• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkılmadan okumaniz dilegiyle derdime care

esimin cabaladigini dusunemiyorum ben ,robot gibi davraniyor bana gore

Varsayalimki esiniz robot gibi davraniyor.
Gidip hergun cikolata aliyor.
Peki siz ne yapiyosunz?
O aldigi cikolatayi gorup uff diyosunz icinizden otrdgunuz yrde.
Hangisi daha cok efor istiyor sizce?
Gidip almakmi yoksa burun bukmekmi?

Kocaniz sizden daha cok caba sarfediyor.

cikolata alip geliyo yemiyorum sonraki gun bi kare cikolata daha onuda digerinin yanina koyuyorum sonra birdaha arada bi cocuklara kucuk parca kirip veriyorum sonra cikolata var diye almiyo bi muddet , ben regl zamani hepsini yiyorum sonra goruyo cikolata bitmis yine alip geliyo herseyi rutine bagliyo, bu surede hic konusmuyoz ...

Son düzenleme:
herkese iyi aksamlar,
Benimde derdime bir care olur insallah yorumlariniz.
Esimle severek evlendik ailesi yuzunden cok yiprattik birbirimizi iki cocugumuz var esim yapi itibariyle sessiz sakin , rahat , etliye sutluye karismayan standart turk erkegi.Ben kurallari olan duzenli alingan takintili duygusal artik insanlardan yedigi kaziklardan akillanmis kimseye guvenmeyen kıl bi insanim.Evliligimden esimden sıkılmis sogumus durumdayim beni bu noktaya getiren sebepler ise onun dusuncesiz olmasi...
mutsuzum mutsuzluk butun enerjimi dibe cekiyor..bedenende ruhende yorgunum.Esimle son konusmamizda artik kendisinden sogudugumu cinsel olarak yakinlasmak istemeyisiminde bu sogukluktan geldigini , benimle ilgilenip sevgisini ,deger verdigini gostermesini hissettirmesini dile getirdim.Ne yapabilirimki sana supriz yapilmaz begenmezsin gibi cumleler kurdu.Ya benim icin bisey yap iste gelirken bi cikolata alip karicigim bunuda sana aldim bak desen mutlu olucam ya dedim demez olaydim o gun bugun her aksam cukulata alip geliyor o gun bugunde mecbur kalmadikca konusmuyorum.Tartismiyorum kavga etmiyorum.Tek basima yasiyorum aslinda yasayamiyorumda boyle berbat durumdayim ayrilmayi bosanmayi dusunmuyorum onuda bastan soyliyim :))) ben ne yapicam istedigim sey cok basit oldugu halde neden anlamiyor bu adam.
merhaba, şaşırdım doğrusu. hem mutsuzum yaşayamıyorum diyorsunuz hem de boşanmayı düşünmüyorsunuz. eşinizle neden konuşmuyorsunuz. hayır adam napsın yani napmasını istiyorsunuz. cidden konuyu anlayamadım galiba.

cikolata alip geliyo yemiyorum sonraki gun bi kare cikolata daha onuda digerinin yanina koyuyorum sonra birdaha arada bi cocuklara kucuk parca kirip veriyorum sonra cikolata var diye almiyo bi muddet , ben regl zamani hepsini yiyorum sonra goruyo cikolata bitmis yine alip geliyo bu surede hic konusmuyoz ...
:( bence siz bahane arıyorsunuz.. Ama üzmeyin adamı. Bakın bence boş zamanınızda eşinden hakaret ve fiziksel şiddet görenlerin yazılarını okuyun. Gerçi okusanız da siz eşinizin başka kusurlarını bulacaksınız. Çikolata alıyor diye konuşmamanız, kendinizce cezalandırıp kötü hissetmesini sağlamanız gerçekten günah :(

