Sıkıntı ben de mi?

KAZEN HANIMLA İLGİLİ OLAN OLAYLA İLGİLİ:
Şimdi Ağustos ayında filan bir arkadaşımın problemi vardı kendi adına telefon numarasıyla vs hesap açmaya çekiniyordu benim üzerimden bir hesap açtık olayı anlatırken anonim kalalım bir tanıdığımız vs anlamasın diye işte yaşı farklı söyledik yaşadığımız yeri vs olayda da kişileri değiştik halayı teyze olarak göstermek gibi. İstemediğimiz tepkiler aldık hani bize hak verilir sanıyorduk ama ciddi tepkiler verildi bizde kuralları bilmiyorduk olayı sildik silince ban yemişiz dün gece ise yemin ederim hiçbir yalan söylemeden kendi adıma bir hesap açtım ama sıfır yalan vallahi billahi bir derdimi anlattım 19 yaşındayım orada bir kadın sen 22 değilmiydin bak bu hesap kimin gibisinden bişeyler dedi ben de hesap benim değil dedim ve bir baktım ban yedim ama bakın Ağustos ayındaki olayda olayın özünde yalan yok Kişiler yaşlar farklı ama dün gece BENİM adıma anlattığım olayda bir tane yalan dahi yok
kazende anlayış gösterdi herkese demek istediğim yalancı değilim anlattıklarımda yalan DEĞİL
Rica ediyorum de,da'larin yazimini ogrenin.

Bir de boyle seyler yapmazsiniz hakliyken haksiz duruma dusmezsiniz. Sadece site yoneticisi degil herkesle konusurken usluba dikkat etmek lazim.

Çok fazla açılmadan erkek arkadaş edinebilirsiniz her ilişki tecrübedir.
Sosyalleş sosyal olmayan birinin karşısına nasıl insan çıksın. Güler yüz yerinde konuşabilme falan aklı melekelerin yerinde mi onu bile bilmiyoruz sonuçta önce ağırlık kendin olsun.

Sorun yok hanımlar... konuya dönebiliriz

Daha once tecrübem olmadı diyorsunuz zaten yasınız 19 😁 okulunuz oncelık olmalı kafanızı karıstıracak ilginizi dagıtacak zamanınızı alacak seylerden uzak durun 19 yas ve civarı erkeklerin agzı hala süt kokuyor fikirler zevkler keyiflerin dusuncelerın daha oturmadıgı hayatı yenı yenı ogrenmeye basladıgınız yas henuz
Okulu bitirin ondan sonra aşka yelken açın bence

arkadaşlar anonimliğimi bozan spesifik şeyler söylemişim bundan dolayı siliyorum ve ban yiyeceğim bir daha da geri gelmemek üzere
yorum yazanlardan Allah razı olsun hakkınızı helal edin hoşçakalın

Benim de üniversiteye başlamadan önce hiç deneyimim olmamıştı. Daha küçüksün dur bakalım hem sen büyüyüp değişeceksin hem de bir sürü yeni insan tanıyacaksın ileride. Zamana bırak. Asla da düşünme ben çirkinim diye :)

Ya sabir:kızgın:Universite 1de okuyan bir siz vardiniz evet ifsa oldunuz.

Hiç teklif almayan arkadaşlarım vardı gayet şimdi hepsinin sevgilisi var ciddi düşünüyorlar. Kötü hissetmeyin gayet normal

Back
X