• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntı bendemi sinir oldum

Tatlım böyle dengesizler çok. Hem kınarlar olmadık lafı eder konuyu saptırırlar..
Hem de olur olmadık paylaşımları kendileri yaparlar.. Kafaya taktığına değmez.....
Haklısınız ya bide sayfa herkesin olduğu bi yer değil hamileler için ve bi kaç tane daha var bu şekilde bende ondan gaz aldım yayınlandı

A
Haklisiniz bende bunu anlamiyorum yahu o konu senin ahlak edep degerine uymuyorsa girme cevapta yazma zorla mi okutuyorlar bu kadinlara ya ben olsam cok pis cemkirirdim deli midir nedir
Ayy verin gazı gidim azcık daha çemkirim çok edepli hanima aynen ya ben olsam bana yanlıssa banane derim değilse yorumu yapar çekilirim

Densiz hadsiz bir soytari cikip eger hamileler kendini saklasin sokakta gezmesin diye fetva vermeseydi bu ucubelerin aklina gelmezdi boyle hunharca saldirmak. İste agizi olan konusuyor dusunmeden. Nereye cekersen kim ne derse oraya... bosverin siz muhattap almayin bile

Bebeğin ultrason görüntüsü ayıp bir şey olsa eşe dosta gösterilmezdi herhalde.

Gobeginizmi gorunuyordu?
Karninizin sekline goremi cinsiyet belirliyorlarda?
Yoksa ultrason resimlerimi?
Ultrason resimlerse iyiyce sacmalamislar haa.

Hangi site?
Kk hanimlari olarak toplanip sabote edelim:KK11:

Böyle insanlarla hayatın her noktasında karşılaşıyorsun maalesef. Hiç cevap vermeye bile gerek yok.

Gobeginizmi gorunuyordu?
Karninizin sekline goremi cinsiyet belirliyorlarda?
Yoksa ultrason resimlerimi?
Ultrason resimlerse iyiyce sacmalamislar haa.

Hangi site?
Kk hanimlari olarak toplanip sabote edelim:KK11:
Yok ultrason resmi işte bu resim ablası :)sağol kadın yorumu kaldırmış söylesem hemen deşifre olurum heralde gerçi çokta gizli sayılmam ben eylülün annesiii göbeğimi yayınlamam zaten yayınlanan da yayınlasın banane derdim ah insanlar

Eklentiler

• DSC_3236.webp
    DSC_3236.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 30
Yok ultrason resmi işte bu resim ablası :)sağol kadın yorumu kaldırmış söylesem hemen deşifre olurum heralde gerçi çokta gizli sayılmam ben eylülün annesiii göbeğimi yayınlamam zaten yayınlanan da yayınlasın banane derdim ah insanlar

Bosver sen o insanlari.
Allah anali babali saglicakla buyutsun insallah minigi :KK49:.
Nub teorisiylemi tahmin ettiler cinsiyetini bebisin? Ne dediler? Kizmi erkekmi?

Kadın çok ağır konuşmuş takmaman gerekiyor ama face gibi sayfalarda birşey paylaşıyorsan da her türlü yoruma açık olacaksın çünkü her türden insan var. Birde ben ne bilim bebek resimlerine ne bilim hamile haliyle atılan resimlere karşıyım nazar değer diye çok korkarım.

Bosver sen o insanlari.
Allah anali babali saglicakla buyutsun insallah minigi :KK49:.
Nub teorisiylemi tahmin ettiler cinsiyetini bebisin? Ne dediler? Kizmi erkekmi?
2 kişi kız çoğunlukla erkek dediler Amin çok sağolun benim içime kız doğuyo sağlıkla gelsinde gerisi boş sen bişi anladınmı:)) aman bi kaç güne öğrenirim inşallah

2 kişi kız çoğunlukla erkek dediler Amin çok sağolun benim içime kız doğuyo sağlıkla gelsinde gerisi boş sen bişi anladınmı:)) aman bi kaç güne öğrenirim inşallah

Cikaramadimki tam. Yengemin dogumuna 2 haftadan az kaldi hamileligin baslarinda bizde tahmin yurutmustuk tutturmustum, kizimiz olucak insallah yakinda.
Baktimda resme bilemedimki.
Kac aylik?
Baska resimler varmi elinde kalca bolgesinin daha belirgin oldgu?

Kadın çok ağır konuşmuş takmaman gerekiyor ama face gibi sayfalarda birşey paylaşıyorsan da her türlü yoruma açık olacaksın çünkü her türden insan var. Birde ben ne bilim bebek resimlerine ne bilim hamile haliyle atılan resimlere karşıyım nazar değer diye çok korkarım.
Haklısınız açık olmak lazım ama dili yatak odama kadar uzanınca dayanamadım birde ultrason resmiydi bana ait olduğu bilinmiyordu ben çemkirene kadar bende korkarım kızım kendini toparlayana kadar resim atmadım ne zaman atsam başına bişi geldi zaten

Cikaramadimki tam. Yengemin dogumuna 2 haftadan az kaldi hamileligin baslarinda bizde tahmin yurutmustuk tutturmustum, kizimiz olucak insallah yakinda.
Baktimda resme bilemedimki.
Kac aylik?
Baska resimler varmi elinde kalca bolgesinin daha belirgin oldgu?
Çok küçük burda 10 haftalık zaten sonrada girmedim daha kısa zamanda gideceğim öğrenirim umarım

Haklısınız açık olmak lazım ama dili yatak odama kadar uzanınca dayanamadım birde ultrason resmiydi bana ait olduğu bilinmiyordu ben çemkirene kadar bende korkarım kızım kendini toparlayana kadar resim atmadım ne zaman atsam başına bişi geldi zaten
Bazı insanların lafın nereye gideceğini bilmiyor o yüzden siz hiç kafanıza takmayın düşünmeyin bile.

Back
X