Canım bu kadar negatif olmamalısın. Evliliğinizin iyi taraflarını da görmelisin. Boşanmak istemiyorsun, ama böyle de soğuyorsun.
Senin gibi ben de süprizleri severim. Kendin süpriz yap, yok ne istediğini söyleyenlere inat söylediğimde ve yaptığında daha gıcık oluyorsundur. Duygusal bir insan için böyle şeyler çok önemli. Belirsizlikten hoşlanmazsın, mesela izin gününde ne yapsak değil, plan yaptım şuraya gideceğiz demesinden hoşlanırsın vs.
Burda yapman gereken şey sen onu alıştıracaksın. Öpmeye, koklamaya, samimiyet kurmaya. Bunlar olduğunda inan süpriz isterse hiç yapmasın sorun olmuyor.
Mesela evde tv olayına çok girmeyin. İzleyecekseniz de internetten romantik komedi, aksiyon vs filmler izleyin. bu evli çiftler için bence çok önemli. Tv kapalı olmalı. yoksa ona bakıp kalıyorsuni, yakınlık yok, konuşma yok. Film izlerken hep yanyana olun, sarılıp uzanın. Özel zamanlarınızı uzatmalısın. Söylemesi ayıp mesela ilişki durumu olduğunda giyinip toparlanmamalı hemen, vücuduna dokunmayı öğret, kesfetmesini sağla. Birçok örneği var tabi. Yani mecbur sen onu alıştıracaksın.
Hiçbir şekilde de olmuyorsa o zaman bir evlilik danışmanına gidin. O sizi yönlendirir. Zaten anlayışlı birisi diyorsun bunu sorun edeceğini sanmıyorum
Mutluluklar..

merhaba, şaşırdım doğrusu. hem mutsuzum yaşayamıyorum diyorsunuz hem de boşanmayı düşünmüyorsunuz. eşinizle neden konuşmuyorsunuz. hayır adam napsın yani napmasını istiyorsunuz. cidden konuyu anlayamadım galiba.
cocuklarim var babalarindan ayri buyutme dusuncesini goze alamiyorum , esimle cok konustum cok kavga ettik tartistik 3-5 gun kendine ceki duzen verir olmadigi gibi davranmaya calisir bunlar esimde egreti durur zaten farkederim isteyerek yapmadigini sonra yine eskiye doner en son karsima aldim konustum cunku onun icin evliligimizde en buyuk sorun cinsellik istediginde geri ceviriyorum istemeden cunku bana yabanci gibi geliyor dokunsun istemiyorum bi muhabbetimimiz olmaz paylasimimiz iletisimimiz yok isten gelir cocuklarla ilgilenir sofra kurulur kaldirilir cay demlenir tvye bakilir yatilir. ben zaten aksama kadar evdeyim cocuklarla butun enerjimi tuketiyorum o gelince konusmakistiyorum biseyler anlatsamda hmmm iyi gibi cevaplar devami gelmez onunda bi fikri yoktur bunu dile getirmez,bi belgesel kanali acar onada bakarken koltukta uyur kalir daha nasil anlatayim bilemedimki

cocuklarim var babalarindan ayri buyutme dusuncesini goze alamiyorum , esimle cok konustum cok kavga ettik tartistik 3-5 gun kendine ceki duzen verir olmadigi gibi davranmaya calisir bunlar esimde egreti durur zaten farkederim isteyerek yapmadigini sonra yine eskiye doner en son karsima aldim konustum cunku onun icin evliligimizde en buyuk sorun cinsellik istediginde geri ceviriyorum istemeden cunku bana yabanci gibi geliyor dokunsun istemiyorum bi muhabbetimimiz olmaz paylasimimiz iletisimimiz yok isten gelir cocuklarla ilgilenir sofra kurulur kaldirilir cay demlenir tvye bakilir yatilir. ben zaten aksama kadar evdeyim cocuklarla butun enerjimi tuketiyorum o gelince konusmakistiyorum biseyler anlatsamda hmmm iyi gibi cevaplar devami gelmez onunda bi fikri yoktur bunu dile getirmez,bi belsek kanali acar onada bakarken koltukta uyur kalir daha nasil anlatayim bilemedimki
Bence sizin sorunlarınız var. Rahatınız için adaman ayrılmayıp bir de yatağınıza almıyorsunuz. Siz geçimsizseniz eşiniz de öyle devam edecektir. Bütün suçu eşinize atıyorsunuz ama asıl suçlu sizsiniz. Hayır hiç mi içiniz acımıyor, ben yapıyorum böyle demiyorsunuz?? Adam sizi dövmüş ya da aldatmış olsa sonuna kadar haklısınız ama, hap yatağıma girmesin, hem konuşmasın hem de maddi ihtiyaçlarımı karşılasın diye nasıl düşünebiliyorsunuz??

