Sıkıntı büyük :)) 36+2

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Yine bi ağrı sızı. Bi kaç gündür sağ kalçam çok kötü agriyo ince ince bi ağrı vuruyo ve hep sağdan. Annem kayinvalidem normaldir bebiş ağırlık yapıyor diyor ama yururken falan çok kötü bide bi anda ağrı vuruyo acı çekiyorum resmen. Hatta az önce bel fitigimi oldum acaba diye eşime sordum aglicaktim nerdeyse. İşin komiği dans ede ede hareket halinde ola ola bulasigi yıkadım sabit durunca ağrının girdigini hissettim çünkü kendimce böyle bi çözüm buldum :D çarşamba doktora gidicez kontrole. O zaman belirticem şu zamana kadar folik ve demirden başka bişey kullanmadım ama gecircekse ilaç yazsin uykumda da etkileniyorum. Nasıl dogurucam dogumda da bu acı olursa nolcak diyorum. Fıtık değildir değil mi fitigim yok çünkü :işsiz:

Can'ım Doğuma yakın belki açılma sancıların başlamıştır inşlh öyledir Doğumun kolay olur kızçe geliyor dimi :-)

Can'ım Doğuma yakın belki açılma sancıların başlamıştır inşlh öyledir Doğumun kolay olur kızçe geliyor dimi :-)

:oha: olabilir mi öyle birşey? Ama sağdan vuruyo ya şey belde sağ gamzenin azcık çok azcık aşağısı. Evet kizçem geliyo bugün de oda işini hallettik 130 tl ye de beşik aldım odamıza öyle halletmiş olduk :KK200::anneadayı::anne:

:oha: olabilir mi öyle birşey? Ama sağdan vuruyo ya şey belde sağ gamzenin azcık çok azcık aşağısı. Evet kizçem geliyo bugün de oda işini hallettik 130 tl ye de beşik aldım odamıza öyle halletmiş olduk :KK200::anneadayı::anne:
Can'ım açılma sancıları bunlar herkeste farklı bölgeden giriyor benim karnıma kasıklarıma girmişti . Eltim tam tarif ettiğin gibi kalçam belim diye gezdi anam hastaneye bi gittik 5 cm açılma ikimizdede Doğumun kolay olur inşlh. :-) duş al sıcak sıcak sıcak eşinle yürüyüş yap. Artık Doğuma yakınsın

Can'ım açılma sancıları bunlar herkeste farklı bölgeden giriyor benim karnıma kasıklarıma girmişti . Eltim tam tarif ettiğin gibi kalçam belim diye gezdi anam hastaneye bi gittik 5 cm açılma ikimizdede Doğumun kolay olur inşlh. :-) duş al sıcak sıcak sıcak eşinle yürüyüş yap. Artık Doğuma yakınsın

OLAMAAAAAZZZZZZZZZZZZ HAYIIIIIIRRRRRR Daha vardı ama ya hazırlıklı değildim buna ben gideyim hemen hastahane çantamı hazırlayayım eşime de diyeyim de paniklesin hemen :bicak: ayrıca dediğiniz gibi sıcak duşa giricem şimdi :mad:

OLAMAAAAAZZZZZZZZZZZZ HAYIIIIIIRRRRRR Daha vardı ama ya hazırlıklı değildim buna ben gideyim hemen hastahane çantamı hazırlayayım eşime de diyeyim de paniklesin hemen :bicak: ayrıca dediğiniz gibi sıcak duşa giricem şimdi :mad:
Can'ım açılman olsun dua et bol bol ben öyle kolay doğurdum sana anlatamam :-) iki saate fırtladı ne oldu bende anlamadım :-) kız çantan hazır değil mi daha Allah seni iyi etsin :-)

Can'ım açılman olsun dua et bol bol ben öyle kolay doğurdum sana anlatamam :-) iki saate fırtladı ne oldu bende anlamadım :-) kız çantan hazır değil mi daha Allah seni iyi etsin :-)

Çok iyi ya :D inşallah benim de olur ama böyle acılı acılı olmasın ya. Valla hergün uyanıp bugün çantamı hazirlicam diyorum işin tembelligindeyim hala :D anneme yazdığın mesajı attım da o da sen haftaya pazar dogurursun bence diyo. Eşime söylüyorum saçmalama olur mu öyle şey diyo e haftaya pazar zaten ben 38 39 olcam ne kaldı ki geriye niye olmasın yani :D :D ona kalsa bebek hiç dogmicak hazır değil sanırım baba olmaya :D

Çok iyi ya :KK70: inşallah benim de olur ama böyle acılı acılı olmasın ya. Valla hergün uyanıp bugün çantamı hazirlicam diyorum işin tembelligindeyim hala :KK70: anneme yazdığın mesajı attım da o da sen haftaya pazar dogurursun bence diyo. Eşime söylüyorum saçmalama olur mu öyle şey diyo e haftaya pazar zaten ben 38 39 olcam ne kaldı ki geriye niye olmasın yani :KK70: :KK70: ona kalsa bebek hiç dogmicak hazır değil sanırım baba olmaya :KK70:
Kızlar nedense aceleci oluyor Can'ım ya benim kıza açılma sancım 37 de başladı 38+5 te doğurdum . Ama benimki bi hafta geç döllenme 37+5 de ona yani :-) sen yürüyüş yap duş al keyfini çıkar bebeğin yatağını hazırla kendini hazırla. En keyifli bekleyişler . Acılı olmuyor zaten sancıdan acı hissetmiyorsun . Valla ben dayanamam diyordum Can'ım çok tatlıdır elin kesilse ben iki gün elimi işe süremem. Nasıl Nisa'nda doğurdum şaşırdım :-)

