Sıkılmak

lovelygirl_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.486
605
43
Merhaba kızlar dert mi değil mi ben tam adını koyamadim ama sıkıldım açıkçası . Doğuda bir kurumda calisiyorum kurumumda 5 kişiyiz 2si bayan .26 yasindayim onlar benden büyükler oturup konusunca aynı dili konusamadigizin farkına varıyoruz haliyle bu şehirde bi çevre dost yapamadım 1 buçuk yıllık evliyim 5 aylik bebisim de var ama insan konuşacak dertlesecek birini de aramiyor değil. Üniversiteden hiç mi devam eden dostluğun arkadaşın olmadı derseniz hepimiz biliyoruz kopuyoruz (belki devam eden arkadaşlıklar vardır saygım sonsuz onlara)olan arkadasliklarim vardi tabi ki ama yasam standartlarimiz bizi ayri kildi.diyeceğim o ki 26 yaşına geldim canim istediğinde hOPP arayıp konuşayım can sıkıntısını gidereyim diyeceğim bi arkadaşım yok.

Sosyal faaliyetler araştırın diycem ama .Bende bi yandan arkadaş edinmek amacıyla bir yandan birşey öğreneyim diye iğne oyasi kursuna kaydoldum gecen sene . Ben 21 yaşındayım ordakilerin çogu yasliydi yani benden büyüktüler . Arada birbirimizden arac gerec alirdik yada birbirmize gosterirdik ama bende konuşamazdım fazla . Buna karşın benimle yaşıt tıp okuyan bi kiz daha gelmisti . Ama o kiz caba sarfetmeden bi kere memleket konusu acildi ordan bagladilar birde doktor olcak diye herkes doktorumuz doktorumuz demeye basladi oyle muhabbet kurdular onlar daha yakin oldular . Bence bu kişisel bir problem çünkü anlaşan gerçekten yaş farkı olsun olmasın anlaşıyor .Eğer çalıştığınız kurumda uzun süre kaliciysaniz cekilmez ortak faaliyet alanlari olusturmaya calisin derim

Çoğu kişinin derdi bu maalesef bu devirde ben de misal 7 yıldır burdayız ama hiç arkadaşımız yok alıştık ama sanki :kahve:

Bence yas felan bahane.
Mesela 18 yasinda erkek kardesim var.
Is yerinde 35 yasindaki guvenlikciyle konusur. Bende ayni is yerindeyim goruyorum. Her olgun insanla sardiriyor.
' olgunn, hayati gormus gecirmis insanlarin anlattiklarini dinlemeyi seviyorum, tecrube ediniyorum" diyor. Baya bayaa muhabbet ediyorlar. Is cikisi guvenlikciyle beraber oto parka felan gidiyorz sohbet muhabbet.
Demem oki onlar benden buyuk diyip sardiramamak tamamen size bagli.

Vaktinin cogunu gecirdigin yerde iki kelime edecegin bir insan olmamasi durumunu cok iyi bilirim. Iskence gibi gecer zaman.. Simdilik bebise odaklan, kitap oku zaten 3-4 seneye okula baslayacak bebegin ve bol bol yaşıtin arkadasin olacak;)

Frekansinin tutmadigi biriyle ne kadar konusulur ki. Sosyal medyadan gulucuk dagitmaktan oteye gecmiyor arkadasliklar. Herkesin bi hayat mucadelesi var.

Sosyal medyanin insan karakterlerini dejenere ettigini dusunuyorum. Eee dolayisiyla bu da arkadasliklara yansiyor.

Arkadas bulurken cok fazla beklentim yok. Senin de olmasin. En azindan bir kizin var onunla ilgilenmek bile bir lutuf sana.
Kızım değil oglusum :)) benmde çok fazla beklentim yok ama iste

Merhaba kızlar dert mi değil mi ben tam adını koyamadim ama sıkıldım açıkçası . Doğuda bir kurumda calisiyorum kurumumda 5 kişiyiz 2si bayan .26 yasindayim onlar benden büyükler oturup konusunca aynı dili konusamadigizin farkına varıyoruz haliyle bu şehirde bi çevre dost yapamadım 1 buçuk yıllık evliyim 5 aylik bebisim de var ama insan konuşacak dertlesecek birini de aramiyor değil. Üniversiteden hiç mi devam eden dostluğun arkadaşın olmadı derseniz hepimiz biliyoruz kopuyoruz (belki devam eden arkadaşlıklar vardır saygım sonsuz onlara)olan arkadasliklarim vardi tabi ki ama yasam standartlarimiz bizi ayri kildi.diyeceğim o ki 26 yaşına geldim canim istediğinde hOPP arayıp konuşayım can sıkıntısını gidereyim diyeceğim bi arkadaşım yok.
Canım bende 26 yasındayım. Üniversite genelde cıkar iliskisi oldugu icin bir süre sonra görüsülmüyor. Bende bir bucuk senedir yurt dısındayım sürekli birileri geliyor birileri gidiyor burda. Türk aileler cok ama kafa dengi sayılı. O da tatil giriyo araya kimse kimseyi aramıyor sormuyor. İnsan yokluğuna görüşme gibi. Yani anlayacağın yalnız degilsin.

Back
X