cocuklarim var babalarindan ayri buyutme dusuncesini goze alamiyorum , esimle cok konustum cok kavga ettik tartistik 3-5 gun kendine ceki duzen verir olmadigi gibi davranmaya calisir bunlar esimde egreti durur zaten farkederim isteyerek yapmadigini sonra yine eskiye doner en son karsima aldim konustum cunku onun icin evliligimizde en buyuk sorun cinsellik istediginde geri ceviriyorum istemeden cunku bana yabanci gibi geliyor dokunsun istemiyorum bi muhabbetimimiz olmaz paylasimimiz iletisimimiz yok isten gelir cocuklarla ilgilenir sofra kurulur kaldirilir cay demlenir tvye bakilir yatilir. ben zaten aksama kadar evdeyim cocuklarla butun enerjimi tuketiyorum o gelince konusmakistiyorum biseyler anlatsamda hmmm iyi gibi cevaplar devami gelmez onunda bi fikri yoktur bunu dile getirmez,bi belsek kanali acar onada bakarken koltukta uyur kalir daha nasil anlatayim bilemedimki
yani aslında benimde4 yıllık ilişkim var bakın evliyim demiyorum ilişkim. aynı bu şekilde senelerdir evli gibiyiz sanki. evde yemek hazırlarız yeriz bi film açar onu izleriz çay demleriz içeriz. bi güzel söz bi çiçek bi sürpriz bizde de yok. (eskiden vardı ama şimdi yok işte) insanın bazen içi kuruyor, aynen çiçek gibi sulansa da açılsam diyor. ama bazen de bakıyorum odun bi sevgili evet ama içi iyi ilişkimiz iyi gidiyor, evden işe işten eve bir adam, gece hayatı kötü alışkanlığı yok. ve çok belli edemese de beni sevdiğini çok iyi biliyorum. düzgün ve sadık. otur oturduğun yerde diyorum. ne eşler sevgililer var diyorum. öyle devam ediyor ilişkimiz. şu devirde çevreye bakınca evleneceksem yine bu adamla evlenirim diyorum. hatta öyle ki o bana diyor sen bana hiç sürpriz yapmıyorsun diye şikayetleniyor bazen :KK70:

yani aslında benimde4 yıllık ilişkim var bakın evliyim demiyorum ilişkim. aynı bu şekilde senelerdir evli gibiyiz sanki. evde yemek hazırlarız yeriz bi film açar onu izleriz çay demleriz içeriz. bi güzel söz bi çiçek bi sürpriz bizde de yok. (eskiden vardı ama şimdi yok işte) insanın bazen içi kuruyor, aynen çiçek gibi sulansa da açılsam diyor. ama bazen de bakıyorum odun bi sevgili evet ama içi iyi ilişkimiz iyi gidiyor, evden işe işten eve bir adam, gece hayatı kötü alışkanlığı yok. ve çok belli edemese de beni sevdiğini çok iyi biliyorum. düzgün ve sadık. otur oturduğun yerde diyorum. ne eşler sevgililer var diyorum. öyle devam ediyor ilişkimiz. şu devirde çevreye bakınca evleneceksem yine bu adamla evlenirim diyorum. hatta öyle ki o bana diyor sen bana hiç sürpriz yapmıyorsun diye şikayetleniyor bazen :KK70:
Mükemmel erkek diye bir şey yok.. Mükemmel bayan da yok aynı zamanda. Sadık olsun, beni anlasın, iyi - kötü günlerimde bana destek olsun. Sürekli romantik olan kişiden de sıkılır zaten insan. Bence bayan ne istediğinden emin değil. ama eşine üzüldüm ben.. Yazık ya her gün çikolata alıp geliyor ve adam yerine konup konuşulmuyor bile.. Yerinde olsa karısını sen ne istiyorsun diyerek dövecek ve evden kovacak bir sürü erkek tanıyorum :(

