sıkıldımmmmm :(

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
18
Evet dün görümce avukatları için bugün olanları anlatıyorm doğum zamanı yardımcı olmaya geldiğim gorumcem bana yerlesmeye gelmiş hemde fikrim falan Sorulmadan bi mecburiyet yok belirtiyim keyfi ailesi istanbulda biz sakaryadayiz neyse bu konu gündeme daha oncede gelmişti hiç yorum yapmayarak istemediğim her halimden belliydi bu yüzden eşimle baya sorun yaşamıştık ve tam doğum üstü yine aynı muhabbet ailem gelicek uzakta onlarda kalicaklar falan düşünen soran yok napicagımi nasıl davranicagimi şaşırdım artık ve bu kız öyle sessiz sakin oturan bu tip değil geçen geldiğinde eve resmen hakimiyet kurdu eşyaların yerini kafasına göre değiştirmeler kafasına göre düzen kurmalar sanki o ev sahibi ben misafir

Diğer konununuzu hatırlamıyorum ama yerleşmeye derken?
Artık sizde mi yaşayacakmış?

Eski konunuzu hatırlamadım ama
Davetsiz misafir ailem bile olsa hoşlanmam
Ki emrivakiden hiç hoşlanmam ,hele ki düzenimi alt üst etmesinden
Neci dir yahu bu görümce maksat ne ? huzur bozmak mı
''Gelinimiz ya lütfen bir kahve içmeye gel diye israr ede''r ben ise inşallah başka zaman der geçiştiririm.Kimseye rahatsızlık vermek istemem abimin evide olsa bu insan oğlu ne ilginç ya....çeşit çeşit...
Bende mi bir anormallik var acaba ne anlayacak şimdi bu davetsiz misafirlikten!!!!!
Tüm sorun EŞİN hemde başlı başına......

Saka mi ya ne demek sizde kalacak destek olacakmış ne vasıf la hemde sormadan

Ayrıca eşyaların yerine değiştirmek ne demek yahu cocukmu bu saf mi hadi o çocuk bekar anlamıyor bu işlerden annesi nerde bu kizin kızım karışma kimsenin evine niye demiyor rahatsızlık verme kalınmaz öyle sormadan etmeden falan ilginç ya bu erkek anaları bacilari abimin evi istediğimi yaparım fikrine nerden kapiliyor anlamıyorum ben şahsen gorumcem evimde değişiklik yaptığında resmen yüzüne söylemiştim aldım eski yerine koydum evlenince kendi evinde istediğini yaparsın dedim o oldu daha da gelemez evime sormadan etmeden ama KV çözüm bulamadık iste napcan inatmi inat

Biz bu konu yüzünden ayriliyodduk bi kaç ay önce nerdeyse sorun oldu baya tam kapandı derken doğum üstü yanıma diye gelip is görüşmelerine gitmeye başladı

gelene git diyemezsiniz haklısınız.. ama evinize düzeninize karıştırmamak elinizde.. Bişeyin yerini değiştiriyosa siz eski yerine alın kendisi görür de anlarsa ne ala.. anlamaz da sorarsa onun yeri orası dersiniz.. Velhasıl herkes yerini bilsin diye ufak tefek şeyler yapın eğer rahatsız olursa tekrar aynı şeyleri yapmayacaktır ve ya uzun uzun kalmaya gelmeyecektir.. yani normal biriyse :) o ev sizin ve eşinizin mezardan dedeniz de gelse ikinizin dediği olur razıysa size uyacaksa kalsın..

Bir kaç gün kalsın hiç ses etme. Sonra zaten sıkılır gider merak etme. Biraz ev işi yaptır bak nasıl kaçıyor

Bunların hepsi oldu ama bisey degismedi

Kavgayla tartışarak çözümlenecek şeyler değil bunlar..
Alacaksınız eşinizi karşınıza..
Ben bunu bunu bunu istiyorum diyeceksiniz..
Kısa ve net..
Eğer olmazsa da sen bilirsin diyeceksiniz..
Ama blöf olmayacak bu gerçekten de yapacaksınız anlaşılmazsanız..
Ya da susup sorun çıkarmayacaksınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…