Sıkıldım bu kadından...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Konu kv malesef... Üç buçuk ay önce şiddetli bir aramam olmuştu ona birkaç dakika sürdü telefonu yüzüne kapattım eşime yaptığı bir hareketten dolayı çileden çıktım ve salak olmayıp sustuğumu belirttim.Gitmiyorum doğal olarak görüşmüyorum ama eşim dün gitti ve selam söylemiş.İstemiyorum resmen iğreniyorum onlardan sizce ne yapmalı.Sevindim bu kez bitti dedim ama o yine iyiyi oynamaya başlayacak belli ki...Hatta eşime dün dedeye selam söyle dediğimde gel kendin söyle dedi.Tek olsa gelirdim malesef dedim.Gerçekten dede harici onları görmek istemiyorum...

:KK64:Ben anlamadım
Anladığım tek şey kv hiç sevmediğiniz
Şiddetli arama niye oldu ?
Eşin olmayan selamı niye söylüyor?
Dede dediğin kim?
Sen neye sevinip niye bitti dedin?

Son düzenleme:
Konu kv malesef... Üç buçuk ay önce şiddetli bir aramam olmuştu ona birkaç dakika sürdü telefonu yüzüne kapattım eşime yaptığı bir hareketten dolayı çileden çıktım ve salak olmayıp sustuğumu belirttim.Gitmiyorum doğal olarak görüşmüyorum ama eşim dün gitti ve selam söylemiş.İstemiyorum resmen iğreniyorum onlardan sizce ne yapmalı.Sevindim bu kez bitti dedim ama o yine iyiyi oynamaya başlayacak belli ki...Hatta eşime dün dedeye selam söyle dediğimde gel kendin söyle dedi.Tek olsa gelirdim malesef dedim.Gerçekten dede harici onları görmek istemiyorum...
Ben hala 1 buçuk saatlik şakalaşmanın şokundayım, o şoku atlatınca yeni konumuza da ayrı şaşırırım artık:bicak:

Ne yapabilirsiniz ki artik? Mesafe konulmus, esiniz zorlamiyor baski yapmıyor. Rica edin selamini getirmesin size. Esinizle aranizi iyi tutun. Dolduruşa getiremesinler. Alenen kotu olduklarini da soylemeyin. Ustu kapali bie sekilde sakince ben görüşmek istemiyorum deyip kapatin. Senin annen le baslayan cümleler kurmayin. Ne olursa olsun onlar anne ogul. Şeytan dahi olsa kocanizin annesi. Onun icin ne yaparsa yapsin atamayacak. Siz de tamamen kopamayacaksiniz

Ne yapabilirsiniz ki artik? Mesafe konulmus, esiniz zorlamiyor baski yapmıyor. Rica edin selamini getirmesin size. Esinizle aranizi iyi tutun. Dolduruşa getiremesinler. Alenen kotu olduklarini da soylemeyin. Ustu kapali bie sekilde sakince ben görüşmek istemiyorum deyip kapatin. Senin annen le baslayan cümleler kurmayin. Ne olursa olsun onlar anne ogul. Şeytan dahi olsa kocanizin annesi. Onun icin ne yaparsa yapsin atamayacak. Siz de tamamen kopamayacaksiniz
Evet ama eşim hiç gel demezdi ikinci kez dedi öylesine ama ben anlıyorum gitmemi istiyor.Ben gitsem annesi birşey dese eşim orada tartışacak biliyorum.Dedede hasta keşke sağlıklı olsaydı onada üzülüyorum.Kötülemiyorum artık zaten hiç konuları geçmez evde.

:KK64:Ben anlamadım
Anladığım tek şey kv hiç sevmediğiniz
Şiddetli arama niye oldu ?
Eşin olmayan selamı niye söylüyor?
Dede dediğin kim?
Sen neye sevinip niye bitti dedin?
Başta sevmiştim hatta çok sempatik gelmişti ama bir yılan olduğunu sonradan anladım.Arama meselesi uzun bir konu olur ama gerek yok yeterince o zaman sinirimi bozmuştu arayıp eşimi savundum zaten.Eşim annesinden bana selam getirdi olmayan değil yani.Annesiyle olan diyaloğum bitti diye sevindim ama henüz bitmemiş malesef.

Kac yasındasiniz, cocugunuz var mı

28 çocuğum yok
Kucuk oldugunuz ıcın mı acaba kafanıza taktınız gıbı dusundum da ondan sordım. Aradaki sorunları bılmıyorum ama burdan sorun varmıs gıbı gorunmuyor esınız de ısrar etmemıs zaten gel vs dıye. Bosverin bence takmayın sorunu buyutmemek adına ben olsam gıderdım donerdım ama yuz goz olmazdım sızın kararınız tabıkı kımse yasananları bilemez.

Kucuk oldugunuz ıcın mı acaba kafanıza taktınız gıbı dusundum da ondan sordım. Aradaki sorunları bılmıyorum ama burdan sorun varmıs gıbı gorunmuyor esınız de ısrar etmemıs zaten gel vs dıye. Bosverin bence takmayın sorunu buyutmemek adına ben olsam gıderdım donerdım ama yuz goz olmazdım sızın kararınız tabıkı kımse yasananları bilemez.
Dönem dönem gitmediğim oldu sonra boşverip gideyim dedim ama hep aynı can sıkıcı konuşmalar yaşına yakışmayan söylenilen şeyler samimi bulmuyorum.En iyisi böylesi görmediğim dönem çok daha mutluyum ama eşim hep mutsuz gelir onlardan muhtemelen ben olmadığım için canını sıkacak daha fazla şey oluyor bu sebepten oda 10-15 günde bir gitmeye çalışıyor.

Back
X