Mükemmel erkek diye bir şey yok.. Mükemmel bayan da yok aynı zamanda. Sadık olsun, beni anlasın, iyi - kötü günlerimde bana destek olsun. Sürekli romantik olan kişiden de sıkılır zaten insan. Bence bayan ne istediğinden emin değil. ama eşine üzüldüm ben.. Yazık ya her gün çikolata alıp geliyor ve adam yerine konup konuşulmuyor bile.. Yerinde olsa karısını sen ne istiyorsun diyerek dövecek ve evden kovacak bir sürü erkek tanıyorum :KK43:
:)))) elestiriye acigim ben romantiklik hediye alsin demiyorumki hayati paylasmak istiyorum oyle dir dir yapip memnuniyetsiz gorunen bi tipte degilim alinip gucenir susarim ondan cok kendime kotuluk yaparim.Sucu esimede atmiyorum elimde boyle bi adam var , bende bu durumdayim ve mutsuzum ne yapabilirim bu iliski icin taktik verin duzeltebilecek bisey bulamadim hadi yardim edin diyorum..cevaplar elindekinle yetin oluyor bu boyle devam etsin gitsin birak yasamaktan keyif almayi uyu kalk isini gorevini yap yine yat yine kalk

Esiniz sizi memnun edemeyecegini düsünüyor da yapmiyor sanirim. O yapmiyorsa siz yapin ona zamanla o da alisir elbet

ayyy kıyamam ya.aslın da çok tatlı ve saf bir eşiniz var.(hergün çikolata işine bayıldım):KK45::KK45:
Erkekler gerçekten çok düz mantık.çetrefilli ilgiler,ince düşünceler onlara göre değil.
bence minik sürprizler yapıp ilk adımı siz atın.ve eşinize de nasıl yapıldığını göstermiş olursunuz:KK5::KK75::KK75:

:)))) elestiriye acigim ben romantiklik hediye alsin demiyorumki hayati paylasmak istiyorum oyle dir dir yapip memnuniyetsiz gorunen bi tipte degilim alinip gucenir susarim ondan cok kendime kotuluk yaparim.Sucu esimede atmiyorum elimde boyle bi adam var , bende bu durumdayim ve mutsuzum ne yapabilirim bu iliski icin taktik verin duzeltebilecek bisey bulamadim hadi yardim edin diyorum..cevaplar elindekinle yetin oluyor bu boyle devam etsin gitsin birak yasamaktan keyif almayi uyu kalk isini gorevini yap yine yat yine kalk
Sen de bir şeyler yapmayı denesen.. Ayrıca gerçekten merak ediyorum tam oalrak istediğin nedir? Böyle adamı konuşmayarak cezalandırma bence. Tamam gerekirse bir süre daha yatağını ayır ama bu şekilde davranman bence doğru değil. Eşin seni sevmese bu şekilde davranmaz. Ama konuşmayı esirgeme adamdan. Valla üzüldüm adama ya..

