Sıkıldım başkalarından :(

bilmem_ki

varlığımsın :)
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
133
0
96
Diğer
mrb arkadaslar;
2 saattr erkek arkadsmla kavga edıyoruz , sebep mi
yarın buluşacaktık , elimde olmayan bi aksilik cıktı ve tek boş gunum pztsi dedim bu kez pztsi ona uymuo , hafta içi de onun işleri yoğun oluo ve bızım iş yerlerimiz aramızda 5 dk lık mesafe var ama 2 hftadr bırbırmzın yuzunü göremıyoruz ..
ilçede oturdugumz için o görmesın bu duymasın ...kaydirigubbakcemile:oklava: yarın akşam ben geleyım merkeze gidelim dedim o da gören olur şu saattn sonra riske atmk istemıyorm dedi bnı düşündüğü için ; ama bn sinir oldum haklı aslında ,
fakat sırf başkalrı yüzünden neden geri gelmeyecek anımı yaşayamıyorum benneyaptımki:kızgın:
siz başkaları görmesın diye kasar mısnız kendınızı yoksa daha mı rahat davranırsınız :delphin:

Son düzenleme:
valla basklarini takarken kendi zamaninizi kaciriyorsunuz ama aileden akrabadan birileri gorcek ve sorun cikacaksa tedbirli olmakta fayda var derim. yine de 2 hafta uzun zaman mutlaka biraz kosede kalmis bir kafe ya da sinema felan bulunabilir.
sinirle dertle degil guleryuzle canimla cicimle halledin meselelerinizi inanin daha kolay olacaktir.

Erkek arkadasimla aramada olan resmiyete baglidir bu!!:delphin:

Eger resmi bir beraberligim varsa ailem biliyorsa kimseyi takmam....

Fakat kimse bilmiyor sadece sevgili oldugum bir insanla her yerde gözükmem...:kahve:

Anladığım kadarı ile siz başkalarının erkek arkadaşınız ve sizi beraber görmesinden rahatsız değilsiniz..
Peki erkek arkadaşınız neden bu kadar bu konuda titizleniyor anlayamadım..:delphin:

aynı sorun bendede var canım bizde tam buluşucaz mutlaka bir aksilik çıkıyor olmuyor göremiyoruz birbirimizi bu yüzden çok tartışıyoruz bizim burasıda küçük yer olduğu için yan yana gezmiyoruz bile ben çok üzülüyorum ama yapacak bişey olmuyor üzülmekten başkaa

bıraz tebbırlı olmak lazım helekı kucuk bır yerde yasıyorsanız.....
dıkatlı olmak lazım...bence erkek arkadasınız sızı dusunerek soylemıştır...o yuzden kızmayıp...sakın olun...

Kendi ailenin görüşleri önemli canım. Ailenle sorun yaşamıyacaksan elalemin ne diyeceğini boşver.
Herkes kendi gözündeki çöpe bakmadan başkalarının gözündeki çöpe mana buluyor.:kızgın:

ya bnde tutupta herkesın görebilecegı bir yerde olalım demıyorum ki ..
evet cekınıyorum başkalının görmelerınden , laf söz olsun istemıyorum o da benı düşündüğü için öle davranıyor .. ben biraz sabırsz olunca ortaya bu manzara cıkıyor
başkaları öyle yada böyle bi şeklde konuşuyor ..

Elalem ne der diye hiç ama hiç umursamam.
Attığım her adımdan ailemin haberi vardır.

Mesele ailenin verecegi tepki, ailenden yana bi endisen yoksa böyle birseye dikkat etmezsin, ama ailen bunu kaldiramayacak yapidaysa, sirf erkek arkadasimla bulasayim diye onlari üzmene degmez derim... rahaTCa gezmez istiyorsan bu durumda kimseyi takmadan, mecbur araya bi resmiyet girmeli o zaman...

Erkek arakdasinin davranis bicimi dogru bence.
Kücük yermis orasi, bizim milletinde agzi torba degilki büzesin.

2 saatlik eglence icin kendimi atese atmazdim ben.
Adam hakli.

Eğer ilişkiniz resmi boyutlara gelmeemişse bencede erkek arkadaşınız haklı oda sizi düşünüyor sonuçta.Küçük biryermiş sonuçta görülse lafı edilecek siz oluyorsunuz oda sizi korumak için yapıyor

İlişkiniz henüz ailerarası resmi bir duruma gelmemiş..
Erkek arkadaşınız olgun ve mantıklı bir insan
Sizi düşünerek o şekilde konuşmuş bana göre
Küçük yerin dedikodusu fazla olur
Can sıkmak yerine mutlu olmalısınız..

sonra üzülecegine simdiden tedbirli davransan daha iyi olur. düsünmeden hareket etme canım. ne iyi erkek arkadasında o kadar anlayıslı sende düşünüp tasınıp hareket et. hayat kaldırmıyor bazı hataları.

bu konuda cevrenin verdiği tepki yanlış
ama erkek arkadaşının tepkisi doğru canım
bende küçük yerde büyüdüm ve neden bahsettiğini cok iyi anlıyorum
malesef böyle durumlarda duyulduğu zaman acısını ceken kız oluyor
dikkatli olmakta fayda var
ne yazık ki toplum hala genclerin dogal olan görüşmelerini anlayışla karsılayacak seviyede değil onları yalana ve yanlışa iten de bu anlayış kanımca
aile yapını en iyi kendin bilirsin canım ona göre yön ver davranışlarına

Back
X