- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Can'ım Doğuma yakın belki açılma sancıların başlamıştır inşlh öyledir Doğumun kolay olur kızçe geliyor dimi
Can'ım açılma sancıları bunlar herkeste farklı bölgeden giriyor benim karnıma kasıklarıma girmişti . Eltim tam tarif ettiğin gibi kalçam belim diye gezdi anam hastaneye bi gittik 5 cm açılma ikimizdede Doğumun kolay olur inşlh.olabilir mi öyle birşey? Ama sağdan vuruyo ya şey belde sağ gamzenin azcık çok azcık aşağısı. Evet kizçem geliyo bugün de oda işini hallettik 130 tl ye de beşik aldım odamıza öyle halletmiş olduk
Can'ım açılma sancıları bunlar herkeste farklı bölgeden giriyor benim karnıma kasıklarıma girmişti . Eltim tam tarif ettiğin gibi kalçam belim diye gezdi anam hastaneye bi gittik 5 cm açılma ikimizdede Doğumun kolay olur inşlh.duş al sıcak sıcak sıcak eşinle yürüyüş yap. Artık Doğuma yakınsın
Can'ım açılman olsun dua et bol bol ben öyle kolay doğurdum sana anlatamamOLAMAAAAAZZZZZZZZZZZZ HAYIIIIIIRRRRRR Daha vardı ama ya hazırlıklı değildim buna ben gideyim hemen hastahane çantamı hazırlayayım eşime de diyeyim de paniklesin hemenayrıca dediğiniz gibi sıcak duşa giricem şimdi
Can'ım açılman olsun dua et bol bol ben öyle kolay doğurdum sana anlatamamiki saate fırtladı ne oldu bende anlamadım kız çantan hazır değil mi daha Allah seni iyi etsin
Kızlar nedense aceleci oluyor Can'ım ya benim kıza açılma sancım 37 de başladı 38+5 te doğurdum . Ama benimki bi hafta geç döllenme 37+5 de ona yaniÇok iyi yainşallah benim de olur ama böyle acılı acılı olmasın ya. Valla hergün uyanıp bugün çantamı hazirlicam diyorum işin tembelligindeyim hala anneme yazdığın mesajı attım da o da sen haftaya pazar dogurursun bence diyo. Eşime söylüyorum saçmalama olur mu öyle şey diyo e haftaya pazar zaten ben 38 39 olcam ne kaldı ki geriye niye olmasın yani ona kalsa bebek hiç dogmicak hazır değil sanırım baba olmaya
Can'ım açılman olsun dua et bol bol ben öyle kolay doğurdum sana anlatamamiki saate fırtladı ne oldu bende anlamadım kız çantan hazır değil mi daha Allah seni iyi etsin
Kızlar nedense aceleci oluyor Can'ım ya benim kıza açılma sancım 37 de başladı 38+5 te doğurdum . Ama benimki bi hafta geç döllenme 37+5 de ona yanisen yürüyüş yap duş al keyfini çıkar bebeğin yatağını hazırla kendini hazırla. En keyifli bekleyişler . Acılı olmuyor zaten sancıdan acı hissetmiyorsun . Valla ben dayanamam diyordum Can'ım çok tatlıdır elin kesilse ben iki gün elimi işe süremem. Nasıl Nisa'nda doğurdum şaşırdım
bneim esim 40
haftada sancim var deyince sana oyle geliyodur diyordu :)))))
nolurdu diogurma ozelligi erkeklerede ait olsaydi bi onla rbi biz sirayla yapardik nolacak sanki :)
sen çantani hazirla haftan gayet yerinde dogum için Allah tamamuna erdisin hayirlisiyla
canim tam tarif ettgn aciyi bende solda yasadim. acilma filan degildi benimki siyatik agrisi isten ayrilmak zorunda kaldim. topal topal yuruyodum yani tarifi mumkun degil otururken bisey yok uzerine basinca inanilmaz bisey. bebek.basini sinire dayiyomus ondan bazi gebelerde oluyomus. doktorumdada olmus aynisi.hatta bununla ilgili bende konu acmistim
canim izme ayrildim 1 hafta sonra gecti benimki yani arada agriyo ama o agri gibi deil. bolca dinlen evdeysen bikac gun yat. gerci ben yatinca kalkamiyodumda kalkmak cok zor.oluyodu ama yinede dinlendim simdi simdi hafifledi arada parol ic cok.siddetlendgnde ve mutlaka kalsiyum al decavit yada osteocare kullaniyosundur bu tarz bisey heraldeGece çok zor geçti uyuyamadım bi kaç kez uyandım uyandığım sıralar ağrının hafifledigini hissettim. Sabah uyandığımda da iyiydim şimdi yine ağrı tutmaya başladı yürüyemiyorum
Can'ım öncesinde çektiğin ağrılar doğumunu kolaylaştırır inşlh rahat ol stres yapma. Normal doğurursan duşunu alır Şen'de diğerleriyle beraber bebeğini seversinSon durumum hakkında bilgi veriyorum bugün belim agriyo hala sırtım da aynı şekilde. Ve kasigim da, sağ bölge. Bide gaz sancisi mıdır karın ağrısı mıdır öyle bişey var geçmesini bekliyorum. Dün de eşimle ilgili ufak bi sıkıntı yaşadım mecbur koltuğa yanına yattım koltuk mu rahatsız etti bilmiyorum ama şuan çok mutsuzum. Bu ağrıları yaşıyorum dogumda kat katını mi yasicam yoksa şimdiden bu ağrılar iyi bişey mi doogum kolay mi olur hiç bilemedim
Can'ım öncesinde çektiğin ağrılar doğumunu kolaylaştırır inşlh rahat ol stres yapma. Normal doğurursan duşunu alır Şen'de diğerleriyle beraber bebeğini seversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?