• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıldımmm

suskunsevda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
259
57
123
Üniversitede son senem olmasına rağmen hala gitmek zor geliyor. Yarın yolcuyum malum okullar ama hiç gitmek istemiyorum en yakın arkadaşım dediğim insanla şu an konuşmuyoruz kimseye zerre kadar güvenim kalmadı ve ben çok yoruldum artık. İçim buruk gidesim yok ama mecburum 4 ay bi insanın gözüne büyür mü onca sene geçmiş de benim büyüyor işte bitsede kurtulsam :(

Damarıma bastın şu an ya.
Acı çeke çeke okuyan kişilerden biriyim. Yine senin son senenmiş. Benim 2 yıl daha var.
Arkadaş çevremdeki insanların hepsinden nefret ediyorum. Hiç kafama göre birisi yok.
Nasıl geçecek bu yıllar onu düşünüyorum.
Sen sabret bak yarım dönemin kalmış iyi ki.
Okulu bitirdiğin an hiçbiri aklına dahi gelmez.

Bitice ahh bi aycık daha gudin dediğin günler gelcek daha durr... o zaman gidemeyince daha cok sıkılcaksin... :-(:-(:-( offf offf

Acı çeke çeke okuyan kişilerden biriyim. Yine senin son senenmiş. Benim 2 yıl daha var.
Arkadaş çevremdeki insanların hepsinden nefret ediyorum. Hiç kafama göre birisi yok.
Son senem olmasına rağmen böyle olması çok can sıkıcı. İnsanları daha iyi tanıyosun üniversitede. Ama artık kimseyi tanımak istemiyorum. inşallah ikimizde hayırlısıyla bitiririz bi an önce

ben de o durumdayim. insanlar universiteye gelince bi komplekse falan giriyo.bolumumdeki insanlari hergun gordukce sinirlerim firliyo. yakin arkadaslarim yok degil var tabi.amaa insan yine de okula lanet okuyarak gitmek istemiyor ya.

Son senem olmasına rağmen böyle olması çok can sıkıcı. İnsanları daha iyi tanıyosun üniversitede. Ama artık kimseyi tanımak istemiyorum. inşallah ikimizde hayırlısıyla bitiririz bi an önce

Umarım...
Üniversiteyi şehir dışında okumak çok dezavantajlı. Çocukluk arkadaşlarınla görüşemiyorsun bir kere.
Üniversitedekilerle çocukluk arkadaşlarımı kıyaslıyorum da arada dağlar kadar fark var. ^^

Umarım...
Üniversiteyi şehir dışında okumak çok dezavantajlı. Çocukluk arkadaşlarınla görüşemiyorsun bir kere.
Üniversitedekilerle çocukluk arkadaşlarımı kıyaslıyorum da arada dağlar kadar fark var. ^^
Öyle tabiki aileden uzakta orda da bi aile oluyosun ortam kuruyosun. Ve orda yediğin kazıklar daha bi koyuyo insana. İnsan arıyo tabi çocukluk arkadaşlarını heleki uzakta zor gerçekten

Gerçekten çok zor ya kimseye güven olmıcak mı :S

kardeş gibi olduğun insan bile mutluluğu yakalayınca yok oluyo. zaten nerde düşen şaşan varsa üniversitede o bulur. yolunu buldumuda sana ne güzel kullandım der gider. çok nadir gerçek dostluğu oradan bulmak.
sen kendi hayatına bak. spora git kursa yazıl dolu dol geçir. kimseye ihtiyacımız yok aslında.

ben de o durumdayim. insanlar universiteye gelince bi komplekse falan giriyo.bolumumdeki insanlari hergun gordukce sinirlerim firliyo. yakin arkadaslarim yok degil var tabi.amaa insan yine de okula lanet okuyarak gitmek istemiyor ya.
Benimde var sevdiğim arkadaşlarım ama işte en yakınlarla sorun yaşayınca bişeler zor geliyo. Hiç gidesim yok benimde :/

kardeş gibi olduğun insan bile mutluluğu yakalayınca yok oluyo. zaten nerde düşen şaşan varsa üniversitede o bulur. yolunu buldumuda sana ne güzel kullandım der gider. çok nadir gerçek dostluğu oradan bulmak.
sen kendi hayatına bak. spora git kursa yazıl dolu dol geçir. kimseye ihtiyacımız yok aslında.
İyi niyetli olsan suç insanlar bu iyi niyeti çok iyi kullanıyor kötü niyetli olsan yine olmuyor yapamıyorum. Evet canım haklısın yok. Ama dediğim gibi orda da bi aile oluyosun ve darbe yiyince de sonuç hüsran. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

İyi niyetli olsan suç insanlar bu iyi niyeti çok iyi kullanıyor kötü niyetli olsan yine olmuyor yapamıyorum. Evet canım haklısın yok. Ama dediğim gibi orda da bi aile oluyosun ve darbe yiyince de sonuç hüsran. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

amin canım amin. ben aynı evi paylaştığım aynı tastan su içtiğim insandan yedim en büyük taşı. şimdiki aklım olsa asla çok değer vermezdim. o yüzden değerli olan sadece sensin, geriye baktığında keşke dememen için herşeyin otogarda bitecek olmasını kabullen..