bak canım 8 senelik evliyim benim de eşim aynı demiştim bir önceki yazımda ama ben cok çabaladım benım eşimin birde ilk karısı (ki bu bilgisayar oluyor benden çok ilgi gösterirdi ) vardı o bilgisayarın başına gitti mi ben kucana oturup rahat vermedim mıncıkladım bunu kızarak değil hem gülerek hem kızdırarak yaptım baktı olmuyor kalmak zorunda kaldı hiç bağırmadım benim eşim dizi seyretmez 2 sene dizi izlemedim o gelince ortak kararımızla film bulup açtık hep istediğimiz filmleri izledik o evdeyken hiç iş yapmadım hep yanında oldum hiç ilgimi eksik etmedim o konuşmadı ben konuştum yorum bile yapmazdı ( bak aklıma geldi yine ) yatakta ilgili hiç cezalandırmadım eşimi o istemiyosa ben istedim. öle bir zaman geldi ki eşim gelen misafiri kıskanmaya başladı onunla ilgilenmiyorum diye (çocuk gibi allahım ) 2 sene bu şekilde gitti birde çocuğum oldu kolikli bir bebekti zor günler yaşadık bu zamanda çok destek oldu bana hakkını yiyemem hem çocuk hem eşimle ilgilendim. 5 sene sora baktım ben tek başıma tırmalıyorum sorgulamaya başladım soğumaya başladım o kadar alışmış ki benim ilgime, ilgi göstermek aklına bile gelmiyor konuştum bir dönem düzeldi sonra yine aynı tekrar konuştum yine aynı (eeeee sokma akıl 3 adım demişler ) sonra boşanmak istediğimi söyledim araştırdım ettim ' ben sana aşkı yaşattım ama ben yaşamadım olmuyor dedim ' düzelcem dedi bi ara yine düzeldi gibi oldu yine aynı baktım olmuyor böyle kabullenmeye karar verdim bende insan fıtratı değişmiyor maalesef ( hala arada uyarırım senin ayarlar odun moduna kaydı düzeltelim diye o arada mıncıklarım ayarları düzeltiriz ) , ama bakıyorum da şimdi, eskisi gibi değil, hala hamuru odun ama galiba ben böyle seviyorum kızdığımı üzüldüğümü anlasın diye beklemiyorum söylüyorum o da yapmaya uğraşıyor ne zaman bana olan çabasını bırakır işte o zaman benden onu bırakırım diyorum.
biraz çabala arkadaşım aradaki sıcaklığı sen koru yatakta da sarıl sıkı sıkı bak ozaman değişir işte , önceden hep ben sarılırdım eşime o uyuyamazdı bıri ona sarılırken ben onun şaçını okşayarak sarılıp uyumaya alıştırdım şimdi ben yatamıyorum o da bana vantus gibi yapışıyor..

