Sikildim yardimm

burcakkxoxo

ben <3 kendim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
1.039
418
38
Kizlar yaz tatili geldi ve ben 3-4 ay evdeyim. Havalar cehennem gibi sicak. Evde vakit gecmiyo malesef calisamam da bana 3-4 ay evde guzel vakit gecirtecek, zamanin nasil gectigini anlamayacagim bir seyler onerir misiniz? Herhangi bir hobim yok yani bir seyle ugrasmiyorum. Dedigim gibi calisamam hep evde olcam oyle gunduzleri disari da cok cikmam cunku cok sicak bir yerde yasiyorum dedigim gibi bu yaz bos bos deliririm evin icinde gibi geliyo lutfen yardim edin siz evde neler yapiyosunuz?

yabancı dizilerden birini seçin , örneğin supernatural:KK53::KK53: uzun soluklu ve merak uyandıran bişey olsun yani

bir de büyükler için boyama kitaplarının çok karmaşık olanları var. çok oyalıyor dinlendiriyor.
puzzle da olabilir.

Yetişkinler için 1000 nokta diye bir nokta birleştirme oyunu var, hobi gibi acayip sardım, eğleniyorum, zaman geçiyo anlamıyorum.. Bunu tavsiye ederim.

Bir de bol bol kitap okumayı.
Şu sıra
"bin muhteşem güneş" okuyorum, 2. Kez hem de..

Puzzle yapabilirsiniz..

Ramazan ayı geliyor,değişik yemekler tarifler deneyin o da terapi gibi gelir.

Benim yorumlamam bu kadar:rolleyes::KK71:

yabancı dizilerden birini seçin , örneğin supernatural:KK53::KK53: uzun soluklu ve merak uyandıran bişey olsun yani

bir de büyükler için boyama kitaplarının çok karmaşık olanları var. çok oyalıyor dinlendiriyor.
puzzle da olabilir.
Evet ya uzun zamandir dizi izlemiyorum supernatural a baslayabilirim. O boyama kitaplarinida duymustum bi arastirayim cok sagoll .d

Yetişkinler için 1000 nokta diye bir nokta birleştirme oyunu var, hobi gibi acayip sardım, eğleniyorum, zaman geçiyo anlamıyorum.. Bunu tavsiye ederim.

Şu sıra

Puzzle yapabilirsiniz..

1000 nokta oyunu telefon icin mi?
Evet soyle akici guzel kitaplar almam lazim yavas ilerleyen kitaplardan da sikiliyorum artik

Şu sıra

Puzzle yapabilirsiniz..

Ben de 2 kez okudum onu her seferinde salya sümük ağlamaktan öldüm

Evet soyle akici guzel kitaplar almam lazim yavas ilerleyen kitaplardan da sikiliyorum artik

bu 4 ü de çok güzel aynı kişi üzerine. oldukça akıcı
John Verdon Romanları / Kitapları:
2011: Aklından Bir Sayı Tut
2012: Gözlerini Sımsıkı Kapat
2013: Şeytanı Uyandırma
2014: Peter Pan Ölmeli

İzlemediğin sinema dikmelerini izle sinema kültürünü geliştir. Yabancı dizi izle tansiyon breaking bad. National geo people da çok harika insan belgeselleri var onları izle. Kitaptan bahsetmiyorum bile kitap zaten hergün mutlaka oku

Hayır telefon için değil, hani bulmacalarda olur ya numaralandırılmış noktaları birleştirince ortaya bir resim çıkar, işte o onun kitap haline gelmiş şekli. Her resim 1000 noktadan oluşuyor, ben şuan dünyanın en güzel şehirlerinden manzaraları yapıyorum :KK76:

Ben de 2 kez okudum onu her seferinde salya sümük ağlamaktan öldüm
Ahh hayatımın kitabı, abartısız tek geçerim:cry:

Laptop um bozuk yaptiriyorum o yuzden hep tel den giriyorum. Telden de pek dikkat edemiyorum yazdiklarima acikcasi zor oluyo
Bende telefondan giriyorum gerçi türkçe karakter secebiliyorum ama olmasaydı bile şu şekilde yazabilirdim. "Skliyorum yardim"yada "Bunalıyorum yardim"şeklinde. .

bu 4 ü de çok güzel aynı kişi üzerine. oldukça akıcı
John Verdon Romanları / Kitapları:
2011: Aklından Bir Sayı Tut
2012: Gözlerini Sımsıkı Kapat
2013: Şeytanı Uyandırma
2014: Peter Pan Ölmeli

Aaa aklindan bir sayi tut var evde o zaman direk ondan baslayimm

Hayır telefon için değil, hani bulmacalarda olur ya numaralandırılmış noktaları birleştirince ortaya bir resim çıkar, işte o onun kitap haline gelmiş şekli. Her resim 1000 noktadan oluşuyor, ben şuan dünyanın en güzel şehirlerinden manzaraları yapıy

Ayy tamam onu da arastiriyorum hemenn

İzlemediğin sinema dikmelerini izle sinema kültürünü geliştir. Yabancı dizi izle tansiyon breaking bad. National geo people da çok harika insan belgeselleri var onları izle. Kitaptan bahsetmiyorum bile kitap zaten hergün mutlaka oku

Evet bol bol dizi film izlerim buyuk ihtimal

Back
X