Annenin kadar Einstein'ın da lafı Witch :) Bilirsin bi geyiği vardır ya "Zeka mı, çalışmak mı?" diye sormuşlar, "Çalışmak" cevabını vermiş Einstein. İşlemediğin bir zeka, hiçbir işine yaramaz çünkü. Zekisin ve bunu nereden anladığımı soracak olursan "Sorgulama yetin hala devam ediyor, öldürmemişsin zekanı"

Kullan diyorum, çünkü bir başlasan, devamı gelecek. O başlangıcı atlamak mesele. Resimlerimin başına oturana kadar mesele, oturduğum an hadi sıkıysa kaldırın beni oradan, çat çat 3 günde 3 tablo bitirdim şaka gibi gelebilir sana ama ciddiyim.
Sevdiğin şeyleri tespit ettikten sonra, geriye bir tutam cesaret, bir tutam azim kalıyor. O ikisinden geçince de zaten başlangıcı da geçmiş oluyorsun. Çok düşündüm vaktinde, her gün, her dakika... Ailemi ayrı suçladım, kendimi ayrı suçladım ve kendime dibine kadar acıdım da. Ne bktan bir his bilirsindir. Ama ortada bir suç yok. Belki paylaşılmış bir hata, o kadar.
Belki daha vaktin var, başlamak için... İmrenmeyi bırakıp harekete geçmek için... Her zaman bir vakit var; bu yüzden geç kalmak yok "Vaktinde yaşamak" var. Beni kknın feylosofu etme gadın; kekini yap güzelce, dostunu dinle ve ona "Nasıl başlamalıyım, bu bıkkınlıktan nasıl aşılır?" diye sor. Belki kendi başlangıcını anlatınca dank eder.
Annemle annen benziyormuş; hep şunu duydum "Kendini mahvetti, evlere kapattı, kimseyi beğenmiyor, bıkıyor, sıkılıyor, girdiği işte kafa tutuyor, ya gidiver adamların huyuna suyuna bi sen misin alemin doğrusu-haklısı, işler bazen öyle yürür görmeyiver-duymayıver-bilmeyiver" ama olmadı... Biraz törpülendim ama tamamen olmadı çünkü tamamen bu şekle girsem, ben ben olmazdım. "Ben" kalan halimle, "Benim,bizim" olma yoluna girdim. Sen de girersin.
O cigaralı efkarlı smililer filan aaa, o kadar efkar cilde zarar. Şunları kullan bak arkadaşın geliyor, kek yapıyorsun.

Şimdi bu gadın da, anasının siparişi üzerine şelaleli manzara resmi çizmeye gidiyor. O şelaleyi çükületa şelalesi yapayım da dumur olsun bi. Benden manzara ne istiyon gadın, benim tarzım mı o? Rahmetli Bob amcam kıvamına getirecek beni, iki dakika bıraksam
Hadi bugün milat olsun, şu ölü toprağını atıver üstünden.