• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkılmadan okumaniz dilegiyle derdime care

Siz yine şanslısınız adam her gün çikolata getiriyor.Keşke bana da her gün biri browni getirse:KK53: Ama neyse diyen geçiştiren umursamayan insanlar var.Sevişmeden önce siz birbirinize sarılıp sokulmayı deneyin.Bir insan eşinin kokusunu alıp sarıldıkça öptükçe nasıl soğur ki:KK68:

herkese iyi aksamlar,
Benimde derdime bir care olur insallah yorumlariniz.
Esimle severek evlendik ailesi yuzunden cok yiprattik birbirimizi iki cocugumuz var esim yapi itibariyle sessiz sakin , rahat , etliye sutluye karismayan standart turk erkegi.Ben kurallari olan duzenli alingan takintili duygusal artik insanlardan yedigi kaziklardan akillanmis kimseye guvenmeyen kıl bi insanim.Evliligimden esimden sıkılmis sogumus durumdayim beni bu noktaya getiren sebepler ise onun dusuncesiz olmasi...
mutsuzum mutsuzluk butun enerjimi dibe cekiyor..bedenende ruhende yorgunum.Esimle son konusmamizda artik kendisinden sogudugumu cinsel olarak yakinlasmak istemeyisiminde bu sogukluktan geldigini , benimle ilgilenip sevgisini ,deger verdigini gostermesini hissettirmesini dile getirdim.Ne yapabilirimki sana supriz yapilmaz begenmezsin gibi cumleler kurdu.Ya benim icin bisey yap iste gelirken bi cikolata alip karicigim bunuda sana aldim bak desen mutlu olucam ya dedim demez olaydim o gun bugun her aksam cukulata alip geliyor o gun bugunde mecbur kalmadikca konusmuyorum.Tartismiyorum kavga etmiyorum.Tek basima yasiyorum aslinda yasayamiyorumda boyle berbat durumdayim ayrilmayi bosanmayi dusunmuyorum onuda bastan soyliyim :))) ben ne yapicam istedigim sey cok basit oldugu halde neden anlamiyor bu adam.

eşiniz mücadele ediyor ama bu konuda aferim ona sadece yönlendirmeniz gerekiyor, sizi rutin hayatta sıkmış olabilir, bence çalışın, iş stresi yoğunluğu falan derken kafaya takacağın şeyleri takmıyorsun hatta evde durmak için yer arıyorsun

Belki de şaka yaptınız ama eşlerinizden gerçekten altın pırlanta isteyebilir misiniz? Ben çok utanırım. :KK23:
Benim bi arkadaşım nisanliyken mardin é geziye gitmişlerdi orada nişanlısı telkari gümüşlerden beğen alalım sana bi tane demiş bizimki de yok ben altın severim takmam gümüş demiş o gün bu gündür her hediyelik durumda altın kolye bileklik allah ne verdiyse altın alıyo kocası :KK19:

Demek ki istediğini yapmaya hevesli.
Yani istemese onu da almazdı.
Sen çikolata dediğin için de öyle devam etmiş, güzel bir şey aslında.
Madem boşanmayı düşünmüyorsun sen de bu şekilde konuşup isteklerini dile getir.

herkese iyi aksamlar,
Esimle severek evlendik ailesi yuzunden cok yiprattik birbirimizi iki cocugumuz var esim yapi itibariyle sessiz sakin , rahat , etliye sutluye karismayan standart turk erkegi.Ben kurallari olan duzenli alingan takintili duygusal artik insanlardan yedigi kaziklardan akillanmis kimseye guvenmeyen kıl bi insanim.Evliligimden esimden sıkılmis sogumus durumdayim beni bu noktaya getiren sebepler ise onun dusuncesiz olmasi...
mutsuzum mutsuzluk butun enerjimi dibe cekiyor..bedenende ruhende yorgunum.Esimle son konusmamizda artik kendisinden sogudugumu cinsel olarak yakinlasmak istemeyisiminde bu sogukluktan geldigini , benimle ilgilenip sevgisini ,deger verdigini gostermesini hissettirmesini dile getirdim.Ne yapabilirimki sana supriz yapilmaz begenmezsin gibi cumleler kurdu.Ya benim icin bisey yap iste gelirken bi cikolata alip karicigim bunuda sana aldim bak desen mutlu olucam ya dedim demez olaydim o gun bugun her aksam cukulata alip geliyor o gun bugunde mecbur kalmadikca konusmuyorum.Tartismiyorum kavga etmiyorum.Tek basima yasiyorum aslinda yasayamiyorumda boyle berbat durumdayim ayrilmayi bosanmayi dusunmuyorum onuda bastan soyliyim :))) ben ne yapicam istedigim sey cok basit oldugu halde neden anlamiyor bu adam.
Bazı erkekler böyle oluyor. Aslında şanslısınız. Eşiniz yönlendirilebiliyor. Yani bigün bir çiçek alanım yok deseniz çiçekte getirir. Yemeğe sinemaya süpriz yapan yok deseniz onuda yapar gibi geldi. En azından bişeyler yapma çabası var.

