- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi zeysmother
Hanımlar merhaba vaktinizi çalıyorum ama bi bakın ben sosyal medyada hamilelikle ilgili bi sayfaya bebeğimin fotosunu koydum isimsizdi ve bunu yapan tek ben değilim sayfada bi çok kişi bunu yapıyo cinsiyet tahmini alıyor sadece merak rabbim hayırlısını versin tabiki kadını biri yazmış önceden edep vardı göbeği saklarlardı atalarımız felan hayırlısı isteyin diye, tamam hadi buna eyvallah. biride kadına yanıt ağzına sağlık içimden geçenleri yazmışsın yazmış. sonra bu kadın çoşmuş yakında yatak odasınıda paylasir artık o ana kadar bişe yazmamıştım benim olduğum belli değildi. Bende dedim insanın fikri neyse zikride odur. ahlak bekçisimi kesildiniz herkes haddini bilsin yok yatak odası felan bi fotodan neler çıkardın konuşmanıza dikkat edin,konuyu başka boyuta taşımayayım. çok gerildim kimeneki belki sana göre yanlış olabilir anlarım ama yatak odası Ne ya haksızmıyım ayrıca çok edepli bu hanfendinin profilinde kocasi herhalde öperken pozlar var sarmaş dolaş. zaten üstümde gebeliktenmidir nedir agresiflik var çok stres yaptım