- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Konu başlığı açarken keşke Türkçe karakter kullansaydınız zira böyle çok abes duruyor
iş yerinde kahkahayı patlattım sayenizde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu başlığı açarken keşke Türkçe karakter kullansaydınız zira böyle çok abes duruyor
Ayşe Kulin mi dizi gibi devamlı oluyor romanları, her bir karaktere neredeyse birer devam niteliğinde ayrı ayrı romanlar çıkarıyor bi bulaştın mı çıkması zorhaftada 2 kitap bitiren birisi olarak kitap okumanızı tavsiye edeceğim tabi ki :)
ayşe kulin ve canan tan 'ın kitaplarında sıkılmazsınız diye tahmin ediyorum. çok akıcı bir anlatım tarzı var ikisinin de.
Kizlar yaz tatili geldi ve ben 3-4 ay evdeyim. Havalar cehennem gibi sicak. Evde vakit gecmiyo malesef calisamam da bana 3-4 ay evde guzel vakit gecirtecek, zamanin nasil gectigini anlamayacagim bir seyler onerir misiniz? Herhangi bir hobim yok yani bir seyle ugrasmiyorum. Dedigim gibi calisamam hep evde olcam oyle gunduzleri disari da cok cikmam cunku cok sicak bir yerde yasiyorum dedigim gibi bu yaz bos bos deliririm evin icinde gibi geliyo lutfen yardim edin siz evde neler yapiyosunuz?
ne tarz okumayı seviyorsun ona göre öneride bulunayımHangi kitaplari onerirsin acaba?
Blog degilde ona benzer bir sey yapmaya basladim ama cabuk sikiliyorumKitap oku, film izle, blog yaz.
Bir de burda takil...
Fantastik, dunya klasigi vsne tarz okumayı seviyorsun ona göre öneride bulunayım
Evet cok tesekkur ederim aslinda yapacak sey bolarkadaşım bir spor salonuna yazıl eğer imkanın varsa evde kek pasta vs yapmaya başla ben boyama kitabı aldım bir ara ipten bebek yaptım bir ara balkon bahçeciliğine sardım kitap okudum vs vs derken şimdi o günlerimi çok özlüyorum..
yapacak çok şey var aslında.. eğer imkanınız varsa halk eğitimin herhangi bir kursuna da yazılabilirsin.
en kötü ihtimalle evde bir program öğrenip onda kendini geiştirebilirsin.
Kendin yap olarak neler onerirsiniz?Odanın düzenini değiştirebilirsin,sevdiğin dizileri sezon sezon izleyebilirsin,mutfakta yeni tarifler deneyebilirsin,film geceleri,kendin yap fikirleri vsss
Temizlik ve yemek yapmak beni sikan seyler ama spor ve kitap olabilirO 3-4 Ayı bana verseler neler yapardım diye düşündüm de :) önce evin altını üstüne getirir paklardım. Sonra da mesela spor yapardım esnekliğimi dayanıklılığımı arttırmak mümkünse kilo vermek için. Evde klima vardır çok sıcak bi yerde yaşadığınıza göre. Kitaplara gömerdim kendimi. Bi de ben mutfakla uğraşmayı çok seviyorum. Değişik tarifler denerdim mesela. Ha tabi gün ortasında uyurdum tatlı tatlı![]()
Kendin yap sitelerinde binbir çeşit eşya yapımı var :) hangisini önereyim google a aratın keşfedinKendin yap olarak neler onerirsiniz?
Tamam cok tesekkurlerr :))Kendin yap sitelerinde binbir çeşit eşya yapımı var :) hangisini önereyim google a aratın keşfedin