Sıkıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
İzmirde yaşıyorum.1 ay sonra kpss sınavım bitiyor.11 Eylülde tekrar işe başlayacağım.Bu sene 7 ay önce falan buraya gezmeye gittik.O da otobüsle.Ondan sonra biryere gitmedik.
Eşim iş yerinden sürekli izin alamıyor. Okul tatillerinde de işleri çok yogun.Eşime diyorumki, sınav sonrası 2 günlük araba kiralayım biryere gideriz.Bakarız diyor.Kışa dogru gideriz, heryer kalabalık diyor. Ama ben izin alamam.
Bayramda da otobüsler çok kalabalık oluyor diyor. Araba kiralamaya pahalı diyor. Bende sıkıldım sürekli çalış çalış.Tatil beldelerine otobüs falan gidiyor. Deniz dönüşü yorgun olur diyor.Sabahtan beri şişirmişim onu. Ama bakarız deyip çocuk gibi geçiştiriyor. Tek başıma tura katılayım diyorum, tribe giriyor.😵

Bu adam niye sizinle vakit geçirmek istemiyor? Tatilleriniz genelde nasıl geçiyor ki? Monoton ve olağansa heyecan uyandırmıyorsa yan çiziyordur böyle. Konunun ön gösterimini evdeyken çekin bence. Filmi de tatilde gösterime girecek deyin o alır inceyi 😂

Bu adam niye sizinle vakit geçirmek istemiyor? Tatilleriniz genelde nasıl geçiyor ki? Monoton ve olağansa heyecan uyandırmıyorsa yan çiziyordur böyle. Konunun ön gösterimini evdeyken çekin bence. Filmi de tatilde gösterime girecek deyin o alır inceyi 😂
Bu harici sürekli gezerdik. O zaman araba vardı. Ama şuan araba yok. Arabasız gezmek zor geliyor. Normalde o da gezmeyi seviyor.Bayramda sırf akraba gezmemek için memlekete gidecegim o derece.

Sıkılmakta haklısın da yapacak bir şey yok.

Adam gezmek istemiyor,senin de gezmeni istemiyor.

Kapıyı çekip gitmek de olmayacağına göre evde oturmaya devam.

Tatillerimiz eglenceli aslında. Buraya otobüsle gittik. Gayette güzel gezdik. Zaten 3 yıldır evliyiz. 2 yıl hep tatile gittik
Bu sene gidemedik.

Sıkılmakta haklısın da yapacak bir şey yok.

Adam gezmek istemiyor,senin de gezmeni istemiyor.

Kapıyı çekip gitmek de olmayacağına göre evde oturmaya devam.
Bende acayip sıkıldım. Şuan ders çalışıyorum ama zor zor.Yarın biryere anlaşma yapacagım. Gezeriz diye cumartesiyide boş bırakmak istiyordum ama görünüyorki gezemeyecegiz.

3 yıldır evliyim. İlk 2 sene araba vardı, çok güzel gezerdik.Bu sene bir kez otobüsle bursaya gittik.7 8 aydır biryere gitmiyoruz.Şuan okullar tatil ben evdeyim.Çok sıkıldım evde.Eşim, heryer kalabalık, otobüsle zor olur, araba kiralamak pahalı diyor. Ben turla tek başıma gideyim diyorum, ondada trip atıyor. Ben istiyorumki o plan yapsın. Madem gezip tozmayacağız ben neden çalışıyorum.
Bilgi icin tesekkurler. Iyi geceler hamfendi. :işsiz:

Araba alsa da kayınpederin arabası gibi olmaz. Kadın araba diye sayıklıyor bence geceleri
Elbette olmaz, indirimli araba gibi yüksek modeli rüyasında görür zaten.
Aileyi düşman bilip, arabanın tek sahibi gibi davranmayı bıraksaydı, tatiline de giderdi, gezerdi de.
Şimdi otursun evde, kurup dursun.

En azindan anlasiliyor simdi, teşekkür ederim.

Uyuz adamla evli enerjik kadin, cok uzucu. Izin almayin, ondan hareket beklemeyin, gezin tozun. Belki yola gelir.

Elbette olmaz, indirimli araba gibi yüksek modeli rüyasında görür zaten.
Aileyi düşman bilip, arabanın tek sahibi gibi davranmayı bıraksaydı, tatiline de giderdi, gezerdi de.
Şimdi otursun evde, kurup dursun.
Asgari ücretle zaten sıfır arabayı kim nasıl alsın.
Artık hiç vermezler gitti hgs yi de kapattı. Şimdi istemeye de yüzü yok.
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Daha çok oturacak da haberi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X