amin canım amin. ben aynı evi paylaştığım aynı tastan su içtiğim insandan yedim en büyük taşı. şimdiki aklım olsa asla çok değer vermezdim. o yüzden değerli olan sadece sensin, geriye baktığında keşke dememen için herşeyin otogarda bitecek olmasını kabullen..
Aynı durumdayız canım bende aynı durumdayım. Tek üzüldüğüm onca verdiğim emek. Bilsem hiç değer vermezdim. Ama işte insan bişeleri yaşayarak anlıyor, bunlarda bize ders oluyor. Öyle tabi canım

Omrumun en guzel arkadasliklarini, en guzel zamanlarini universitede gecirmeme ragmen artik kaldigim yurttaki sacma sapan, sorunlu, kimseyle anlasamayan, herkese satasan, kavgaci, uyumsuz kisiliklerden dolayi universiteden ben de bikmistim. Son senede yakin arkadaslar arasinda oluyor kopukluk, kusluk nedendir bilmem, sen de bunlardan birisin sanirim. Ama omrun hep okulla gectiginden yeterince farkli dert gormus sayilmazsin, daha kimler, ne dertler cikiyor insanin karsisina bir bilsen, mezun olunca basliyor asil hayat. Bolumun ne bilmiyorum ama issizlik, is arama, kpss, sinavlar, is basvurulari vs mahvediyor insani. Zaten son donemin, tadini cikararak okumaya calis bence, 4 yil okumussun, buralara gelmissin, 4 ay dedigin nedir ki? Kimseyle de kirgin olmamaya, tartismamaya calis, bir ayrildin mi bir daha gormuyorsun hicbirini.

ahh ahh beterın beterı vardır kızlar bence halinize sukredın :))) ben daha 1deyım ama sımdıden bunalldımmmmmm:1::1: :52::52::36:

Bundan 9 yil önceydi "bitsin şu okul" demekten baska bi cumle bilmeyen ben....

Tek duam tek dilegimdi, bitmiş sıkılmış yorulmuş bi ben vardı
Bitmiyordu sanki dersler bitmiyor yollar bitmiyor yillar gecmiyor gibiydi

Su diplomayi bi alayim fakir sevindiricem yardim edicem sunu yapicam bunu edicem diye diye bitti okul
Sonunda bitti diye kutlamalar yaptik...

Bugun geri donup baktigimda nasil içim sizlayarak ozledigimi anlatamam
O gunleri nasil tekrar yasamak istedigimi...
18 yasindaki bi genc kizin en masum halleridir universite
O kantindeki kuru tostlari bile animsayinca özlüyorum
Regl agrisindan hastanede sabahladigimiz geceler
Dost kazigi yemeler, yemek bulamayip biskuvuyu suya batirmalar
aglamalar ayirilmalar, barışmalar
sabaha dek suren muhabbetler
Final stresleri
aile özlemleri
Çaresizlik, mutluluk, sevinç, korku, telaş, heyecan,
ve final.... o diploma elinde!
Öyle bir boşluga dusuyorki insan, mezun olduktan 1 yil sonra anliyorsunuz bunu

Ki ben kucuk bi yerde okudum. Istanbuldan kalkip koy gibi bi yere okumaya gittim

Cok agladim orda
Alusamadim cunku
Zaman gecmiyordu benim icin
Ama simdi o kisacik zamanda ne cok sey yasamisim
Nekadar fazla tecrube edinmisim
Nasil özledim anlamatamam....

Insanlari orda tanıdık biz, dostlugu orda yasadik, dost kaziginida....
Aşkı orda öğrendik
Gelecek kaygısıyla yaşadık
Aile degerini orda anladik
Ama Özgürlüğüde orda tattik
Nasil sevilmezki

Bana iyi bi is getirmedi o diploma ama iyi bi hayat tecrubesi unutulmaz okul anilari en önemlisi yanlışı doğruyu yaşayarak öğretti

Keske daha dolu daha neseli gecirseydim diyorum
Geri gelmiyor o yıllar
Kiymetinizi bilin
Derslerinizi aksatmadan öğrenciliğinizi yaşayın

Üniversitede son senem olmasına rağmen hala gitmek zor geliyor. Yarın yolcuyum malum okullar ama hiç gitmek istemiyorum en yakın arkadaşım dediğim insanla şu an konuşmuyoruz kimseye zerre kadar güvenim kalmadı ve ben çok yoruldum artık. İçim buruk gidesim yok ama mecburum 4 ay bi insanın gözüne büyür mü onca sene geçmiş de benim büyüyor işte bitsede kurtulsam :(

Bizim okul 5 yıllık. Benim daha ikinci senem. Bu gibi durumları bende yaşadım. Şöyle bi yöntem buldum ; arkadaş çevrenigeniş tutmak. Bir iki kişi takılmamak ,daha çok kişiyle hep beraber takılmak. Böylece sadece bi kişiye odaklanmıyosun. Herkesle konuştuğun için pek sorun çımıyo. Sorun çıksada diğer arkadaşların olduğu için okula rahat kafayla gidiyosun

Back
X