herkese iyi aksamlar,
Ay ne güzel ya.. :) standart Türk erkeği demişsin ama bence kocan standart Türk erkeklerinden çok çok daha iyi.. Sessiz, sakin, çikolata alıp gelmesi falan babamı getirdi gözümün önüne. Bence eşinin kıymetini bil. anladığım kadarıyla sen de biraz kendini tutamayıp adama söyleniyorsun sanırım bu da annemi anımsattı bana :) Bence sen eşine ilgi alaka göster, o zatan sana çok daha fazlasını gösterecek emin ol. Bak adam sürprizi beğenmezsin demiş.. Bazen yaptığı şeyleri çok beğenmesen de sevinmiş görün ki, o da seni öyle gördükçe çok daha fazlasını yapacaktır emin ol. Ama eşini üzme ya valla sanki babamı anlattın.. :) Bak şu an annemle babam ayrı, ama babam halen maddi manevii hep annemin yanında. Babamla her zaman gurur duydum. Düğünümde birçok kişi ayrı olduklarına emin olamadı. Bence kaybetme seni bu kadar düşünen adamı. Sen de bir şeyler yap onun için ;)

tek tek isim yazamiyorum tesekkur ederim olumlu olumsuz yorumlara... 6 yilin ozeti 3-5 kelimeyle anlatilmiyor.Ben istekte bulunmaktan hoslanmayan yapidayim( dile getirdigimde yapiyorsa kiymeti kalmiyor) o dusunsun bugunde karim icin cocuklar icin sunu yapayim bi degisiklik olsun diye dusunmesini bekliyorum.Son geldigimiz durum bianda olmuyor.Bende evliligimiz hareketlensin bu monotonluktan cikalim diye biseyler yapmaya calissamda cocuklar ufak, kisitli dusunebiliyorum.Butun gunum 3,5 yas ve 1,5yas yemeklerini yedirmek uyutmak bakimlariyla ev isi mutfakla geciyor.Mesela gecen sene aralikta eşimin dogum gununde yagmurlu havaya ragmen cocuklari alip iş cikisina yarim saat kala elimizde ufak pankartlarla supriz yaptik hic beklemiyordum cok mutlu oldum dedi dedide aradan 2 ay sonra 14 subat sevgililer gununde gunduz gezdik istedigin bisey varsa begen alalim dedi , eve geldik beni cocuklarla birakip annesini ziyarete gitti ( ben ailesiyle gorusmuyorum ) 2 haftada bir ziyaret eder annesini.Ama cok koydu baska gunmu yoktu gidecek bi gun once gitseydin yarini dusunerek... bi arkadasim cinsellikle tehdit demiste bu durumda gece 12 de gelen adami nasil arzulayayim.

sen eşinin ailesi ile görüşmüyorsun, eşin bunu prbolem etmiyor ve 2 haftada bir de görüşüyor onu bile çok görmüşsün. bence sen çok fazla şey istiyorsun. adamın yapısında yok süpriz yapmak ama sen ne istersen yapıyo sonuçta değil mi?