bak canım 8 senelik evliyim benim de eşim aynı demiştim bir önceki yazımda ama ben cok çabaladım benım eşimin birde ilk karısı (ki bu bilgisayar oluyor benden çok ilgi gösterirdi ) vardı o bilgisayarın başına gitti mi ben kucana oturup rahat vermedim mıncıkladım bunu kızarak değil hem gülerek hem kızdırarak yaptım baktı olmuyor kalmak zorunda kaldı hiç bağırmadım benim eşim dizi seyretmez 2 sene dizi izlemedim o gelince ortak kararımızla film bulup açtık hep istediğimiz filmleri izledik o evdeyken hiç iş yapmadım hep yanında oldum hiç ilgimi eksik etmedim o konuşmadı ben konuştum yorum bile yapmazdı ( bak aklıma geldi yine ) yatakta ilgili hiç cezalandırmadım eşimi o istemiyosa ben istedim. öle bir zaman geldi ki eşim gelen misafiri kıskanmaya başladı onunla ilgilenmiyorum diye (çocuk gibi allahım ) 2 sene bu şekilde gitti birde çocuğum oldu kolikli bir bebekti zor günler yaşadık bu zamanda çok destek oldu bana hakkını yiyemem hem çocuk hem eşimle ilgilendim. 5 sene sora baktım ben tek başıma tırmalıyorum sorgulamaya başladım soğumaya başladım o kadar alışmış ki benim ilgime, ilgi göstermek aklına bile gelmiyor konuştum bir dönem düzeldi sonra yine aynı tekrar konuştum yine aynı (eeeee sokma akıl 3 adım demişler ) sonra boşanmak istediğimi söyledim araştırdım ettim ' ben sana aşkı yaşattım ama ben yaşamadım olmuyor dedim ' düzelcem dedi bi ara yine düzeldi gibi oldu yine aynı baktım olmuyor böyle kabullenmeye karar verdim bende insan fıtratı değişmiyor maalesef ( hala arada uyarırım senin ayarlar odun moduna kaydı düzeltelim diye o arada mıncıklarım ayarları düzeltiriz ) , ama bakıyorum da şimdi, eskisi gibi değil, hala hamuru odun ama galiba ben böyle seviyorum kızdığımı üzüldüğümü anlasın diye beklemiyorum söylüyorum o da yapmaya uğraşıyor ne zaman bana olan çabasını bırakır işte o zaman benden onu bırakırım diyorum.
biraz çabala arkadaşım aradaki sıcaklığı sen koru yatakta da sarıl sıkı sıkı bak ozaman değişir işte , önceden hep ben sarılırdım eşime o uyuyamazdı bıri ona sarılırken ben onun şaçını okşayarak sarılıp uyumaya alıştırdım şimdi ben yatamıyorum o da bana vantus gibi yapışıyor..
sizi cok iyi anladim , sizin gayretinizlede olsa bir uyum yakaliyorsunuz.Tam kirilma noktasinda toparlamissiniz ben 6 senemde anlatamiyacagim kadar cok kirildim haketmedigim sineneye cekecek cok sey atlattik sizin tam duzelttiginiz noktada benim 2. cocugum oldu omuzlarima binen yuk dahada artti ve bunlari tek basima goguslemek durumunda kaliyorum evde bisey yapilacaksa esim ne fikrini soyler ne şunu yapalim der nede beraber karar alabiliriz ben dusunurum en dogrusunu bulurum arastiririm ve karar veririm ki cok kararsiz bi insanim bu bile yorar beni , fiziksel olarak zaten bitmis durumdayim en azindan duygusal olarak ondan guc almak istiyorum , benden ilgisini esirgemesin istiyorum bi evde iki yabanci insaniz ben ondan guc almak isterken o dahada dibe cekiyor konusmaya calissam ben baska bisey diyoruummm o baska sey anlatir yorar insani , tamam neyse susalim dersin konusmamaya mimlenirsin.Yazilanlari onerileri kulakardi etmiyorum o kadar cok gerilmistimki artik biraz daha ilimli olmaya basladim. En iyisi ben bundan sonra sizlerle paylasayim bu ihtiyaclarimi :)) benimle ilgilenin :))) beni sevin bunu bana gosterin :p sdsgjjcdd

canim benim elimi kolumu baglayan bebeler var parka cikmamiz dahi olay oluyor biri bi tarafa biri tam tersine kosar :) netten arastirayim desem aklima hicbirsey gelmiyor cocuklarla ancak restoranta gidebiliriz orayi bile karistiriyolar bi muddet sonra , kacarcasina eve donuyoruz.

Çocukları kısa süreliğine bırakacağınız kv var mı mesela:)

Ay yazınızı okuyunca eşim aklıma geldi bende ona demiştim bir çikolata bile beni mutlu etmeye yeter demiştim . sonra adam marketi taşımaya başladı dedim ekononimjze zarar gelcek hayatım sakin ol benim bahsettiğim senden ufacık bisey bile gelse beni mutlu ediyor dedim o da anladı değişmeye çalışıyor bu konuda . doğum yapcam doğum hediyesi bakıyor mesela .caktirmamaya çalışsa da garibim yakalandi :KK45::KK53:

Erkekler belki düz mantık odun falan değildir de öyle davranmak kolaylarına geliyordr çünkü çoğu flört zamanlarında falan öyle değildir öyle olsa evlenmezsiniz zaten. Kadınların da galiba erkek düz mantık odun vs artık tabu olmuş sözleri söylemek kolayına geliyor. Diğer türlüsü daha zor çünkü

Back
X