok mu gün gibi etkinliklere katılsanız.
Benim bi tanıdığım var eşinin işi gereği sürekli il değiştiriyorlar her gittiği yerden bi ton arkadaş çevresi yapıyor kendine, ben hiç beceremem böyle konuları :)
İş bulsanız rahat edersiniz aslında.

internetten araştır ismek ve halk eğitim merkezlerinin kurs kayıtları var. size en yakın neresi çok rahat bulursun. büyükşehirler böyle maalesef. üst katındakini yanındakini 2-3 sene sonra tanımaya başlarsın benim böyle oldu. kurslara başlarsan hem çevren genişler hemde iki laf edebileceğin arkadaşların olur.

bencede gozunuze kestırdıgınız bı komsunuzla ıletısıme gecmeye calısın .ve suan kecmeklerde her turlu sanat ogretımı var aklınıza gelebılecek ..buralarada yazılabılırsınız fırsatınız varken..

Kendinize evde bir uğraşı edinebilirsiniz.el işi,boyama..yeni yemek tarifleri deneyebilirsiniz...ya da muhabbet kuşu alın iki tane.çiçek yetiştirin.arada bir yürüyüş yapın.kitaplar alın.inanın hiç sıkılmazsınız. =)

Komşu yok sımdılık yanı üst katımda var bırısı oda yaslı bı teyze tamam bı bakayım dedıgınız yerlere ben teşekkürler öneriler :KK15:

halk eğitim merkezleri var hanımlar lokali var küçük bir şehirde deilsiniz ki ...

Panik atağım var tek korkuyorum yanı uzağa gitmeye bırde tek basına zevkıde olmuyor gün ıcınde çıkıp avm gezmiyorum bolca para harcıyorum sıkıntıdan o_O:oops:

Yeni Evliyim evimden uzağa geldim ve iş bulamadım hala tanıdık kimse yok konuşacak kimse yok Komsu yok bunalıma gireceğim artık akşamları esımın ısten gelmesini dört gözle beklıyorum artık Sağolsun geldıgınde ılgılenıo yorgunum demıo çıkarıp gezdırıyor ama yetmıyor aılemle sureklı telefonda konusuyorum ama bır yere kadar o da evımız merkezi bır yerde gündüzleri çıkıp gezmiyorum bıraz ama ınsan yanında bırını Arıyor konuşacak gezecek sohbet edecek ben kaldım böyle :KK43::KK43::KK43:
bende ilk yıl yalnızdım eve kapanmıştım ama bu böyle olmayacak... gittim bir spor kursuna yazıldım sağlıklı ve fit oldum. hemde spor salonundan arkadaşlarımda oldu. örgü kursuna gittim mükemmel oldu. ingilizce kursuna gittim günüm doldu tabi bu arada mükemmel arkadaşlar edindim. bunu da kırşehir gibi küçük bir ilde yaptım. heleki siz istanbuldasınız sıkıldım demenize hayret ettim. bir kadın akşama kadar evde paspal paspal oturmamalı. kendini geliştirmeli. ayrıca maddi durumu falan karıştırmayın. bu gittiklerimden sadece spor saalonu paralıydı. onada param yok diyosanız parklarda yürüyüş yerleri var her gün bir saat yürüyüşte yapabilirsiniz. böyle olursanız eşiniz size daha da hayran olur. kendini geliştiren kadınları herkes sever. tabi insan tembel ruhlu olunca bunların hiçbiri olmaz. evde akşama koka koka oturur maalesef

Ben Sancaktepe ye ilk taşındığımda kimseyi tanımıyordum. Dikiş kursuna gittim ve şimdi diyorum ki çevremde ne kadar çok insan varmış :KK3:

Back
X