canım benim eşim de öyle sessiz sakin bi dönem bende boşanmayı düşündüm hatta bunu kendisine söyledim çok araştırdım dedim böle yaparsak tek celsede boşanabiliriz diye şimdi biraz daha düzeldi yada bana öle geliyor bilmiyorum. böyle eşlerle evli olmak evet kolay sorunlu değiller ama tek başına yaşadığınızı düşünmeye başlıyorsunuz en azından evdeyken yok gibiyse hiç olmasın hayatımda en azından sinirim bozulmaz diyorsunuz. Bazen bağıra bağıra kavga etmek istersiniz yeterki bişeyler söylesin bileyim istersiniz, sonrada barışalım belki barişması farklı olur istersiniz, ama olmaz o sadece kısa bir kaç cümle söyler ve ne istediğinize tam olarak anlamadan yapmaya çalışır. çok zor bazen duvara konuşsaydım dillenmişti derim . ama şu var ince ayrıntılara bakmayı dene mesela benim eşim canım ne isterse almaya çalışır parası yoksa bulur kredi çeker gerekirse kendi yemez ben yiyeyim diye , bazen bakar ben güzel yiyorsam o yemeği bırakır ki bana kalsın ben doyayım. bi tane çikolatayı tek başına yemez eve getirir beraber yeriz. ama karımda bunu seviyo eve giderken alayım demez, hasta olayım ateşler içinde yanayım ki oldu bu 40,7 idi ateşim gel doktara gidelim demez beni doktora götür dersem bulur bi araba götürür. bu versiyon böyle işte sen söylersen olur söylemezsen umurunda değil. aşk tutku bekleme olmaz en büyük lüksüm iş yaparken gelip bir yerlerimi mıncıklaması işin ne zaman biter demesi o kadar :) şimdi ben kabullendim bu durumu ve söyleyince yapıyorsa eger bende söylerim ağzım mı yorulcak diyorum. ara ara laf sokma şeklinde gülerek tabi , bazen güzel şekilde bi türlü söylüyorum o da yapmaya çalışıyor.

Öncelikle eşiniz çabalıyor. İnsan doğası herkes sevgisini, duygusunu dışarı eşit ölçüde yansıtamaz. Ona çikolata al deyince sadece çikolata istediğinizi sanmış olabilir. Birlikte çocuklarınız küçük bile olsa zaman yaratmalısınız. Mesela arada bir baş başa yemek yemek, romantik komedi filmler izlemek, belki de romantik minicik bir dans... Düşünsenize siz ona bir kapı açarsanız demek ki gelecek sizinle her akşam aldığı çikolatalar bunun habercisi. Sen beğenmezsin demiş bu bana çok yakın bir insanı hatırlattı, bizde ona ne alacağız diye kıvranırız sonunda ayyy nasılsa beğenmeyecek diye pes ederiz. Bu duyguyu çok iyi biliyorum, onunla flört etmekten, küçük sürprizler yapmaktan vazgeçmezseniz kazanan siz olacaksınız. Lütfen ilişkinize eşinize sahip çıkın emek verin, yol açın...

enazıdan öküz değil elini taşın altına koyuyor sorunları yüzde yüz size yıkmıyor.bu onun göstergesi.ona göre yeterli size göre yetersiz bir çözümdür. yeterlisi ne bilmiyorum inanın.

bosanmayi dusunmuyorum arkadaslar , hasta olurum benden iyi bakar cocuklara sutlerini icirir uyutur bastan yazdim esim iyi niyetli bi insan. durust isinden evine gelir.Karakterine hic laf soyleyemem.Ama benim ondan beklentilerim dahada fazla ruhumun dilinden anlamiyor sevdigini biliyorum ama sevgisini gormuyorum aksam isten gelir nasil gecti gunun nevar ne yok dicek olurum" hic ayni seyler"der konusma biter..cayimizi icer tvye bakariz yatariz.
Gecmiste zaman zaman ayni dusuncelere kapilmis biri olarak size sunlari soylemek istiyorum.hepimizin hayat sartlari belli bir standartta Tv de gorduguze gozumuze sokulan o sasali hayatlari yasamiyoruz.Bence azicik elindekiyle yetinme ve sukur etsek butun bu memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Evliliklerde tabiki eskiyor ilk gunki ask külleniyor 9 senelik evliyim esimide cok severek evlendim ozunde iyi biridir ama simdi tutupta neden bana surprizin yok monotonlastin diye sorun yaratmak bence sükürsüzlüktür. Ve sadece sizi mutsuz eder. Siz elinizden geldigince ufak sürprizler yapin gülümseyin. Devamli sikayet ederek erkekleri düzeltemiyoruz. Elinizdekiyle mutlu olun. O her aksam getirdigi cikolata sizin icin büyük bi mutluluk sebebi olsun mesela. Fazla birsey beklemeyeceksin kimseden iste ozaman mutlu olmayi ogreniyorsun. Nacizane dusuncem bu sekilde...

