• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkılmadan okumaniz dilegiyle derdime care

kkulubmoni

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
135
69
13
42
herkese iyi aksamlar,
Benimde derdime bir care olur insallah yorumlariniz.
Esimle severek evlendik ailesi yuzunden cok yiprattik birbirimizi iki cocugumuz var esim yapi itibariyle sessiz sakin , rahat , etliye sutluye karismayan standart turk erkegi.Ben kurallari olan duzenli alingan takintili duygusal artik insanlardan yedigi kaziklardan akillanmis kimseye guvenmeyen kıl bi insanim.Evliligimden esimden sıkılmis sogumus durumdayim beni bu noktaya getiren sebepler ise onun dusuncesiz olmasi...
mutsuzum mutsuzluk butun enerjimi dibe cekiyor..bedenende ruhende yorgunum.Esimle son konusmamizda artik kendisinden sogudugumu cinsel olarak yakinlasmak istemeyisiminde bu sogukluktan geldigini , benimle ilgilenip sevgisini ,deger verdigini gostermesini hissettirmesini dile getirdim.Ne yapabilirimki sana supriz yapilmaz begenmezsin gibi cumleler kurdu.Ya benim icin bisey yap iste gelirken bi cikolata alip karicigim bunuda sana aldim bak desen mutlu olucam ya dedim demez olaydim o gun bugun her aksam cukulata alip geliyor o gun bugunde mecbur kalmadikca konusmuyorum.Tartismiyorum kavga etmiyorum.Tek basima yasiyorum aslinda yasayamiyorumda boyle berbat durumdayim ayrilmayi bosanmayi dusunmuyorum onuda bastan soyliyim :))) ben ne yapicam istedigim sey cok basit oldugu halde neden anlamiyor bu adam.

E siz yapın süprizler.
Senden de bekliyorum deyin, sıcak olun gülümseyin gülümsetin.
Hiçbir şey yapmayıp, senden soğudum süpriz de yapmıyorsun denir mi.
Eşiniz yapı olarak sessiz sakin biriymiş böyle tanıdınız dimi sonradan değişmedi.
Bence düzeltilebilir şeyler için evliliği pat diye bitirmeyin, kolaya kaçmayın.

Hergün çikolata almasi ve bunu siz söylediğiniz ve de mutlu olacaginiz icin yapmasi iyi bir eşiniz olduğunun göstergesidir.Firsat buldukça eşinizle sohbet edin zaten en büyük problemler bazen konuşmamaktan dolayi oluyor.

herkese iyi aksamlar,
Benimde derdime bir care olur insallah yorumlariniz.
Esimle severek evlendik ailesi yuzunden cok yiprattik birbirimizi iki cocugumuz var esim yapi itibariyle sessiz sakin , rahat , etliye sutluye karismayan standart turk erkegi.Ben kurallari olan duzenli alingan takintili duygusal artik insanlardan yedigi kaziklardan akillanmis kimseye guvenmeyen kıl bi insanim.Evliligimden esimden sıkılmis sogumus durumdayim beni bu noktaya getiren sebepler ise onun dusuncesiz olmasi...
mutsuzum mutsuzluk butun enerjimi dibe cekiyor..bedenende ruhende yorgunum.Esimle son konusmamizda artik kendisinden sogudugumu cinsel olarak yakinlasmak istemeyisiminde bu sogukluktan geldigini , benimle ilgilenip sevgisini ,deger verdigini gostermesini hissettirmesini dile getirdim.Ne yapabilirimki sana supriz yapilmaz begenmezsin gibi cumleler kurdu.Ya benim icin bisey yap iste gelirken bi cikolata alip karicigim bunuda sana aldim bak desen mutlu olucam ya dedim demez olaydim o gun bugun her aksam cukulata alip geliyor o gun bugunde mecbur kalmadikca konusmuyorum.Tartismiyorum kavga etmiyorum.Tek basima yasiyorum aslinda yasayamiyorumda boyle berbat durumdayim ayrilmayi bosanmayi dusunmuyorum onuda bastan soyliyim :))) ben ne yapicam istedigim sey cok basit oldugu halde neden anlamiyor bu adam.
Keske baska birsey isteseydin:KK48:

Ay aynı benim herif:KK45: süpriz yap dersin böh diye korkutur süpriz der. Erkekler odun oluyo biraz bak çikolata ile yontmaya başlamışın bidahakine pırlanta altın vs iste eşin seni seviyor sende onu. Tek yapman gereken psikoloğa gitmek hayattan zevk almaya bakmak al bi çekim yasası adlı kitabı uygula yazanlar pozitif pozitif yaşa missss:21:

Cinsellik sizin hormonlarınızla ve güdülerinizle alakalıdır, eşiniz sizi şaşırtmıyor diye nasıl soğuyorsunuz merak ettim. Seksi bir silah gibi erkeklere karşı kullanmak Türk kadının lugatına bir girmiş bir daha çıkmıyor maşallah. Erkekler böyle yani siz dua edin 1 gün getirip bırakmamış, adam alıp getiriyor işte. Bana biraz kıymet bilmiyorsunuz gibi geldi. Madem evliliğinizden sıkıldınız o zaman da biraz siz çaba gösterin kocanızı suçlamak yerine. Pastam dursun kaynım doysun, oh..
Kimse gelip boşan demezdi burada zaten bu konuya.

Ay aynı benim herif:KK45: süpriz yap dersin böh diye korkutur süpriz der. Erkekler odun oluyo biraz bak çikolata ile yontmaya başlamışın bidahakine pırlanta altın vs iste eşin seni seviyor sende onu. Tek yapman gereken psikoloğa gitmek hayattan zevk almaya bakmak al bi çekim yasası adlı kitabı uygula yazanlar pozitif pozitif yaşa missss:21:
Belki de şaka yaptınız ama eşlerinizden gerçekten altın pırlanta isteyebilir misiniz? Ben çok utanırım. :KK23:

Her erkek romantik ve düşünceli olamıyor maalesef. begenmezsin dediğine göre belki de siz körelttiniz adamı. Potansiyelini açığa çıkaramamış çikolata demişsiniz yağdırmış :) öncelikle evinizde beraber vakit geçirip blr şeyler paylaşmadıktan sonra her akşam eve özel sürprizler yaparak girse sevginiz artacak mı yani? Sürpriz yaptı diyelim gerisi ne olacak ? Bence biraz iletişimsizlik var ondan böylesiniz.

Belki de şaka yaptınız ama eşlerinizden gerçekten altın pırlanta isteyebilir misiniz? Ben çok utanırım. :KK23:
Ben isterim kupe istemistim anneler gununde aldi simdi de altin cerceve kolyelerden istiyorum.Ben isteyip bir de detayli tarif etmezsem benim esim becerip alamaz :21::rolleyes:

Ah bu hormalar diyorum.... :)
Herkesin evliliğinde iyi yada kötü yaşanmışlıklar var..
Zaman zaman bende uzaklaşıyorum eşimden dokunasım gelmiyor..Mutsuz hissediyorum ay boşanayım kurtalayım diyorum..
Yanlız başıma kalmayı çok özlediğimden kendimi saçma sapan depresyonlara sokuyorum.
Sürekli ilgi göstermek bana göre değil eşimde hep ilgi göstereyım sapur supur ıster böggkk.
Kafanı dinle işte daha ne istıyorsun diyesim geldi..DEDİMMMMMM.:))

Erkekler neden anlamaz ki isteklerimizi aslında senin istediğin çok basit sadece biraz işgilenmesi seni mutlu etmesi tek istediğin ama bu kadar basit bir durumu isteği anlamayacak kadar odunlar nedense benim kocam da böyle ağzımla sölerim bana böyle davran bunları yap die ama sölememe rağmen becerip yapamaz hep yarım yamalak ve bu beni hiç bi zaman memnun etmiyo saten sölediğim içinde bi önemi espirisi kalmıyo ama sen gerçek anlamda soğumuşsun arkadaşım o adam sana ne yapsa boş eğer ciddi anlamda boşanmak istiyosan al karşına uzun uzadıya konuş derim ben anlat derdini isteklerini eğer yapmazsa o zaman yolunu çizersin rabbim yardımcın olsun inşallah ilgisiz koca çok zorrrr:110:

Back
X