bak canım 8 senelik evliyim benim de eşim aynı demiştim bir önceki yazımda ama ben cok çabaladım benım eşimin birde ilk karısı (ki bu bilgisayar oluyor benden çok ilgi gösterirdi ) vardı o bilgisayarın başına gitti mi ben kucana oturup rahat vermedim mıncıkladım bunu kızarak değil hem gülerek hem kızdırarak yaptım baktı olmuyor kalmak zorunda kaldı hiç bağırmadım benim eşim dizi seyretmez 2 sene dizi izlemedim o gelince ortak kararımızla film bulup açtık hep istediğimiz filmleri izledik o evdeyken hiç iş yapmadım hep yanında oldum hiç ilgimi eksik etmedim o konuşmadı ben konuştum yorum bile yapmazdı ( bak aklıma geldi yine ) yatakta ilgili hiç cezalandırmadım eşimi o istemiyosa ben istedim. öle bir zaman geldi ki eşim gelen misafiri kıskanmaya başladı onunla ilgilenmiyorum diye (çocuk gibi allahım ) 2 sene bu şekilde gitti birde çocuğum oldu kolikli bir bebekti zor günler yaşadık bu zamanda çok destek oldu bana hakkını yiyemem hem çocuk hem eşimle ilgilendim. 5 sene sora baktım ben tek başıma tırmalıyorum sorgulamaya başladım soğumaya başladım o kadar alışmış ki benim ilgime, ilgi göstermek aklına bile gelmiyor konuştum bir dönem düzeldi sonra yine aynı tekrar konuştum yine aynı (eeeee sokma akıl 3 adım demişler ) sonra boşanmak istediğimi söyledim araştırdım ettim ' ben sana aşkı yaşattım ama ben yaşamadım olmuyor dedim ' düzelcem dedi bi ara yine düzeldi gibi oldu yine aynı baktım olmuyor böyle kabullenmeye karar verdim bende insan fıtratı değişmiyor maalesef ( hala arada uyarırım senin ayarlar odun moduna kaydı düzeltelim diye o arada mıncıklarım ayarları düzeltiriz ) , ama bakıyorum da şimdi, eskisi gibi değil, hala hamuru odun ama galiba ben böyle seviyorum kızdığımı üzüldüğümü anlasın diye beklemiyorum söylüyorum o da yapmaya uğraşıyor ne zaman bana olan çabasını bırakır işte o zaman benden onu bırakırım diyorum.
biraz çabala arkadaşım aradaki sıcaklığı sen koru yatakta da sarıl sıkı sıkı bak ozaman değişir işte , önceden hep ben sarılırdım eşime o uyuyamazdı bıri ona sarılırken ben onun şaçını okşayarak sarılıp uyumaya alıştırdım şimdi ben yatamıyorum o da bana vantus gibi yapışıyor..