bneim esim 40
haftada sancim var deyince sana oyle geliyodur diyordu :)))))

nolurdu diogurma ozelligi erkeklerede ait olsaydi bi onla rbi biz sirayla yapardik nolacak sanki :)

sen çantani hazirla haftan gayet yerinde dogum için Allah tamamuna erdisin hayirlisiyla

canim tam tarif ettgn aciyi bende solda yasadim. acilma filan degildi benimki siyatik agrisi isten ayrilmak zorunda kaldim. topal topal yuruyodum yani tarifi mumkun degil otururken bisey yok uzerine basinca inanilmaz bisey. bebek.basini sinire dayiyomus ondan bazi gebelerde oluyomus. doktorumdada olmus aynisi.hatta bununla ilgili bende konu acmistim

Çok iyi ya :KK70: inşallah benim de olur ama böyle acılı acılı olmasın ya. Valla hergün uyanıp bugün çantamı hazirlicam diyorum işin tembelligindeyim hala :KK70: anneme yazdığın mesajı attım da o da sen haftaya pazar dogurursun bence diyo. Esime
Kızlar nedense aceleci oluyor Can'ım ya benim kıza açılma sancım 37 de başladı 38+5 te doğurdum . Ama benimki bi hafta geç döllenme 37+5 de ona yani :-) sen yürüyüş yap duş al keyfini çıkar bebeğin yatağını hazırla kendini hazırla. En keyifli bekleyişler . Acılı olmuyor zaten sancıdan acı hissetmiyorsun . Valla ben dayanamam diyordum Can'ım çok tatlıdır elin kesilse ben iki gün elimi işe süremem. Nasıl Nisa'nda doğurdum şaşırdım :-)

Yuruyebilsem yurucem de işte :D yarın eve anamı çağırdım temizlik yapicaz bakalım yarın nasıl olcam. Bu arada benim de geç döllenme 10 gün :O hiç anlamam bu işlerden ama olduk bi gebe işte. Benim canım tatlı değil acıya dayanikliyim (şu açtığım konu hariç) :D

bneim esim 40
haftada sancim var deyince sana oyle geliyodur diyordu :)))))

nolurdu diogurma ozelligi erkeklerede ait olsaydi bi onla rbi biz sirayla yapardik nolacak sanki :)

sen çantani hazirla haftan gayet yerinde dogum için Allah tamamuna erdisin hayirlisiyla

40 hafta ve sana öyle geliyor :D :D keyifleri yerinde çünkü rahatlarini bozup o strese girmek istemiyorlar

canim tam tarif ettgn aciyi bende solda yasadim. acilma filan degildi benimki siyatik agrisi isten ayrilmak zorunda kaldim. topal topal yuruyodum yani tarifi mumkun degil otururken bisey yok uzerine basinca inanilmaz bisey. bebek.basini sinire dayiyomus ondan bazi gebelerde oluyomus. doktorumdada olmus aynisi.hatta bununla ilgili bende konu acmistim

Aynen tarif ettiğiniz gibi ya bi anda giriyo acı gidiyo 3 gündür var geçti mi peki ?

Gece çok zor geçti uyuyamadım bi kaç kez uyandım uyandığım sıralar ağrının hafifledigini hissettim. Sabah uyandığımda da iyiydim şimdi yine ağrı tutmaya başladı yürüyemiyorum

Gece çok zor geçti uyuyamadım bi kaç kez uyandım uyandığım sıralar ağrının hafifledigini hissettim. Sabah uyandığımda da iyiydim şimdi yine ağrı tutmaya başladı yürüyemiyorum
canim izme ayrildim 1 hafta sonra gecti benimki yani arada agriyo ama o agri gibi deil. bolca dinlen evdeysen bikac gun yat. gerci ben yatinca kalkamiyodumda kalkmak cok zor.oluyodu ama yinede dinlendim simdi simdi hafifledi arada parol ic cok.siddetlendgnde ve mutlaka kalsiyum al decavit yada osteocare kullaniyosundur bu tarz bisey heralde

Son durumum hakkında bilgi veriyorum bugün belim agriyo hala sırtım da aynı şekilde. Ve kasigim da, sağ bölge. Bide gaz sancisi mıdır karın ağrısı mıdır öyle bişey var geçmesini bekliyorum. Dün de eşimle ilgili ufak bi sıkıntı yaşadım mecbur koltuğa yanına yattım koltuk mu rahatsız etti bilmiyorum ama şuan çok mutsuzum. Bu ağrıları yaşıyorum dogumda kat katını mi yasicam yoksa şimdiden bu ağrılar iyi bişey mi doogum kolay mi olur hiç bilemedim

Son durumum hakkında bilgi veriyorum bugün belim agriyo hala sırtım da aynı şekilde. Ve kasigim da, sağ bölge. Bide gaz sancisi mıdır karın ağrısı mıdır öyle bişey var geçmesini bekliyorum. Dün de eşimle ilgili ufak bi sıkıntı yaşadım mecbur koltuğa yanına yattım koltuk mu rahatsız etti bilmiyorum ama şuan çok mutsuzum. Bu ağrıları yaşıyorum dogumda kat katını mi yasicam yoksa şimdiden bu ağrılar iyi bişey mi doogum kolay mi olur hiç bilemedim
Can'ım öncesinde çektiğin ağrılar doğumunu kolaylaştırır inşlh rahat ol stres yapma. Normal doğurursan duşunu alır Şen'de diğerleriyle beraber bebeğini seversin

Back
X