Sıkıldım bu kadından...

Dönem dönem gitmediğim oldu sonra boşverip gideyim dedim ama hep aynı can sıkıcı konuşmalar yaşına yakışmayan söylenilen şeyler samimi bulmuyorum.En iyisi böylesi görmediğim dönem çok daha mutluyum ama eşim hep mutsuz gelir onlardan muhtemelen ben olmadığım için canını sıkacak daha fazla şey oluyor bu sebepten oda 10-15 günde bir gitmeye çalışıyor.
Ben daha 8 9 aylık evlıyım ama şöyle soyleyeyim ben gıderım hatta esımden daha cok gozetırım orayı ama kayınvalıdem cok konusur bazen sacmalar bazen kafam hıc uymaz. Bana kotu Lafı sözu yoktur da yani fırsat versem kusur bulmaya kalkan tiplerden ama o kesın. Sınırımızı biliriz ikimız de. Yanı sevmek zorunda degılsın ama saygı cok onemlı gitmek gelmek de cok onemlı bence. Kocanla aranı bozmaya kalkmadıysa bence her sorun aşılır duymamazlıktan gelebilirsin ya da cevap verebilirsin ben genelde cevap veririm uygun dille. altta kalmam. Cunku bı sure sonra senın oraya gıtmemen kocana da batar onu da doldurabılirler.

Bi de yasına uygun seyler degıl fılan demıssın. Gormemezlıkten gel bence o da onun huyu deyıp gec. Kafana takarsan hep batar sana. Ne gerek var huzursuz olmaya.

Ben daha 8 9 aylık evlıyım ama şöyle soyleyeyim ben gıderım hatta esımden daha cok gozetırım orayı ama kayınvalıdem cok konusur bazen sacmalar bazen kafam hıc uymaz. Bana kotu Lafı sözu yoktur da yani fırsat versem kusur bulmaya kalkan tiplerden ama o kesın. Sınırımızı biliriz ikimız de. Yanı sevmek zorunda degılsın ama saygı cok onemlı gitmek gelmek de cok onemlı bence. Kocanla aranı bozmaya kalkmadıysa bence her sorun aşılır duymamazlıktan gelebilirsin ya da cevap verebilirsin ben genelde cevap veririm uygun dille. altta kalmam. Cunku bı sure sonra senın oraya gıtmemen kocana da batar onu da doldurabılirler.
Çok konum var burada yaşadıklarım bana göre malesef yenilir yutulur cinsten değil tabiki aramızı bozmaya da kalktı ayırmayada doldurmaya kalksalar eşim beni tutar biliyorum huyu öyle bir korkum yok.

Başta sevmiştim hatta çok sempatik gelmişti ama bir yılan olduğunu sonradan anladım.Arama meselesi uzun bir konu olur ama gerek yok yeterince o zaman sinirimi bozmuştu arayıp eşimi savundum zaten.Eşim annesinden bana selam getirdi olmayan değil yani.Annesiyle olan diyaloğum bitti diye sevindim ama henüz bitmemiş malesef.

Siz cevap vermeyince diyalog değil monolog oluyor o. Başınıza silah dayayıp sizi zorla konuşturacak hali yok kadının.
Yine çekirdeklik konu açmışsın. Ortada belirgin bir problem yok. Eşinle 1- 1.5 saat şakalaşmak gibi.
Belli ki boştasın canın sıkkın. Bunu desen daha ciddi cevaplar alırsın. Gerçi o da çalış vs. olur ki sana ters cevaplar.
Keşke Kv den konu açsa. Kendisini çok merak ediyorum.
Senin burda tüm tü kaka demelerine rağmen gözümde pek de gün görmemiş bu yüzden beklentilerini yerine getiremeyen sade bir yurdum teyzesi canlanıyor. Kendisi bilmiyor ve görmemiş ki sana ne göstersin.

Siz cevap vermeyince diyalog değil monolog oluyor o. Başınıza silah dayayıp sizi zorla konuşturacak hali yok kadının.
Yine çekirdeklik konu açmışsın. Ortada belirgin bir problem yok. Eşinle 1- 1.5 saat şakalaşmak gibi.
Belli ki boştasın canın sıkkın. Bunu desen daha ciddi cevaplar alırsın. Gerçi o da çalış vs. olur ki sana ters cevaplar.
Keşke Kv den konu açsa. Kendisini çok merak ediyorum.
Senin burda tüm tü kaka demelerine rağmen gözümde pek de gün görmemiş bu yüzden beklentilerini yerine getiremeyen sade bir yurdum teyzesi canlanıyor. Kendisi bilmiyor ve görmemiş ki sana ne göstersin.
Ooo o neler görmüş geçirmiş sıra bana gelince mi bilmiyor birşey görmemiş oluyor 50 küsür yaşında kocası evini ayırdı bununla uğraşsın o benimle değil 😉

Back
X