- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 373
- 37
okul başarısı=> OK ( çok iyi bir lise,defalarca kazanılmış ama biraz devam ettikten sonra bırakılan üniversite ve şuan o bölümde en iyi eğitimi veren okullardan birinde çok iyi bir bölüm)
spor başarısı=> OK(çok iyi bir takımda devam eden sakatlanmayla son bulan bir basketbol kariyeri)
sanatsal başarı=>OK (2 defa yetenek sınavıyla kazanılan güzel sanatlar ve konsevatuar devam eden küçük çaplı oyunculuk,ve diğer alanlarda da amatörlüğün ötesi uğraşlar)
modellikte başarı=>OK (Türkiyede 2 iyi yarışmada finalistlik,çalıştığım iyi isimler,firmalar)
duygusal yaşam=> (çok iddialı,popüler tiplerle ilgilenmeme rağmen başarısızlık yaşamamam)
e sorun nerde dimi burda pembe tabloya bakılırsa herşey çok güzelmiş gibi görünüyor ama öyle değilmiş ne yazık ki.
Evet hepsinde bir başarı söz konusu. Ama ortada ne bir lisans diploması var.
Ne sonuçlanmış, isim yapılmış bir spor kariyeri
Ne kalıcı başarılara imza atılan bir sanat kariyeri.
Ne de modellik kariyerinde bir isim haline gelebilmek.
Ne de kalıcı düzgün bir ilişki.
Tablo bir anda ne kadar değişti değil mi. Şu an şöyle oldu sıfıra sıfır elde var sıfır.
Eskiden bu durumla gurur duyardım. Farklıyım,yetenekliyim,özelim yaşasıın modları.
Yakın dönemde bu gurur duyulcak sandığım durumun aslında hayatımı aslında felç eden ve mahvetmek üzere olan birşey olduğunu farkettim.
Bunun da sebebi dikkati tek bir konuya yöneltemiyorum. Çok hevesle başladığım herşeyde ya yeni gelen bir cazip fikir ya da azıcık stress diğerinden uzaklaşmama neden oluyor.
Artık kendim adına endişeliyim.
Çünkü ben artık hayatımda kalıcı başarılar istiyorum.Sıkıldım sabun köpüklerinin içinde.
Böyle devam ederse hiçlik içinde kaybolup gideceğim bir hayatım olacak.
Bunu bugün bunu düşünüp çok daraldığım ve şu an kendimi hırpalayacak denli iç hesaplaşmalarım olduğu için paylaştım.
Muhtemelen yarına bu konuyu sileceğim.
Lütfen alıntı yapmayın, ihtiyacım olan önerileri aldıktan sonra sileceğim.
spor başarısı=> OK(çok iyi bir takımda devam eden sakatlanmayla son bulan bir basketbol kariyeri)
sanatsal başarı=>OK (2 defa yetenek sınavıyla kazanılan güzel sanatlar ve konsevatuar devam eden küçük çaplı oyunculuk,ve diğer alanlarda da amatörlüğün ötesi uğraşlar)
modellikte başarı=>OK (Türkiyede 2 iyi yarışmada finalistlik,çalıştığım iyi isimler,firmalar)
duygusal yaşam=> (çok iddialı,popüler tiplerle ilgilenmeme rağmen başarısızlık yaşamamam)
e sorun nerde dimi burda pembe tabloya bakılırsa herşey çok güzelmiş gibi görünüyor ama öyle değilmiş ne yazık ki.
Evet hepsinde bir başarı söz konusu. Ama ortada ne bir lisans diploması var.
Ne sonuçlanmış, isim yapılmış bir spor kariyeri
Ne kalıcı başarılara imza atılan bir sanat kariyeri.
Ne de modellik kariyerinde bir isim haline gelebilmek.
Ne de kalıcı düzgün bir ilişki.
Tablo bir anda ne kadar değişti değil mi. Şu an şöyle oldu sıfıra sıfır elde var sıfır.
Eskiden bu durumla gurur duyardım. Farklıyım,yetenekliyim,özelim yaşasıın modları.
Yakın dönemde bu gurur duyulcak sandığım durumun aslında hayatımı aslında felç eden ve mahvetmek üzere olan birşey olduğunu farkettim.
Bunun da sebebi dikkati tek bir konuya yöneltemiyorum. Çok hevesle başladığım herşeyde ya yeni gelen bir cazip fikir ya da azıcık stress diğerinden uzaklaşmama neden oluyor.
Artık kendim adına endişeliyim.
Çünkü ben artık hayatımda kalıcı başarılar istiyorum.Sıkıldım sabun köpüklerinin içinde.
Böyle devam ederse hiçlik içinde kaybolup gideceğim bir hayatım olacak.
Bunu bugün bunu düşünüp çok daraldığım ve şu an kendimi hırpalayacak denli iç hesaplaşmalarım olduğu için paylaştım.
Muhtemelen yarına bu konuyu sileceğim.
Lütfen alıntı yapmayın, ihtiyacım olan önerileri aldıktan sonra sileceğim.
Son düzenleyen: Moderatör: