- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Benim de sınavlarım bitse de ben de evde sıkılsam
Yaz tatillerinde sıkılmak mümkün müdür acaba?
Yaz dizileri başlıyor.Hiçbirini izlemesem bile yazı müjdeliyor oluşları bile onları gözümde etkileyici yapıyor.Belki bir yaz dizisine başlayabilirsiniz.
Sonra yabancı diziler var.Biri supernatural demiş iyi de olur 10 sezondu galiba zaten o dizi kolay kolay bitmez.
Film izlersiniz,akrabalarınızla arkadaşlarınızla pikniğe,yüzmeye gidersiniz,bol bol tembellik yapıp uyursunuz,Kitap okursunuz,bisiklete binersiniz,tatile gidebilirsiniz,kaç yaşındasınız bilmiyorum ama okulunuz varsa onun yüzünden yapmadığınız çılgınlıkları yaparsınız(mesela ben saçımı mora boyatmayı düşünmüştüm)Alışverişe,sinemaya gidersiniz.. bunlar gibi daha çok şey.
Yaz mevsimi ve tatili eğlenmek için çok müsait aslında.Yeter ki eğlenmesini bilin.
Hem oruç da geliyor evde dizi film izlersiniz sahura kadar oturursunuz arkadaşlarınızla bahçede balkonda yıldızları seyrederek sohbet edersiniz.
Ay çok güzel inşallah bu yaz hepsini yapıcam![]()
Yaz dizisi gibi anlatmissin cok sevdim

Ama oturdugum yerde pek arkadasim yok, dedigim gibi gunduz de pek disari cikamiyorum. Tv izlemiyorum ama internetten yabanci dizilere baslamayi dusunuyorum.