Sıkılıyorum Artık :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gsss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
132
1
26
İzmir
Offf sıkıldım arkadaşlar sıkılııyorum içim kararıyor.
Belkide herşeyi sorun mu ediyorum bilmiyorum ama vücudumdaki çatlakları- zayıflamak istiyorum onu- önümüzdeki hafta sınav dolu- herşeyi ama herşeyi kafama takıyorum daha birsürü şeyy.
offffffffff.

Ben böyle dönemlere girdiğimde hep kendi durumumdan kötülerini düşünüp şükrederim.

Ben böyle dönemlere girdiğimde hep kendi durumumdan kötülerini düşünüp şükrederim.

Yok arkadaşım bende bu hafta ilk defa böyle bir şey oldu ben öyle çatlaklarımı falan çok dert etmezdim araştırırdım falan ama dert etmezdim daha ilerde lazerle geçittirim falan diyodum kilomda iyi sadece 3-4 kilo fazlam var sınavlar sadece sorun ama hiç takmazdım öle şeyleride bu hafta tuhaflaştım mesela sana bi örnek vereyim geçen sabah erken kaktım işim vardı çayı demledim fln camdan bakındım sonra kahvaltı ediyodum ben dışarı baktığımda havayı yağmurlu gördüm gibi oldum bide şakır şakır yağıyo diye biliyorum camı sıyırdım bi baktım günlük güneşlik allah allah dedim arkadaşada anlattım uyku sersemliğidir dedi .Saçma sapan şeyler..

Offf sıkıldım arkadaşlar sıkılııyorum içim kararıyor.
Belkide herşeyi sorun mu ediyorum bilmiyorum ama vücudumdaki çatlakları- zayıflamak istiyorum onu- önümüzdeki hafta sınav dolu- herşeyi ama herşeyi kafama takıyorum daha birsürü şeyy.
offffffffff.

sıkılma cnm.herkeste olan şeylerdir.ferah tut içini.sorun etme hiçbirşeyi içine atma takılma fazla bende öyleyim gerçi sıkılrm en ufak şeye..vücudundakinede takma ya herkste olan şeylr tek sorun sendemi kusurmu sendemi arıyrsn hoş kusursuz insanda yoktur tatlım.sınavlar da hayatımzdaki bişydir .hayatımız sınav gerçi o ayrı birşy.zamanla hepsi geçer ..içine atma .off çekme sabır de.cnm herşyi zamana bırak.ilerde ge.mişte bunları düşünnce neye takmışım diyeblcğin bişi..:16:

Back
X