Sıkıldım...

cocukluktan deyince balık burcu musunuz
Balik değil ama aynı su grubundan yengeç burcuyum.
Balik arkadaslarla depresyon zamanı cok güzel aglamışlıklarımız vardır...
Takıntılı, saplantılı, sulu göz bi yengeç burcu....

Çıkamıyorum ki :KK43:
Ya ben mutlu olmayı beceremiyor muyum
Mutlu olmak nedir bilmiyor muyum ?
Insanları sürekli izliyorum.
Ben kafede kahve içerken bile buhran geçiriyorum mesela etrafima bakıyorum herkes pozitif herkes mutlu :110:
Şimdi hedef koydum öyle yalandan kendime
20 kilo vericem
Biliyorum versem de pfffffff bu muydu olucam.
Tek istediğim dağ başına taşınmak :bicak:
Biraz da su olsun izleyecek ..
Oraya gitsem soğuk diye dovunur muyum orası da belli değil :eek:
Benim de öyle hayallerim var; dağ, orman, kulübe vs. Ama kesin orda da bunalirim, yok bu sobayla kim ugrasacak, suyu kim tasiyacak, neden geldim vb.
Senin forumda görüştüğün arkadaslar varmis hic degilse. Onlarla kafa dağıtırsın telefonda. Benim konusabilecegim kimse yok. Konusulacak biri denk gelirse parkta tanımadığım kisilere 2 dk. derdimi açıp konuştuğum oluyor. Gerci benim icin tanimadiklarima anlatmak daha kolay, daha iyi.
Kendi gücümüzle toparlanacağız, kimse gelip dürtükleyip yerimizden kaldırmıyor.

Mutluluk icin herseyin tikirinda olmasini veya buyuk bir sebeb olmasini bekleyen varsa o iş yaş. Ben cabuk ofkelenip parlarim anlik ama 1 saate bisey olmamis gibi olurum genelde. Depresiflik en fazla 3-4 gun surer. Depresiflikten canim sıkılıyor cunku, devamli ben ölem, cok sikici, hayat ne kotu diye yasayamam. Herseyim cok mu mukemmel hayir ama mutluluga sebeblerim var kendimce. :)
En berbat zamanlarimda bile alttan alttan hep umutlu bakardim. Devamli bir mutsuzlugu surdurmek, mutlu olmaktan daha zor bence. Mutluluk cok kolay aslinda, bir de az düşünün bazen.
+1
Bu sefer umudum eksilmeyecek witch hunt witch hunt keske birbirimizi etkileyebilsek.

Beni depresif bilmiyorlar çoğu zaman aslında sıkıntı orda
Çok dışa dönük duruyorum .
Mesela dün spor salonunda eski bir arkadaşımla karşılaştım.
Aldatildi yeni boşandı.
Bana dedi ki senin gibi olmak isterdim
Ne güzel özgürsün,umursamazsın,başına buyruksun,mutlusun,hep gülüyorsun?!?!?!?
Hicbir şey demedim :)
Böyle görünüyorum dışardan
Mutlu neşeli güler yüzlü bol bol çeneli..
Kendi içimde mutsuzum eksigim ben :KK43:
Umarım sen başarırsın...
Gerçekten isterim bunu
Bir seyle baglanmak lazim hayata galiba, Turkcell olmasa da bir seyler ayakta tutar seni:)) Ben mutsuzluktan o kadar sıkıldım ki artik kendime gıcık oldum... Bakis acimi degistirmeye karar verdim. Çünkü olası yok...
Ben dinle ve cocugumla daha iyi hissediyorum.
Sen de degisiklik dene. Yoga, meditasyon bahsetmissin, bir an önce gittigin sporla birlikte bunlarla ilgilenmeye basla. Cok gelmezse evde de spor yao, belki kedin de katilir:)
Burda yazan kizlardan görüp yaptigim seyler vardi, beni bi dönem idare etti.
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997
Simdi de burdaki konunda birinin tavsiyesini gördüm, hemen aradim buldum, dün evde yaptim, enerjim degisti gercekten:) leslie demisti arkadas.

Bir seyle baglanmak lazim hayata galiba, Turkcell olmasa da bir seyler ayakta tutar seni:)) Ben mutsuzluktan o kadar sıkıldım ki artik kendime gıcık oldum... Bakis acimi degistirmeye karar verdim. Çünkü olası yok...
Ben dinle ve cocugumla daha iyi hissediyorum.
Sen de degisiklik dene. Yoga, meditasyon bahsetmissin, bir an önce gittigin sporla birlikte bunlarla ilgilenmeye basla. Cok gelmezse evde de spor yao, belki kedin de katilir:)
Burda yazan kizlardan görüp yaptigim seyler vardi, beni bi dönem idare etti.
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997
Simdi de burdaki konunda birinin tavsiyesini gördüm, hemen aradim buldum, dün evde yaptim, enerjim degisti gercekten:) leslie demisti arkadas.

Özelden yazabilirsin bana anlatmak istediğin şeyler olursa dinlerim ben :)
Leslie iyidir bi dönem bende yaptım
Şimdi spora gidiyorum .
Bu arada regl oldum
Korkularım bitti ..

Ben yine sıkıldım.. Buraya yazmak istedim.
Eşim 2 aydır yurtdışındaydı, 3 gün oldu geldi.
Bu haftasonu tekrar gidecek, görevi uzadı.. 1 ay daha yok.
Artık çok sıkıldım. Kaçıp gitmek istiyorum ama nereye? Eşimden başka içimi dökebileceğim kimse yok. Kimse anlamıyor, ya da garipsiyorlar. Ben bardağın dolu tarafını hiç göremiyorum...
Çok sıkıldım. Her şeyden. Alıp başımı gidemiyorum. İş yerinde oturuyorum, çalışamıyorum. Çevremdeki insanların iş çıkışı eşleriyle plan yapmasına gıcık oluyorum. Herkesi kıskanıyorum.
Hamileliğe umutlanmıştım. Bugün regl oldum, modum dibe vurdu yine.
Sıkıldım demek yetmiyor artık. Depreson mu, mutsuzluk mu? Bu yaşadıklarımı artık niteleyemiyorum.
Uyanamadığım bir kabus yaşıyorum. Tek istediğim biraz mutluluk. Olmuyor :(

Back
X