Aslinda eşlerimiz ufak şeylerden de mutlu olabileceğimizi bi idrak edebilseler mesele kalmiycak :) illa pirlanta altin inci istemiyoruz ki dimi ama, onlarin bizi düşündüğünü hissedebilelim bizim içim çaba gösterdiklerini görelim bize yeter ama bunu anlatamiyoruz işte :KK31:

herkese iyi aksamlar,
Ayy cok tatli yaa:KK70:her aksam cikolata aliyo bak ya en azindan sozlerinizi dikkate almis ama,bunlari yapmayanlarda var canim belliki esiniz o kadar ince dusunceye sahip degil,ama o siz egitebilirsiniz umut var yani:KK54:pes etmeyin madem siz cikolata dediniz aliyo,o zaman yapmasini istediginiz seyleri yazin esinize valla yapin bunu cunku bu durumda onun dusunup yapmasini beklersen daha cok beklersin:KK53:ciddiyim bunu dene bakalim sonuc ke olacak?bide bazi seyler biz kadinlarin elinde canim isteklerini acikca ifade edeceksin,cokta beklentiye girme tabiki..

Esiniz sizden daha cok gayret ediyor evliligi kurtarmaya. Gidp hergun sIzi mutlu etmeye ugrasiyor hic usenmeden. Sizde bi sevinmis gbi yapip opucuk verseniz tamamdi aslinda is. Burya bu konuyu siz degl esiniz acsa daha cok hakkiydi.
Siz bosanmiycam diyip yerinizde sayiyorsunz. Asil gercek savasi o veriyor, biseyler cabaliyor yuvam yikilmasin diye.
Ne kdar dgru sekilde yapiyor bunu bilmem. Ama cabaliyor, sizden daha cok cabaliyor.

cikolata sadece ufak bi ornekti , lakin insan ac iken cani cikolata istemez , kuru ekmek daha tatli gelir o an soguktan icin uşuduyse sicak bi corba sicaktan bunalmissa 1 bardak su , caniniz su isterken kocaman pasta gelince benim gibi burun kiviriyorsunuz bana 1 bardak su getir desen getirecek ama bir kereye mahsus tekrar isteme durumu tekrar tekrar... benzer durumu yasayanlar beni anladi ama henuz cozum bulamadik bu mevzuya :))))

Esiniz sizden daha cok gayret ediyor evliligi kurtarmaya. Gidp hergun sIzi mutlu etmeye ugrasiyor hic usenmeden. Sizde bi sevinmis gbi yapip opucuk verseniz tamamdi aslinda is. Burya bu konuyu siz degl esiniz acsa daha cok hakkiydi.
Siz bosanmiycam diyip yerinizde sayiyorsunz. Asil gercek savasi o veriyor, biseyler cabaliyor yuvam yikilmasin diye.
Ne kdar dgru sekilde yapiyor bunu bilmem. Ama cabaliyor, sizden daha cok cabaliyor.
esimin cabaladigini dusunemiyorum ben ,robot gibi davraniyor bana gore

cikolata sadece ufak bi ornekti , lakin insan ac iken cani cikolata istemez , kuru ekmek daha tatli gelir o an soguktan icin uşuduyse sicak bi corba sicaktan bunalmissa 1 bardak su , caniniz su isterken kocaman pasta gelince benim gibi burun kiviriyorsunuz bana 1 bardak su getir desen getirecek ama bir kereye mahsus tekrar isteme durumu tekrar tekrar... benzer durumu yasayanlar beni anladi ama henuz cozum bulamadik bu mevzuya :))))
Sizin yerinizde olmak isteyen binlerce kadın vardır eminim.. Bence siz de eşinize biraz daha ılımlı olursanız eminim eşiniz daha çok şey yapacaktır. Kendinizi onun yerine koyun.. Bir şeyler yapıyorsunuz, ama eşiniz beğenmiyor. İçinizden gelerek başka şeyler yapar mısınız?? Biliyorsunuz ataerkil kurallara uyan erkekler çoğunlukta ve sizin bu tepkinize karşılık "öff be kadın.. amma çan çan ettin. beğenmiyorsan çeker gidersin" diye verecek çok fazla erkek var. Belki de istediğiniz erkek öyle birisi. Öncelikle duygularınızdan ve istediğinizden emin olun. Ama eşinize haksızlık yapmayın. O bunu hak etmiyor görünüşe göre :( ya her gün çikolata alıp gelmesi bile bu adamın içinde zerre kadar kötülük olmadığını gösterir zaten

Back
X