Sikildim yardimm

haftada 2 kitap bitiren birisi olarak kitap okumanızı tavsiye edeceğim tabi ki :)

ayşe kulin ve canan tan 'ın kitaplarında sıkılmazsınız diye tahmin ediyorum. çok akıcı bir anlatım tarzı var ikisinin de.

Kizlar yaz tatili geldi ve ben 3-4 ay evdeyim. Havalar cehennem gibi sicak. Evde vakit gecmiyo malesef calisamam da bana 3-4 ay evde guzel vakit gecirtecek, zamanin nasil gectigini anlamayacagim bir seyler onerir misiniz? Herhangi bir hobim yok yani bir seyle ugrasmiyorum. Dedigim gibi calisamam hep evde olcam oyle gunduzleri disari da cok cikmam cunku cok sicak bir yerde yasiyorum dedigim gibi bu yaz bos bos deliririm evin icinde gibi geliyo lutfen yardim edin siz evde neler yapiyosunuz?

kitap kesinlikle önerim olur ama 3-4 ay da sadece kitap okuyarak geçmez.
internetten keçe ürünlerine bakarak kesip dikme ile kendinize bir hobi edinebilirsiniz. çantalar, takı toka, aksesuar vb.
hatta ilerletirseniz paraya bile çevirebilirsiniz.
ben kendi oğlumun oğum ürünlerini keçeden kendim yapmıştım hem çok rahatlatıyor kumaş hem de ortaya bir ürün çıkınca insan mutlu oluyor.

Benim planım (çünkü sıcakta dışarı çıkamıyorum bende) ; kitap okumak, yastık gibi birşeyler işlemek (nasıl olur bilmiyorum bende araştırma asamasindayim ), kışın çok yoğun olduğum için dondurucuya birseyler atmak ve bir veya iki çalışmami sonlandırmak.
Inşallah mutlu huzurlu bir tatil olsun hepimiz için :)

Kizlar yaz tatili geldi ve ben 3-4 ay evdeyim. Havalar cehennem gibi sicak. Evde vakit gecmiyo malesef calisamam da bana 3-4 ay evde guzel vakit gecirtecek, zamanin nasil gectigini anlamayacagim bir seyler onerir misiniz? Herhangi bir hobim yok yani bir seyle ugrasmiyorum. Dedigim gibi calisamam hep evde olcam oyle gunduzleri disari da cok cikmam cunku cok sicak bir yerde yasiyorum dedigim gibi bu yaz bos bos deliririm evin icinde gibi geliyo lutfen yardim edin siz evde neler yapiyosunuz?
Puzzleee. Saate bir bakıyordum 3 saat geçmiş o kadar seviyorum yapmayı.

Bu yaz Diamond puzzle diye bir şey deneyeceğim. Bakın isterseniz.

Ya valla başlık da çok hoş olmuş.
Yanlış anlaşılmalara müsait.
Diktiricem falan dicen sandım :KK53:
Kusura bakma lütfen :KK45:

ben de oğlum ile ilgilenmenizi önersem

şaka bir yana seneye okula başlayacak oğlum 3 ay evde ve ben o günleri nasıl geçireceğiz derdindeyimmmm

haftada 2 kitap bitiren birisi olarak kitap okumanızı tavsiye edeceğim tabi ki :)

ayşe kulin ve canan tan 'ın kitaplarında sıkılmazsınız diye tahmin ediyorum. çok akıcı bir anlatım tarzı var ikisinin de.

Ben o tarz kitaplari peki sevmiyorum daha once okumustum ama sikilmistim. Haftada 2 kitap bitirmek super bende denicem :))

kitap kesinlikle önerim olur ama 3-4 ay da sadece kitap okuyarak geçmez.
internetten keçe ürünlerine bakarak kesip dikme ile kendinize bir hobi edinebilirsiniz. çantalar, takı toka, aksesuar vb.
hatta ilerletirseniz paraya bile çevirebilirsiniz.
ben kendi oğlumun oğum ürünlerini keçeden kendim yapmıştım hem çok rahatlatıyor kumaş hem de ortaya bir ürün çıkınca insan mutlu oluyor.

Ben pek anlamiyorum dikisten falan nasil ogrenebilirim?

Benim planım (çünkü sıcakta dışarı çıkamıyorum bende) ; kitap okumak, yastık gibi birşeyler işlemek (nasıl olur bilmiyorum bende araştırma asamasindayim ), kışın çok yoğun olduğum için dondurucuya birseyler atmak ve bir veya iki çalışmami sonlandırmak.
Inşallah mutlu huzurlu bir tatil olsun hepimiz için :)
Insallah canim sagol :)

kitap okuyabilirsin sıkılmadan okuyacağın kitaplar önerebilirim :) büyükler için olan boyama kitaplarından alabilirsin.
hint filmlerine taktım ben mesela onlardan izleyebilirsin.

noktalar olmayaydı iyiydi

Back
X